πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by antonisxj »

ρε παπάρα μιχαλόπουλε, έστειλες για αμοβολή τους άξονες χωρίς να τους λύσεις?
τι παπάρας είσαι? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τώρα, όταν βγάλεις τα ταμπούρα τι θα βρείς μέσα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βλέπω ότι έκανες αμοβολή και στάρομα ακόμα και το λάστιχο στο έμβολο του φρένου.
μπράβο... φοβερή δουλειά... μερακλίδικη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
comanche

Post by comanche »

georgexj wrote:ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το άλλο μισό Γύμνι ούτε ο Γύφτος που μαζεύει θερμοσίφωνες και πλυντήρια δεν θα το παίρνει..... :lol: :
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντριμόνη... μη φοβάσαι... εγώ είμαι μαζί σου. τώρα που ξεφορτώθηκα τους αμερικάνικους άξονες, ξαλάφρωσα.
να ξέρεις φίλε Ντριμόνη... ο δικός σου άξονας... χωράει να μπεί ολόκληρος μέσα στον dana60. :lol: :lol: :lol: μαζί με τις σωλήνες και τα καπάκια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
τώρα, όταν βγάλεις τα ταμπούρα τι θα βρείς μέσα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ Κ ΤΙΣ ΠΛΙΜΝΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! ;) ;) ;) ;) ;) ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:
antonisxj wrote:
ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ Κ ΤΙΣ ΠΛΙΜΝΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! ;) ;) ;) ;) ;) ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
για μια στιγμή αγχώθηκα έτσι που τα είδα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αφου σου έχω πεί... θέλω να γίνω ένας μικρός Μιχαλόπουλος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:
antonisxj wrote:
για μια στιγμή αγχώθηκα έτσι που τα είδα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αφου σου έχω πεί... θέλω να γίνω ένας μικρός Μιχαλόπουλος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Είμαι περίεργος να δώ τι υβρίδιο θα βγεί!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote: Φαντάσου το Γύμνι του Ντριμόνη να το τραβάς για να ξεκολλήσει από τσίχλα που έχει πατήσει σε φανάρι ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μου φαίνεται ότι το ρεματάκι το ξέχασες! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj wrote:ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Το ήξερα ότι είσαι κρυφοθαυμαστής του Αυτοκράτορα, και το θες, αλλά θα σε απογοητεύσω! Θα περιμένεις για πολύ ακόμα!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Το μόνο που μπορείς να μου πάρεις είναι μια πίπ@ περιποιημένη!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche wrote: το άλλο μισό Γύμνι ούτε ο Γύφτος που μαζεύει θερμοσίφωνες και πλυντήρια δεν θα το παίρνει..... :lol: :
Χα......
Μου φαίνεται ότι σε τρώει πάρα πολύ το ποπονάκι σου! :twisted: :twisted: :twisted:
Last edited by Drimon on Tue Feb 08, 2011 22:27, edited 2 times in total.
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: Ντριμόνη... μη φοβάσαι... εγώ είμαι μαζί σου. τώρα που ξεφορτώθηκα τους αμερικάνικους άξονες, ξαλάφρωσα.
να ξέρεις φίλε Ντριμόνη... ο δικός σου άξονας... χωράει να μπεί ολόκληρος μέσα στον dana60. :lol: :lol: :lol: μαζί με τις σωλήνες και τα καπάκια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απορώ, εσύ τι έχεις στο μυαλό σου να φτιάξεις. :roll:
Μήπως κανένα 5τονο τέρας;;; :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

αντιθέτως ντριμονάκο. θα φτιάξω έναν άξονα σύμφωνα με τα δικάμου κριτήρια. ελαφρύτερο απο dana60 και δυνατό σαν dana60 στα σημεία που πονάω. ;)
θα είναι ο άξονας "frankenstain"
κόψε - ράψε απο διάφορα είδη αξόνων :mrgreen:
αν οι εγχειρήσεις πετύχουν, τότε όλα καλά. αν δεν... είδωμεν :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”