εσενα αγορι μου σε ελκουν οι γριες οποτε αφησε τις ανυπαντρες σε αλλουςΦωτης ranger wrote:αμα ειναι ετσι θα ερθω καιι εγωxomateros wrote: μεχρι και και κορίτσια ανυπαντρα θα εχουμε για τους ανύπαντρους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εσενα αγορι μου σε ελκουν οι γριες οποτε αφησε τις ανυπαντρες σε αλλουςΦωτης ranger wrote:αμα ειναι ετσι θα ερθω καιι εγωxomateros wrote: μεχρι και και κορίτσια ανυπαντρα θα εχουμε για τους ανύπαντρους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xomateros wrote:εσενα αγορι μου σε ελκουν οι γριες οποτε αφησε τις ανυπαντρες σε αλλουςΦωτης ranger wrote:αμα ειναι ετσι θα ερθω καιι εγωxomateros wrote: μεχρι και και κορίτσια ανυπαντρα θα εχουμε για τους ανύπαντρους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για κατσε ρε μορτη!!!!!!xomateros wrote: εσενα αγορι μου σε ελκουν οι γριες οποτε αφησε τις ανυπαντρες σε αλλους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκεινη η μπανιερα όπως λες Φωτη ειχε τραβηξει πολύ κοσμο φιλε !!!!!!!Φωτης ranger wrote:ρανγκλερ στην αφισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προεδρε της πατρας οταν ειχες την ασπρη μπανιερα για αμαξι ολο εκεινη εβαζες στις αφισες![]()
![]()
![]()
τωρα που πηρες αμερικανο ολο πρωτη μουρη το βαζεις![]()
![]()
δε σε βρισκω πουθενα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xomateros wrote:τι ηθελες δηλαδή να βαλει την πεθαμενη την γρια σου ????? όταν την αναστησεις φερτη να στην βαλουμε και εσενα σε διαφημηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωραιοοοοςΦωτης ranger wrote:xomateros wrote:τι ηθελες δηλαδή να βαλει την πεθαμενη την γρια σου ????? όταν την αναστησεις φερτη να στην βαλουμε και εσενα σε διαφημηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()