Τι να το κάνει ο άνθρωπος;;georgexj wrote:Γιαννάκη επειδή εγω θα είμαι συνοδηγός στον Άγγελο σου παραχωρω το αυτοκίνητο μου!!βρεσε συνοδηγό!!![]()
![]()

Να βρει τον μπελά του;

Τι να το κάνει ο άνθρωπος;;georgexj wrote:Γιαννάκη επειδή εγω θα είμαι συνοδηγός στον Άγγελο σου παραχωρω το αυτοκίνητο μου!!βρεσε συνοδηγό!!![]()
![]()
Δηλαδή κάπως έτσι;;AGGELOSK wrote:...με σημα τον ιπποποταμο στα κακα του τα χαλια...
YJ ''The Doctor'' wrote:Αγγελε,AGGELOSK wrote:Η syndream team θα εχει την υποστιριξη και απο δευτερο οχημα στο σουπερ τραιαλ του ρεθυμνου, αν το επιθυμει. χορηγο θελω να προτεινω το ΒΑΣΙΛΙΑ καγκουρα με σημα τον ιπποποταμο στα κακα του τα χαλια , πιστευω οτι ειναι ο πλεον καταλληλος και οριζει αυτο που λεμε καγκουροσυντριμια παντα ! παντου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πεις στον Βασηλια να σου δωσει μια φωτο του ΑΝΦΑΣ χωρις το καπελλακι να την κολλησω στο καπω για να ''βγαλω φτερα και να πεταω''Καταλαβαινεις υποθετω τι εννοω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πεις στον Βασηλια να αλλαξει επιθετο![]()
να βαλεις εσυ στο δικο σου οχημα τον ιπποταμο![]()
![]()
ΜΗΝ μου πεις οτι θα τον εχεις και συνοδηγο???
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τον αγωνα ΟΤΙ θελεις!!!!!! Κατα τη διαρκεια θα ειμαστε ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Επειδη ο Βασηλιας συνηθως στο λεωφορειο κουβαλαει και ενα ακομη σε ανταλλακτικα, παρακαλω πες του οτι αυτον θα ηθελα για οχημα υποστηριξης( θα εχει και σοκοφρετες..)
Drimon wrote:Δηλαδή κάπως έτσι;;AGGELOSK wrote:...με σημα τον ιπποποταμο στα κακα του τα χαλια...
Ρε Αγγελε δεν μου λες....σκεφτηκεςAGGELOSK wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:Αγγελε,AGGELOSK wrote:Η syndream team θα εχει την υποστιριξη και απο δευτερο οχημα στο σουπερ τραιαλ του ρεθυμνου, αν το επιθυμει. χορηγο θελω να προτεινω το ΒΑΣΙΛΙΑ καγκουρα με σημα τον ιπποποταμο στα κακα του τα χαλια , πιστευω οτι ειναι ο πλεον καταλληλος και οριζει αυτο που λεμε καγκουροσυντριμια παντα ! παντου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πεις στον Βασηλια να σου δωσει μια φωτο του ΑΝΦΑΣ χωρις το καπελλακι να την κολλησω στο καπω για να ''βγαλω φτερα και να πεταω''Καταλαβαινεις υποθετω τι εννοω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πεις στον Βασηλια να αλλαξει επιθετο![]()
να βαλεις εσυ στο δικο σου οχημα τον ιπποταμο![]()
![]()
ΜΗΝ μου πεις οτι θα τον εχεις και συνοδηγο???
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τον αγωνα ΟΤΙ θελεις!!!!!! Κατα τη διαρκεια θα ειμαστε ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Επειδη ο Βασηλιας συνηθως στο λεωφορειο κουβαλαει και ενα ακομη σε ανταλλακτικα, παρακαλω πες του οτι αυτον θα ηθελα για οχημα υποστηριξης( θα εχει και σοκοφρετες..)
καταρχην και να θελα να τον ειχα συνοδηγο ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν και μετα τα παντα ολα φυσικα![]()
![]()
αντιπαλοι????
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω το βασιλια δεν τον αλλαζω ειναι η εμπνευση μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σημα βρηκαμε τελικα???