comanche wrote:Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......![]()
![]()

comanche wrote:Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......![]()
![]()
Απ' την στιγμή που δεν έχεις βάλει το χεράκι σου γιατί να έχει ελάτωμμα;;;;;;;Εεεεεε; Και αφού λοιπόν καταλήγουμε ότι δεν θα έχει γιατί να βγάλει;;;;;;;;Εεεεεεεεεεε;;;antonisxj wrote:............και γιατί να μην είμαι μέσα στην πρώτη βόλτα? τι θα πάθει? ίσα-ίσα, που ότι ελάτωμα μπορεί να έχει, θα το βγάλει άμμεσα![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι σε αυτό συμφωνώ και εγώ μαζί σου!!!!!!!!!! Τα είδα μια φορά σε ένα παλιοπερίπτερο και φτιάχτηκα!!!!!!!!!! Μάλιστα σκεφτόμουνα να τα προτείνω και στο Γιατρό!!!!!!!!!!comanche wrote:Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......![]()
![]()
Ηδη τα εχω εδω ( led round tail lightsaggas wrote:Φιλαράκι σε αυτό συμφωνώ και εγώ μαζί σου!!!!!!!!!! Τα είδα μια φορά σε ένα παλιοπερίπτερο και φτιάχτηκα!!!!!!!!!! Μάλιστα σκεφτόμουνα να τα προτείνω και στο Γιατρό!!!!!!!!!!comanche wrote:Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:Ηδη τα εχω εδω ( led round tail lightsaggas wrote:Φιλαράκι σε αυτό συμφωνώ και εγώ μαζί σου!!!!!!!!!! Τα είδα μια φορά σε ένα παλιοπερίπτερο και φτιάχτηκα!!!!!!!!!! Μάλιστα σκεφτόμουνα να τα προτείνω και στο Γιατρό!!!!!!!!!!comanche wrote:Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......![]()
![]()
) αλλα χωρις την πισω πορτα καψουρα του Comanche για μιση καυλα
![]()
![]()
![]()
![]()
OXI, για να με βριζει ο Comanche επειδη θα λειπει η αγαπημενη πορτα του?aggas wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εννοείτε ότι θα τα βάλεις φωτό μόλις τα τοποθετήσεις![]()
![]()
![]()
Απ' το στόμα μου το πήρες!!!!!!!ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Βαλε εσυ την φωτο και πες του οτι την πορτα θα τη βαλεις αργοτερα!!![]()