Προς keravno

stavrosd

Re: Προς keravno

Post by stavrosd »

Πώς στήνετε αυτή η φιέστα? Δεν το έχω αντιληφθεί (ειλικρινά).

Δηλαδή ο Σπύρος πιέζει να γίνει το TrailTrack υποχρεωτικό ή πιέζει να γίνουν υποχρεωτικά τα συστήματα κάποιων ελάχιστον προδιαγραφών υποχρεωτικά?
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να επιβάλει συγκεκριμένο μηχάνημα μέτρησης της απόστασης στους οργανωτές. Γιατί; Ρώτησέ τον...

Από εκεί και πέρα και για συμπεριφορά, τί να πω; Να μη μιλάω; Ενάμιση χρόνο δε μίλησα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Για την κατάντια στο Ναύπλιο - συγνώμη κύριε Πενταρά - φταίει μου μιλάω;
Για τους κανονισμούς και πόσο αργά ανακοινώνονται φταίει που μιλάω;

Απλοποιείς τα πράγματα. Και δε θέλεις να δεις τα συμφέροντα που τα προκαλούν όλα αυτά.
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να επιβάλει συγκεκριμένο μηχάνημα μέτρησης της απόστασης στους οργανωτές. Γιατί; Ρώτησέ τον...
Eγω παλι θα εκφρασω καποιες ευλογες αποριες....
Μηπως αυτο το συστημα για το οποιο γινεται τοσος ντορος ειναι καλυτερο κ αποτελεσματικοτερο για τους αγωνες? Γιατι οι αλλοι οργανωτες που ειχανε το δικαιωμα να διαλεξουνε επελεξαν αυτο το συστημα??
Γιατι κανεις αλλος δεν παραπονιεται ποτε?
Μηπως αν το συστημα αυτο δεν το ειχε βγαλει ο Κατσιμαλης αλλα καποιος αλλος ασχετος με το χωρο δεν θα γινοτανε τοσος λογος??

Από εκεί και πέρα και για συμπεριφορά, τί να πω; Να μη μιλάω; Ενάμιση χρόνο δε μίλησα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Για την κατάντια στο Ναύπλιο - συγνώμη κύριε Πενταρά - φταίει μου μιλάω;
Για τους κανονισμούς και πόσο αργά ανακοινώνονται φταίει που μιλάω;
Ε οχι κι εναμιση χρονο τωρα δεν μιλησατε..... τι εχουνε διαβασει τοσες σελιδες? Αλλοι εγραφαν? :D
Για το Ναυπλοιο ο κ.Πενταρας που θα επρεπε γιατι δεν μιλαει?
Ποια ειναι η καταντια?
Αντιθετα ο ανθρωπος ειπε αφηστε μας ησυχους!
Για τους κανονισμους το ειπαμε ολοι, ηταν μια μεταβατικη περιοδος, τωρα υπαρχουν παμε παρακατω!

Απλοποιείς τα πράγματα. Και δε θέλεις να δεις τα συμφέροντα που τα προκαλούν όλα αυτά.
Εσεις κ.Αθανασιου γιατι δεν μπορειτε να αφησετε τα συμφεροντα κ τις υποκεινουμενες καταστασεις κ να μεινετε στα μονο πραγματα??
Γιάννης Αθανασίου

Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν έχει σημασία κυρία Mitsos.

Κρίμα γιατί πίστευα ότι έχετε ξεπεράσει κάποια πράγματα...
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν έχει σημασία κυρία Mitsos.

Κρίμα γιατί πίστευα ότι έχετε ξεπεράσει κάποια πράγματα...
Δεν βλεπω καπου το προβλημα που υπηρξε αναμεσα μας να εμπλεκεται στην παραπανω κουβεντα.
Αντιθετα βλεπω το δικο σας προβλημα με συγκεκριμενα προσωπα να εμπλεκεται παντου.
Anyway, αφου δεν θελετε να μου απαντησετε δικαιωμα σας ειναι....
aapo

Post by aapo »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
aapo wrote:Για την ιστορία και μόνο.
Ουδέποτε ο Σπυρος ζήτησε για την μετατροπη του Road Book σε ηλεκτρονική μορφή απο μένα και στους αγώνες που είχα εμπλοκή εστω και 0.001€.

Η δε παρουσία του απο όσα γνωρίζω είναι αφιλοκερδής.
Και πως στο Καρπενήσι ήμουν μπροστά σε τηλέφωνο στο οποίο σας ζητούσε να πληρωθεί για να μην αποσύρρει τα μηχανάκια απο τα αυτοκίνητα; Λάθος άκουσα; Μήπως το road book ήταν μέσα στο συνολικό πακέτο συνεργασίας; Γιατί απο ότι ξέρω το σύστημα πωλείται και ενοικιάζεται.
Αν ποτέ διαπιστώσω κκ Αθανασίου οτι εχετε δικιο θα βγω και θα το πω δημόσια.
Η διαφωνία μου με τον Σπύρο στο Καρπενήσι αφορούσε την εγγυηση της χρήσης των μηχανημάτων και μόνο. Και ειναι ενα σημείο διαφωνίας μου μαζί του μεχρι και σήμερα. Δεν ξερω εσεις τι καταλάβατε. Αλλο πράγμα η διαφωνία και αλλο το μισος.
Αν του ζητήσης να σου φτιάξει το δικό σου RB αν θέλεις βαζω και στοιχημα δεν θα σου αρνηθή. ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΗΣ

Μπορει ο Dr Format να επιβεβαιώση αυτα που λέω.
Γιάννης Αθανασίου

Κύριε Αποστολίδη

του ζήτησα να κάνουμε συνάντηση, το Δεκέμβρη και την επόμενη με έβριζε από το forum του! Ναι, αυτό το άγιο παιδί...

Ξέρετε εκείνο που σας είχε κάνει αναφορά στην ΕΘΕΑ στον αγώνα που συνδιοργανώνατε στην Υπάτη. Ακριβώς αυτό...

Εδώ δε μου μίλησε στο Μέτσοβο, που ήταν δουλειά του και έψαχνα την ταβέρνα. Και μετά δεν είχε κανονίσει καν σε ποιό αυτοκίνητο θα μπω. Τί λέτε τώρα;
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

superspy wrote:Λοιπόν βλέπω ότι συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σχετικά με το πόσο χρεώνονται τα αποτελέσματα;

Δηλαδή η Εκάλη, η το Ναύπλιο ή ο Αποστολίδης ή δε θυμάμαι που αλλού έχω βοηθήσει έχουν πληρώσει για RB και αποτελέσματα; Πόσα; Να μας πούν καλύτερα εκείνοι;
Αν θυμάμαι καλά ο Κατσιμαλής μας έπαιρνε 1860 για τον τεχνικό έλεγχο και ο friar 1950.
Τώρα δεν θυμάμαι αυτή η διαφορά στις τιμές των δύο από που προέκυπτε. Ή θα ήταν επειδή ο friar έτρωγε τέσσερα σάντουιτς παραπάνω για πρωινό ή θα έκανε κάποια ειδική τιμή ο Κατσιμαλής λόγω της γνωστής συμφωνίας των Σπύρων. Αν θυμηθώ θα σας πω.
Θυμάμαι όμως σίγουρα πως όταν ο Κατσιμαλής "μας τα έκανε όλα" (Τ.Ε, roadbook, αποτελέσματα, itrack κλπ) έπαιρνε 4000 σε μετρητά ή πληρώναμε το γραμμάτιο του καινούργιου σπιτιού του απέναντι από της Τζούλιας.
Καλό κουράγιο σε όλους!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε αλκοολικοι θα καταλήξουμε στο τελος , παω να φερω τα σεα μου ...
superspiounos

Post by superspiounos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να επιβάλει συγκεκριμένο μηχάνημα μέτρησης της απόστασης στους οργανωτές. Γιατί; Ρώτησέ τον...

:lol: :lol: :lol:

Οχι Γιάννη, δε ζήτησα να επιβληθεί συγκεκριμένο μηχάνημα μέτρησης. Αυτό που όλοι ξέρουμε είναι ότι οι μετρήσεις γίνονται με terratrip (ή οποιοδήποτε άλλο όργανο ακριβείας) και φυσικά όχι με GPS. Αυτό μας το δήλωσαν στην συνάντηση ότι είναι αυτονόητο. Αλλά ρε φίλε πάλι άρχισες τις ιστορίες σου....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”