Εμεις τι κατηγορία θα τρέχουμε?
Να απαντήσει ο Κανιμάς θέλω.
(...έτσι για να δημιουργήσω κουβέντα Χρήστο)
Καλή επιτυχία να έχετε!!
Macedonian 1st Rally Raid *** 5-7 Feb 2010
-
Re: Macedonian 1st Rally Raid *** 5-7 Feb 2010
Καλημερα κι απο μενα σε ολους. Αν και εχω μπερδευτει καπως θα προσπαθησω να ριξω φως στην υποθεση. Μπερδευτηκα γιατι βλεπω την αγωνιστικη ανασταση του Μιχαλη και απ οσο γνωριζω η θρησκεια μας γιορταζει του Λαζαρου γυρω στον Απριλιο. Οσον αφορα την κατηγορια που θα τρεξουμε ο Μιχαλης εγω και ο Ιωσηφ ειναι ξεκαθαρα τα πραματα. Με την προσθηκη τροχων στην οροφη των αυτοκινητων μας-καθοτι προτιμαμε να πηγαινουμε με τον ουρανο κατω- θα αποτελεσουμε ξεχωριστη κατηγορια με τον διακριτικο τιτλο ο ηλιθιος ο πανηλιθιος και ο παραπανω πανηλιθιος. Το καλυτερο φυσικα θα ηταν να τρεξουμε και οι τρεις σαν πληρωμα με ενα αυτοκινητο. Θα γελασει ο καθε πικραμενος.Μιχάλης Σταματίου wrote:Εμεις τι κατηγορία θα τρέχουμε?
Να απαντήσει ο Κανιμάς θέλω.
(...έτσι για να δημιουργήσω κουβέντα Χρήστο)
Καλή επιτυχία να έχετε!!

Οι πρώτες φωτό απο την διαδρομή για να ανοίξει η όρεξη!!

Και με λίγο χιονάκι που μας έριξε το ΣΚ.http://www.4x4north.gr/view.asp?ItemID=33&ns=1

Και με λίγο χιονάκι που μας έριξε το ΣΚ.http://www.4x4north.gr/view.asp?ItemID=33&ns=1
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Τέτοια κομμάτια δώσε μου.....είναι φοβερά τα μέροι φίλε.....
Και μία ερώτηση..οι κλειστές ειδικές που θα έχουμε στην οπεν θα είναι σε στύλ enduro ή ραλλυ?
Και μία ερώτηση..οι κλειστές ειδικές που θα έχουμε στην οπεν θα είναι σε στύλ enduro ή ραλλυ?
aapo wrote:Η Open Ναι θελει Cage . Περισσότερα πολυ σύντομα.
ειναι ευκολο να ξερουμε αν το cage πρεπει να ειναι homologated η οχι???
Η πρόθεση της οργάνωσης είναι για γρήγορα τεχνικά κομμάτια αλλά όλα θα εξαρτηθούν απο τους κανονισμούς. Περιμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις απο της ΕΘΕΑ πρώτα.PANIAIN wrote:Τέτοια κομμάτια δώσε μου.....είναι φοβερά τα μέροι φίλε.....
Και σ αυτή την ερώτηση πρέπει να περιμένουμε την ΕΘΕΑ.takisp wrote:aapo wrote:Η Open Ναι θελει Cage . Περισσότερα πολυ σύντομα.
ειναι ευκολο να ξερουμε αν το cage πρεπει να ειναι homologated η οχι???
Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του 2009 θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Bogiatzis Cris
LRD90 wrote: Και σ αυτή την ερώτηση πρέπει να περιμένουμε την ΕΘΕΑ.
Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του 2009 θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι πολυ αργα.
βλεπεις δεν το φτιαχνουμε εμεις και αυτοι που τα κατασκευαζουν δεν θα περιμενουν εμας τελευταια στιγμη.
LRD90 wrote:PANIAIN wrote:
Η πρόθεση της οργάνωσης είναι για γρήγορα τεχνικά κομμάτια αλλά όλα θα εξαρτηθούν απο τους κανονισμούς. Περιμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις απο της ΕΘΕΑ πρώτα.
Rally raid είναι...γρήγορα και τεχνικα θέλουμε.....να το στριβουμε το τιμονάκι

Τα Cage του Νινου είναι ΟΚ
όταν λες ok τι εννοείς? εξήγησε το μαςaapo wrote:Τα Cage του Νινου είναι ΟΚ
αν είναι "homologated" η οχι? όπως ρώτησε ο takisp
ok ξέρουμε ότι ο nino φτιάχνει σωστά Cage
φαντάζεσαι όμως τι θα γίνει αν όταν ανακοινώσουν τους κανονισμούς, ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάει στον nino.
άσε που από ότι ξέρω πρέπει να έχεις συνεννοηθεί και πολύ νωρίτερα γιατί έχει πολύ δουλειά.