Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Ειλικρινά αυτό που σκέφτηκα οταν με πέταξε στη ρεματιά ήταν "ευτυχώς που δεν ήμουν με το jimny" δεν θα ήθελα ούτε να σκεφτώ τι θα είχε γίνει!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
lker

Post by lker »

georgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!κ καλο μηνα!!!

οσο για εσας ιαπωνες προσεχτε.μην ξεχνατε οτι οι γατες εχουν 7 ψυχες!!ετσι ειμαι κ γω!!την μια την πουλησα!!μου εχουν μεινει αλλες 6.κανονιστητε κ μην με προκαλειται!!θοδωρακο ελα μια βολτα στα γερανια.μην φοβασαι!!αμα πεσεις μεσα σε κανενα νεροφαγωμα θα σε βγαλει το νερο μετα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δον αν το κανονισεις και ψηθεί και ο Θοδωρας εγώ ειμαι μεσα με τρέλα :mrgreen: Οι διαδρομές φαινονται κορυφαιες :D
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote::lol: :lol: :lol:
kostas654 wrote:
Βλεπω το xj του Σακη ειναι εξοπλησμενο foul!!!!!!!
(ψησταρια)

Ηξερε ο ανθρωπος οτι θα περιμενει πολλες ωρες μεχρι να μαζεψετε τα ρημαδια σας!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα δεν τους ξερετε αυτους με τα ...XJ τι ειδους εκτος κανουν?
Μονο για ψησιμο πανε αλλιως τους παιρνουν ''φορτωμενους'' απο εκει ( μαρτυς μου το βιντεο ) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

aggas wrote:
georgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!κ καλο μηνα!!!

οσο για εσας ιαπωνες προσεχτε.μην ξεχνατε οτι οι γατες εχουν 7 ψυχες!!ετσι ειμαι κ γω!!την μια την πουλησα!!μου εχουν μεινει αλλες 6.............
Και άμα σου τελειώσουν τι θα κάνεις :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Άσε το βρήκα..............θα πάρεις Γιαπωνέζικο για να πηγαίνεις παντού και απροβλημάτιστα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

οταν βαρεθω το εκτος δρομου μπορει να παρω κανα land cruizer για να κανω βολτες στους χωματοδρομους.στηλ φυσιολατριας.ξερετε εσεις οι ιαπωνες απο αυτα.δεν χρειαζεται να το κανουμε πιο λιανα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εχω αδικο αχιλλεα???θα αρχισω κ τους περιπατους κτλ κτλ.γιατι εσεις οπου δεν παει το αυτοκινητο πατε με τα ποδια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

φιτνεσ φιλαρακι!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:φιτνεσ φιλαρακι!!!!!!!!!!

Καλα καλα

Κατσε να αρχιζει να ψηνει ο Ψιστερμαν τα λουκανικα...και θα σου πω εγω μετα για φιτνες

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

θα του φερω κ κοτοπουλακι γιατι ειδα κ εκει στο Ναυπλιο το εχουν ριξει το ''φιτνεσ'
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: οσο για εσας ιαπωνες προσεχτε.μην ξεχνατε οτι οι γατες εχουν 7 ψυχες!!ετσι ειμαι κ γω!!την μια την πουλησα!!μου εχουν μεινει αλλες 6.κανονιστητε κ μην με προκαλειται!!
Και δεν μας είπες παλικάρι.........τι ράτσα γατί είσαι;;;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: θοδωρακο ελα μια βολτα στα γερανια.μην φοβασαι!!
Είπα ότι φοβάμαι;;; Δε νομίζω!!!! :roll: :roll: :roll: :twisted:
Είπα ότι δεν μπορώ, λόγο απόστασης και μόνον!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj wrote: αμα πεσεις μεσα σε κανενα νεροφαγωμα θα σε βγαλει το νερο μετα!!!!
Άμα πέσω σε κανά νεροφάγωμα αγόρι, θα κάνω αυτό που δεν μπορείς εσύ! :twisted:
Απλά θα βγώ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”