CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:...να φορτώσω σάκο και σαγιονάρες τουριστικές με καλτσούλα να μπώ στο αερόπλανο να έρθω Ναύπλιο για ένα Σ/Κ. :mrgreen:
Αντε να βρεθουμε...
κ εγω ψηνομαι για Κυριακη - Δευτερα ομως!!!!!! :?
να δω λιγο με τους γαμους κ θα ερθω μεσα στον Ιουλιο!!!!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:οποτε θελετε ελατε...και το επομενο Σ/Κ δεν υπαρχει προβλημα κανενα, απλα ενημερωστε με για να σας κλεισω ξενοδοχειο
εγώ δεν θέλω ξενοδοχείο. θα μείνω στου Μιχαλόπουλου.
ή θα μείνω στα βυζιά μιας φίλης του Μιχαλόπουλου, ή θα μείνω στο μαγαζί του Μιχαλόπουλου αγκαλιά με τους πυροσβεστήρες, ή θα πηδάω στο μαγαζί του Μιχαλόπουλου και άμα πάρουν φωτιά τα μ@υνιά θα τα βάλουμε αυτόματη πυρόσβεση.
Γειάσου Γίγαντα Μιχαλόπουλε. κάνεις πάταγο ακόμα και δια της απουσίας σου.
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

λοιπον ο μιχαλοπουλος μολις τελειωσε το βαψιμο στα roll cage, ολη η πλεξουδα ειναι ετοιμη και μενει να βιδωθουν τα roll cage και και να μπει μοκετα και καθισματα,αρα το πολυ παρασκευη ο μιχαλοπουλος ειναι ετοιμος

εγω δευτερα πρωι πρωι εχω στησει αντισκηνο εξω απο του μαγιακου το μαγαζι...βαλε ακομα και 2-3 μερες μιας και τα πολλα εχουν μπει αρα εγω το πολυ την πεμπτη θα ειμαι ετοιμος.

και ο γιαννης εξαρταται απο τον νταγκα που απο οτι εμαθα ισως ανεβει και αυτο το Σ/Κ να παρει το αμαξι

αρα τελικος απολογισμος μεχρι την αλλη παρασκευη θα ειμαστε ετοιμοι...απο εκει και περα παρτε μαζι τους εργατες απο τα αυτοκινητα να δενομαστε που λεει και ο αποστολης γιατι θα κλεισω απο ενα τραπεζι σε καθε μαγαζι και θα πινουμε απο 2-3 μπουκαλια στο καθενα.
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
kostas654 wrote:οποτε θελετε ελατε...και το επομενο Σ/Κ δεν υπαρχει προβλημα κανενα, απλα ενημερωστε με για να σας κλεισω ξενοδοχειο
εγώ δεν θέλω ξενοδοχείο. θα μείνω στου Μιχαλόπουλου.
ή θα μείνω στα βυζιά μιας φίλης του Μιχαλόπουλου, ή θα μείνω στο μαγαζί του Μιχαλόπουλου αγκαλιά με τους πυροσβεστήρες, ή θα πηδάω στο μαγαζί του Μιχαλόπουλου και άμα πάρουν φωτιά τα μ@υνιά θα τα βάλουμε αυτόματη πυρόσβεση.
Γειάσου Γίγαντα Μιχαλόπουλε. κάνεις πάταγο ακόμα και δια της απουσίας σου.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν νομιζω να σε πειραζει που εχω υπερδιπλο κρεβατι????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

λοιπον καγκουρες εγω ειμαι ετοιμος αυριο το απογευμα,πλημενος γιαλισμενος ξυρισμενος κ οτι αλλο σκατα υπαρχει.μου εφαγε την ζωη.ειλικρινα τις δυο τελευταιες μερες δεν ειχα κουραγιο για τιποτα.επιτεκους το μπουρδελο ειναι ετοιμο.
βασιλια μουελα πανω κ θα σε κανω να βγαζεις σχεδια σε σπιτια σε 3G μορφη!!!ολα τα σχεδια τρισδιαστατα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

βρε Π@Π@ΡΑ αυτά είναι σε 3D όχι σε 3G. και ούτως ή άλλως έτσι τα βγάζω πλέον. έχει προχωρήσει η τεχνολογία Μιχαλόπουλεεεεεεε, δεν έχει μείνει στους 2.5TD VM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ούτε και στους straight-six τετράλιτρους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο κόσμος έχει πάει σε V8 HEMI με το καστρόλι να ρέει στις φλέβες μας. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λοιπόν Μιχαλόπουλε αν ήθελα να σχεδιάζω σπίτια θα καθόμουν εδώ που είμαι.
εκεί θα έρθω για να γίνω ένα Σ/Κ ντίρλα και να κάνω καντάδα έξω απο το σπίτι του γέρουσου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τις μαλακίες με τα υπέρδιπλα κρεβάτια να τις ξεχάσεις Λέλο. το κορμί μου δε στο χαλαλίζω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η λύση είναι να βγούμε, να γίνουμε λιώμα, να βρώ μια βυζαρού και να την ρωτήσω "επειδή δεν έχω που να κοιμηθώ σήμερα... θές να μου κάνεις τα βυζιάσου μαξιλάρι?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: " και την φίλησου τη φακλάνα θα την βολέψουμε με ένα σουβουρογαμόσαυρο που έχουμε στην παρέα"
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:βρε Π@Π@ΡΑ αυτά είναι σε 3D όχι σε 3G. και ούτως ή άλλως έτσι τα βγάζω πλέον. έχει προχωρήσει η τεχνολογία Μιχαλόπουλεεεεεεε, δεν έχει μείνει στους 2.5TD VM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ούτε και στους straight-six τετράλιτρους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο κόσμος έχει πάει σε V8 HEMI με το καστρόλι να ρέει στις φλέβες μας. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λοιπόν Μιχαλόπουλε αν ήθελα να σχεδιάζω σπίτια θα καθόμουν εδώ που είμαι.
εκεί θα έρθω για να γίνω ένα Σ/Κ ντίρλα και να κάνω καντάδα έξω απο το σπίτι του γέρουσου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τις μαλακίες με τα υπέρδιπλα κρεβάτια να τις ξεχάσεις Λέλο. το κορμί μου δε στο χαλαλίζω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η λύση είναι να βγούμε, να γίνουμε λιώμα, να βρώ μια βυζαρού και να την ρωτήσω "επειδή δεν έχω που να κοιμηθώ σήμερα... θές να μου κάνεις τα βυζιάσου μαξιλάρι?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: " και την φίλησου τη φακλάνα θα την βολέψουμε με ένα σουβουρογαμόσαυρο που έχουμε στην παρέα"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ποιος ειναι αυτος ο σαβουρας??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ ποια εχεις δει που θες να του κανουμε πασα???αμα ειναι να την κανονιζω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Β Α Σ Ι Λ Ι Α Σ ! ! ! !
johny4x4

Post by johny4x4 »

Πολλοι γ@μι@δες θα μαζευτούνε στο Ναύπλιο δηλαδή ε?
Προσέξτε μην κάψετε κανα @ρχιδι απο το πολύ γ@μήσι!!! :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΛΙ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΒΡΙΖΕΤΕ Κ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”