Παρκάρουν καμιά φορά και σε δαμάκια, πεζούλια και κάθε λογής ελεύθερο χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί.St. Tselios wrote:Drimon...
Οταν ειναι παρκαρισμενα σε λιμανια...σιγουρα ουτε σπανε,ουτε χαλανε.

Παρκάρουν καμιά φορά και σε δαμάκια, πεζούλια και κάθε λογής ελεύθερο χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί.St. Tselios wrote:Drimon...
Οταν ειναι παρκαρισμενα σε λιμανια...σιγουρα ουτε σπανε,ουτε χαλανε.
ναι... σιγά μη σπάσεις κανένα κλαδάκι και σκίσεις το καλσόν.Drimon wrote:Παρκάρουν καμιά φορά και σε δαμάκια, πεζούλια και κάθε λογής ελεύθερο χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί.St. Tselios wrote:Drimon...
Οταν ειναι παρκαρισμενα σε λιμανια...σιγουρα ουτε σπανε,ουτε χαλανε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του αλμυρού είμαι ρε Λέλο!antonisxj wrote: κάγκουρα του γλυκού νερού.
Η μαλακια είναι οτι αγορασε cherokee τώρα!!!aggas wrote:Όπως καταλαβαίνετε θα έχουν στην επόμενη συνάντηση και τον φίλο με το Navara να τους κουβαλάει ημιαξόνια, σταυρούς, άξονες και κάθε λογής ανταλλακτικό..........St. Tselios wrote:XJ ''The Doctor'' wrote:Εγω προβλεπω οτι στην επομενη καγκουροσυναντηση θα εχουμε:
- Βασιληα
&
- Αντιβασιλιαδες ( 3 τον αριθμο )
Παρε εσυ μαζι σου (οπως στην λιμνη) ημιαξονια...γιατι σιγουρα καπου θα τα ''δανισεις" παλι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλάς και εσύ ρε αρχικάγκουρα που είσαι ο μόνος παγκοσμίος που έκοψε μπιλιοφόρο σε Terrano στην άσφαλτο;antonisxj wrote: ναι... σιγά μη σπάσεις κανένα κλαδάκι και σκίσεις το καλσόν.
κάγκουρα του γλυκού νερού.
ρε λέλο, είχε προηγηθεί κακομεταχείριση και εκτόνωση στην προετοιμασία πίστας trial όπου έβαλα το terrano για να δοκιμάσω τις διαδρομές της Κ1.aggas wrote: Μιλάς και εσύ ρε αρχικάγκουρα που είσαι ο μόνος παγκοσμίος που έκοψε μπιλιοφόρο σε Terrano στην άσφαλτο;
antonisxj wrote:...άκουσα ένα θόρυβο απο κάτω απο τ'αμάξι σαν να έχω καβαλήσει παλιατζίδικο, ούλα του τα σκόθια χαρχαλίζανε. είπα πως παρέδωσε πνεύμα το ταλαίπωρο...
Ρε είσαι απίστευτοςantonisxj wrote: περιτό να πώ ότι πήγα σε κοντινό σπίτι φίλου και έλυσα τροχούς, άκρα, μουαγιέ, μπιλιοφόρους και ημιαξόνια. όταν τα πήγα στην αντιπροσωπία τους έβαλα και χέρι γιατί έσπασε ο μπιλιοφόρος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.Μόνο στην ΚΙΑ όταν πήγα να κάνω τέστ ντράιβ το Σορέντο, ο πωλητής με πήγε Πεντέλη και λίγο άσφαλτο για να μου δείξει τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο. Και πίστεψέ με δεν το κάνουν αυτό πολλοί.antonisxj wrote:.....μετά απο μερικές μέρες τους πήγα και το βίντεο του αγώνα![]()
να είστε σίγουροι ότι οι περισσότερες αντιπροσωπίες δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς μπορεί να κάνει ένα νορμάλ 4χ4 που εμπορεύονται. αυτά που είδαν να κάνει το νισσάν τους φάνηκαν "φοβερά", πρακτικά όμως ήταν μια απλή διαδρομή τύπου "κυριακάτικη βόλτα"
Καλα,ε?aggas wrote:...Μόνο στην ΚΙΑ όταν πήγα να κάνω τέστ ντράιβ το Σορέντο, ο πωλητής με πήγε Πεντέλη και λίγο άσφαλτο για να μου δείξει τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο. Και πίστεψέ με δεν το κάνουν αυτό πολλοί.