Λέει λοιπόν το γνωστό άσμα: "Πές μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίίίνεις!!!! Τα 'χεις χαμένα, ανησυχώ για σέέένααα"

PanosXJ wrote:....ξέρεις γιατι το λέω αυτό Κωστή; .....έχω δεί πολλά κουφάρια αυτοκινήτων τακαρισμένα ή εγκαταλλειμένα, σκουριασμένα και μαυρισμένα απο τη λήθη και τη λησμονιά δεξιά και αριστερά.....και πάντα ένιωθα ένα αίσθημα πυκνής θλίψης....κάθονταν παρατημένα, περιφρονημένα και μελαγχολικά και μου προξενούσαν μια φρίκη......ενώ το XJ μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα άγριο και λυσσασμένο μαντρόσκυλο όλο ζωντάνια και αγριάδα, που θα ξεσκίσει με τις τρομερές μασσέλες και τις διπλές σειρές απο τους αστραφτερούς και κοφτερούς κυνόδοντές του, τις σάρκες καθενός που θα κάνει το θανάσιμο λάθος να το πλησιάσει......στέκεται εκεί περιμένοντας κάποιον να του λύσει το λουρί και να το αφήσει να ξεχυθεί σαν τον γρήγορο άνεμο και να χαθεί στο βάθος του περιφερειακού της Λάρισας με τις μπάντες, αφήνοντας ένα πυκνό σύννεφο καπνού και χαλικιών πίσω του και μια πρωτόγνωρη αίσθηση παγερής ανατριχίλας....έτσι χωρίς κινητήρα, χωρίς άξονες και σαζμάνς.....χωρίς ζαντολάστιχα........
......και νομίζω ότι όλοι το νιώσατε!!!!! ....όλοι νιώσατε αυτό το υπέροχο συναίσθημα βλέποντας το αιμοβόρο XJ του Γιατρού και τις μεγάλες σταγόνες αίματος που έσταζαν απο τα δόντια του....... (οι Τσεροκάδες το παραδέχονται, οι ρανγκλεράδες το νιώθουν έντονα αλλά οι ενοχές τους, δεν θα τους επιτρέψουν να το ομολογήσουν ποτέ και οι γιαπωνέζοι θα το πνίξουν γρήγορα-γρήγορα στα βάθη της ψυχής και του μυαλού τους και θα το σκεπάσουν με βαριές πέτρες και μεγάλους και ασήκωτους βράχους.....)![]()
![]()
![]()
PanosXJ wrote:aggas
....θα σας λύσω την απορία οριστικά για το τι πίνω λοιπόν....σε κοινωνικές απογευματινές εκδηλώσεις πίνω Southern Comfort με σπασμένο πάγο, το βράδυ Jack Daniel's και Jim Beam και άν βρώ κανένα καλό Kentucky straight burbon (εκτός απο το 4 roses) ή κανένα παλιό Canadian Club, τα απολαμβάνω με πραγματική χαρά!!! Υπάρχουν και απόβραδα που θέλω απλά μαύρο Johnny.....
Στις εξορμήσεις μου στην ενδοχώρα πίνω τσίπρα και μπύρες με τα ψητά και τα σφάγια....στα μέρη του Γιατρού απολαμβάνω με όλη μου τη ψυχή τσίπρα με γλυκάνισο!!!!!
....α και τις Κυριακές απο το πρωί ώς το μεσημεριανό φαγητό απολαμβάνω λευκό ξηρό Martini.....χωρίς ελιά.....
...αυτά.......
ώχου, μωρέ τι καταβόθρα είσαι κυρ-Πάνο?PanosXJ wrote:aggas
....θα σας λύσω την απορία οριστικά για το τι πίνω λοιπόν....σε κοινωνικές απογευματινές εκδηλώσεις πίνω Southern Comfort με σπασμένο πάγο, το βράδυ Jack Daniel's και Jim Beam και άν βρώ κανένα καλό Kentucky straight burbon (εκτός απο το 4 roses) ή κανένα παλιό Canadian Club, τα απολαμβάνω με πραγματική χαρά!!! Υπάρχουν και απόβραδα που θέλω απλά μαύρο Johnny.....
Στις εξορμήσεις μου στην ενδοχώρα πίνω τσίπρα και μπύρες με τα ψητά και τα σφάγια....στα μέρη του Γιατρού απολαμβάνω με όλη μου τη ψυχή τσίπρα με γλυκάνισο!!!!!
....α και τις Κυριακές απο το πρωί ώς το μεσημεριανό φαγητό απολαμβάνω λευκό ξηρό Martini.....χωρίς ελιά.....
...αυτά.......
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Pritanis wrote:Είσαστε οι καλύτεροι!
Μου λείψατε!
Doctor! Τρελό το καινούργιο project!
Πότε λες να το έχεις έτοιμο?
Γειά σου ρε γίγαντα ΠρύτανηPritanis wrote:Είσαστε οι καλύτεροι!
Μου λείψατε!
Doctor! Τρελό το καινούργιο project!
Πότε λες να το έχεις έτοιμο?