Λοιπόν παλικάρια το πρώτο Komotini Adventure Trophy έφτασε στο τέλος του και είμαστε πολύ κουρασμένοι αλλά πριν πάω για ύπνο θα κάνω ότι μπορώ από την προσωπική μου μηχανή . . . , την χαμένη που βρέθηκε , μην παρεξηγηθώ ότι πρόλαβα και τράβηξα χωρίς καμία επιλογή οχημάτων έτσι !!
Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικότερα σε όσους τερμάτισαν
Καληνύχτα . . .
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
συνχαρητιρια σε ολα τα πληρωματα!!!και ειδικα στα πρωτα 3 που ειναι και οι νικητες του αγωνα!!οι διαδρομες ηταν φανταστικες!!!οσο αφορα για την οργανωση...ενο δουλεψατε παρα πολυ για να στιθει ο αγωνας, νομιζω κατα την γνωμη μου οτι θα επρεπε να υπαρχουν σε ορισμενα σημεια νεκροι χρονοι γιατι ειχε αρκετη καθυστερηση για ορισμενες ομαδες με αποτελεσμα να βγουν εκτος χρονου...(ταπινη μου γνωμη)οσο αφορα τα παιδια με το pajero...περαστικα στον οδηγο και ευχομαι να παν ολα καλα...αυτο που με εχει εκνευρισε απιστευτα ειναι το οτι καπιοι που αποκλιετε να μιλαμε για ανθρωπους αλλα για ΖΩΑ ειναι το οτι επωφεληθηκαν απο το τουμπαρισμα τον παιδιον και πηγαν και ξηλωσαν πραγματα απο το τουμπαρισμενο αυτοκινιτο...τελικα η ανθρωπια ειναι ειδος προς εξαφανιση.......
Last edited by Parason on Sun Feb 28, 2010 22:51, edited 4 times in total.