CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by lker »

georgexj wrote:ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ειναι η μονη φορα που διαβαζω τοσα κ δεν εχω πηδηξει σελιδα.ολα ητανε ενα κ ενα
1)να ευχηθω κ γω μεσα στο foroum για τον φιλο μας τον cherokogamia τα χρονια πολλα αν κ τα ειπαμε κ θα τα πουμε κ το βραδυ!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
2)σταυρο καλη επιτυχια στο trial.φερε κουπα κ σου εχω κ την λυση.παρε τα τηλεφωνα απο ολους οσους τρεχουνε κ πριν μπουνε στην ειδικη παρτους τηλεφωνο κ σιγουρα θα σπασουνε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3)αντωνη μην σου βαλουνε καμια ιδεα στο μυαλο αμεσως ρε φιλε να το κανεις!! ;) ;) εισαι πολυ παπαρας!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4)θοδωρη την εχεις γαμησει ρε φιλε.κ στον δουναβη να πεσεις δεν σε ξεπλενη τιποτα.εγω στα ειχα πει.μην μπεις στο ματι των καγκουρων.την γαμησες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5)σημερα εχετε σκοτωθει ολοι στην δουλεια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΠό τα καλύτερα ξυπνήματα έβερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Να σαι καλά ρε Γιώργη :D Σας φαντάζομαι τώρα κάπως έτσι εκεί στο Ναύπλιο ...

Image

Image

Image

μετά της παρέας σας :lol: :lol: :mrgreen:

Image

Σταύρο καλή επιτυχία στο αγώνα! Ξέρεις εσύ ... πρίν μπείτε αρκεί μια αναπάντητη στους υπόλοιπους αγωνιζομένους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ή αρκεί κάτι δικό σου διακριτικά ριγμένο στο αυτοκίνητό τους ... τρίχα, κομμένο νύχι κλπ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάγκουρες καλό τριήμερο να έχουμε ... μόλις ξεκίνησε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλημερα Καγκουρες.
Ελπιζω να περασατε καλα το τριημερο.
Εγω περασα υπεροχα στην Κερκυρα,ειδα το θεαμα που μου προσφερε το Trial (δεν πηγα για να τρεξω οπως γραφουν μερικοι)
Εκανα τις βολτες μου (ο καιρος βοηθησε)
Αν ειχε και περισσοτερο ζεστη θα εκανα και τα μπανια μου.

Θα βαλω φωτο και βιντεο για να παρετε και εσεις μια ιδεα...

Υ.Γ. Τσουμανη...θα σου δειξω μια φωτο που θα σε κανει να ζηλεψεις πολυ. :D
Image
georgexj

Post by georgexj »

μετα απο 6 χρονια αποφασιζει εχτες ο πατερας μου να παρει το τζιπ να κανει μια βολτα χωρις εγω να το ξερω γιατι ελειπα.ξυπναω το πρωι να παω για δουλεια,ερχεται ο πατερας μου κ με πιανει απο την πλατη κ αρχιζει η συζητηση!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
καλημερα γιε
ΕΓΩ
καλημερα ρε πατερα!!τι επαθες???
ΠΑΤΕΡΑΣ
δεν μου λες παιδι μου!!θες να σκοτωθεις???
ΕΓΩ
τι μαλακιες λες ρε πατερα πρωι πρωι???τι ονειρο ειδες???
ΠΑΤΕΡΑΣ
δεν μου λες με αυτο το αυτοκινητο ηθελες να πας στην λιμνη πλαστηρα???
ΕΓΩ
γιατι ρε πατερα τι εχει το εργαλειο??γαμαει!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
εισαι μαλακας???αυτο ειναι αυτοκινητο??αυτο ειναι το εργαλειο???εισαι καλα??
ΕΓΩ
δεν μου λες θες να μου χαλασεις την μερα???απο ποτε εχεις αποψη γι αυτο το αυτοκινητο αφου εχεις να το οδηγησεις 6 χρονια???
ΠΑΤΕΡΑΣ
απο χτες ρε αχρηστε που το πηρα να παω μια βολτα κ μετα απο 1 χιλιομετρο το ξανα εφερα πισω γιατι φοβηθηκα οτι θα μου εφευγε απο το δρομο??κ αρχιζει μετα το κραξιμο!!ειναι τιμονι αυτο???ειναι φρενα αυτα???ειναι αυτοκινητο να κανεις ταξιδια κ να παρεις κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σου????δεν πας να σε διαβασει κανενας παπας??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΓΩ
απο αυτο κ μονο καταλαβαινεις τι οδηγαρα γιο εχεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
κουναγε το χερι οτι τον παιζω κ εφευγε χαμογελοντας(ο γιαννης κ ο κωστας μπορουν να καταλαβουν την εκφραση του προσωπου του)!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ΠΑΤΕΡΑΣ
.........ειναι τιμονι αυτο???ειναι φρενα αυτα???ειναι αυτοκινητο να κανεις ταξιδια κ να παρεις κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σου??
Αμερικάνικο.................τί περιμένεις; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote:......δεν πας να σε διαβασει κανενας παπας.........
Όχι, μπαμπά Μιχαλόπουλε. Δεν πρέπει να τον διαβάσει παπάς.
Να πάει να πάρει κανα αμάξι της προκοπής πρέπει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ιάπων γαρ!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: ΠΑΤΕΡΑΣ
.........ειναι τιμονι αυτο???ειναι φρενα αυτα???ειναι αυτοκινητο να κανεις ταξιδια κ να παρεις κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σου??
Αμερικάνικο.................τί περιμένεις; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote:......δεν πας να σε διαβασει κανενας παπας.........
Όχι, μπαμπά Μιχαλόπουλε. Δεν πρέπει να τον διαβάσει παπάς.
Να πάει να πάρει κανα αμάξι της προκοπής πρέπει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ιάπων γαρ!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ο αλλος ιαπωνας(jimny μπορντο)εσπασε απο το πρωτο εμποδιο.υποθεση 10 λεπτων διαδρομη.το ημιαξονιο στην μασχαλη. :lol: :lol: :lol: :lol: .αν δεν εσπαγε εκει κ παλι καλα κ πηγαινε στο αλλο εμποδιο που περασε ο τσελιος ο doctor κ φυσικα κ ο daggas θα επαιρνε ολο το μπροστινο συστημα στην μασχαλη απο ψαλιδια μεχρι οτι αλλο δειγμα φορατε πανω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΓΚΟΥΡΑ Ε ΚΑΓΚΟΥΡΑ!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΙΑΠΩΝΕΣ Κ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να δεις ποσο ευκολα πεφτουνε τα ιαπωνεζικα αφτακια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:μετα απο 6 χρονια αποφασιζει εχτες ο πατερας μου να παρει το τζιπ να κανει μια βολτα χωρις εγω να το ξερω γιατι ελειπα.ξυπναω το πρωι να παω για δουλεια,ερχεται ο πατερας μου κ με πιανει απο την πλατη κ αρχιζει η συζητηση!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
καλημερα γιε
ΕΓΩ
καλημερα ρε πατερα!!τι επαθες???
ΠΑΤΕΡΑΣ
δεν μου λες παιδι μου!!θες να σκοτωθεις???
ΕΓΩ
τι μαλακιες λες ρε πατερα πρωι πρωι???τι ονειρο ειδες???
ΠΑΤΕΡΑΣ
δεν μου λες με αυτο το αυτοκινητο ηθελες να πας στην λιμνη πλαστηρα???
ΕΓΩ
γιατι ρε πατερα τι εχει το εργαλειο??γαμαει!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
εισαι μαλακας???αυτο ειναι αυτοκινητο??αυτο ειναι το εργαλειο???εισαι καλα??
ΕΓΩ
δεν μου λες θες να μου χαλασεις την μερα???απο ποτε εχεις αποψη γι αυτο το αυτοκινητο αφου εχεις να το οδηγησεις 6 χρονια???
ΠΑΤΕΡΑΣ
απο χτες ρε αχρηστε που το πηρα να παω μια βολτα κ μετα απο 1 χιλιομετρο το ξανα εφερα πισω γιατι φοβηθηκα οτι θα μου εφευγε απο το δρομο??κ αρχιζει μετα το κραξιμο!!ειναι τιμονι αυτο???ειναι φρενα αυτα???ειναι αυτοκινητο να κανεις ταξιδια κ να παρεις κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σου????δεν πας να σε διαβασει κανενας παπας??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΓΩ
απο αυτο κ μονο καταλαβαινεις τι οδηγαρα γιο εχεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΕΡΑΣ
κουναγε το χερι οτι τον παιζω κ εφευγε χαμογελοντας(ο γιαννης κ ο κωστας μπορουν να καταλαβουν την εκφραση του προσωπου του)!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι άλλο πρέπει να γίνει ρε Μιχαλόπουλε για να καταλάβεις εσύ και οι ομοίοι σου αμερικάνοι ότι πρέπει να σοβαρευτείτε και να πάρετε κανά αυτοκίνητο της προκοπής;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ....ο αλλος ιαπωνας(jimny μπορντο).........
Δεν είναι μόνο τα jimny ιαπωνικά!
Και δεν είναι οι Ιάπωνες μόνο τα jimny!!! :D :D :D :D
Γιατί όταν γράφω για Ιαπωνικά, μου λέτε συνέχεια για το jimny; :roll:
Δεν μπορώ να το καταλάβω! :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ρε καγκουρο ιαπωνακια δεν αφηνετε αυτα που ξερετε???αμεσως πηρατε αερα???που αμα σας βαλουνε αξωνα στα αυτοκινητα σας θα ειναι σαν τα ακυβερνητα καραβια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο ανθρωπος δεν περημενε να συνατηση τετοια κατασταση.δεν ειχε ξανα οδηγησει με τετοιο λαστιχο,με 10 ζαντα κ τοσο υψος!!!αλλα ουτε κ σεις δεν προκειται να το χαρειτε γιατι
1)δεν χορανε
2)τα ψαλιδια σας θα γινουν σαν γαλλικο 8 κ
3)τα ημιαξονια κ οι μπιλιοφοροι σας ξερετε που θα τα παρετε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: ....ο αλλος ιαπωνας(jimny μπορντο).........
Γιατί όταν γράφω για Ιαπωνικά, μου λέτε συνέχεια για το jimny; :roll:
Δεν μπορώ να το καταλάβω! :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γιατι μονο γι αυτο αναφερεις.το ανηπερβλητο,το ακολλητο,το ασπαστο τηλεκατευθηνομενο σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:.....που αμα σας βαλουνε αξωνα στα αυτοκινητα σας.....
Μην ξεχνιέσαι!
Το δικό μου έχει!!! :D :D :D :D
georgexj wrote:....θα ειναι σαν τα ακυβερνητα καραβια!!!
Άσχετο αλλά θα το πώ.
Προχθές την Κυριακή νοίκιασα ένα ματιζάκι για να βγώ καμιά βόλτα για ποτάκι (αφού εδώ και 10 μέρες δεν έχω αμάξι). Υπολόγιζα ότι θα έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από το τρακτεροποιημένο jimny ώσπου βγήκα στον δρόμο.
ΦΙΛΕ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!
Το αρχιτένεκο ήταν πιο ασταθές κι απο το jimny. :shock: :o :o
Εκεί να σε είχα Γιώργη να έλεγες, όχι μόνο το "πάτερ υμών", αλλά και ότι ποίημα ήξερες!!!
Και πες μου μετά για "ακυβέρνητα βαπόρια". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”