Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

Drimon wrote: Γιατί ρε φιλαράκι;
Μόνο εγώ είμαι εδώ μέσα που έσπασα;
Άμα το πάμε έτσι τον αρχί πώς πρέπει να τον λέμε, με τόσα γκάπα-γκούπα που έχει στο ενεργητικό του;
Κονσέρτο για ημιαξόνια;;;
Συνθέτη σύγχρονης μέταλ μουσικής;;;
όχι δεν είσαι ο μόνος που έσπασε εδώ αλλά ο μόνος που συνέχεια καυχιέται για το σκατοιάπωνα τον άσπαστο.
εγώ απο την άλλη, έχω την χειρότερη εντύπωση για τον μικρό Johnson. (έχω βαφτίσει johnson τον αμερικάνο που έφτιαξε το αμάξι μου για να έχω ένα όνομα να βρίζω).
όσο για το κονσέρτο... θα σου βγάλω μια φωτό με τα τρόπαια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Υ.Γ2: Δεν ξερω ο Μουστακας αν ειναι πιο φθηνος...αλλα καλυτερα να ρωτησεις τους Αθηναιους
πως ήταν το τραγουδάκι της διαφήμισης?
"παιχνίδια μουστάκας...
...Τζιμνάκια Μουστάκας" :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:Δεν έσπασα ημιαξόνιο. Τον κεντρικό της μετάδοσης έκανα "θρούλιτα" (όπως λέει κι ο αρχί ;) ).
Τα υπόλοιπα αντέχουν! :D :D :D
δεν λέμε "έκανα θρούλιτα"
λέμε "εθρούλισα τον κεντρικό"
και όπως λέει η μαντινάδα:

"έθρούλισα τον κεντρικό κι'έμεινε μόνο ένα
στ'αρχίδιαντος τον αλλονώ, στ'αρχίδια μου κι'εμένα" :mrgreen:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:εχω κλαψει απο τα γελια!!!!εισαστε ολοι......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντωνη η λυση με την μυτη ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχεις διευκρινηση την συνθεση που πρεπει να εχει το ηλικο!!!απο τι κρυωμα πρεπει να ειναι για να εχει γρηγορο αποτελεσμα????
απο τον καιρο???
απο κλασιμο????
απο τι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote: πως ήταν το τραγουδάκι της διαφήμισης?
"παιχνίδια μουστάκας...
...Τζιμνάκια Μουστάκας"

"έθρούλισα τον κεντρικό κι'έμεινε μόνο ένα
στ'αρχίδιαντος τον αλλονώ, στ'αρχίδια μου κι'εμένα" :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol:
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Βασιληας-Καγκουρας, τυχαιο?......Δεν νομιζω! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Που εισαι ρε Doc?
Δεν ειδες τι επαθε ο "ασπαστος" Drimon?
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Ειδα και γελασα πολυ :lol: :lol: :lol:

Στο χωριο, κερναω κεμπαμπ :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

XJ ''The Doctor'' wrote:Ειδα και γελασα πολυ :lol: :lol: :lol:

Δεν κατεβηκες σημερα Λαρισα?
Τι εγινε?
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:
XJ ''The Doctor'' wrote:Ειδα και γελασα πολυ :lol: :lol: :lol:

Δεν κατεβηκες σημερα Λαρισα?
Τι εγινε?
τι λές να έγινε?
την έχει δεί golden boy και τρώει μίζες. βρέ μήπως είναι και ο doc στο κόλπο και μασάει τα φράγκα του λαού? :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”