Και έτσι θα έπρεπε να είναι αγαπητέ μου.
Να έρχεσαι με ένα αυτοκίνητο που να είναι σύννομο
και στον τομέα των επιδόσεων μα κυρίως στον τομέα ασφάλεια.
Να είσαι έτοιμος, όχι να ψαχνόμαστε κάθε φορά πως θα δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα΄
ώστε όσο γίνεται ο αγώνας να μπορώ και εγώ να κάνω την υπόλοιπη δουλειά μου,
και να μην είμαι με τα μαλιά όρθια και το στομάχι κόμπο μέχρι να γυρίσετε όλοι σας.
Καλά και άγια κάνει λοιπόν ο Φωκίωνας που αναλύει αναλύει αναλύει
έτσι που μιά μόνο μια ερώτηση: "εντάξει είναι το αμάξι σου??" να φτάνει και να περισσεύει.
και είμαι ευτυχής που υπάρχουν ήδη πολλά τέτοια αυτοκίνητα.
Αυτά περί Φωκίωνα.
ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά
- friar
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
giorgos k wrote:Τελικα δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος στη λεσχη 4Χ4 Χανιων να μας δωσει μια σοβαρη απαντηση χωρις να κρυβετε πισω απο το δαχτυλο του......
Μαθιε ο αλυταρχης ηρθε το πρωι μια ωρα μετα την κανονισμενη εκκινηση του αγωνα και εφυγε μολις ξεκινησε ο αγωνας και ο τεχνικος εφορος δεν ηρθε καθολου και τον τεχνικο ελεγχο τον εκανες εσυ εξ'αποστασεως αν θυμασαι καλα με την ερωτηση "ενταξει ειναι το αμαξι σου??" αν θυμασαι καλα............
Γνωριζω πολυ καλα και τους δυο οπως με γνωριζουν και αυτοι.................
Μονο ο Αγγελος ο Κοκολακης τελικα μας εδωσε μια σοβαρη απαντηση και ας μην ειναι στο συμβουλιο της λεσχης σας......
ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Επιμένεις ακόμα οτι ο Ξενακης δεν ήρθε ποτέ;;;; Επιμένεις επίσης οτι δεν εμφανίστηκε καθολου ο Τεχνικός Έφορας;;; (Μιχαηλάκης)
Τους γνωρίζεις πολύ καλά και τους δυο τους, απο παλαιότερη "διαμάχη" που είχες με την ΑΛΑ Χανίων και που ήταν στην οργάνωση και οι δύο τους...και για να σου φρεσκάρω την μνήμη σου, σε ενα GP Tuning που σήκωσες την Pista Park στο πόδι για τα δικά σου πάλι μοναδικά θέματα...
Τί να σου πω... το βουλώνω!
Όσο για σας, κυριε Σταθακο, δεν μου είπατε ΠΟΤΕ οτι δεν μπορούμε να "αλλάξουμε" βαθμολογία μόνοι μας... ΠΟΤΕ!!!...
Και επιμένω... Αν δεν το κάνατε τόσο μεγάλο θέμα εδώ, ΚΑΜΙΑ "ΤΙΜΩΡΙΑ" δεν θα είχε επιβληθεί στην Λεσχη Χανίων...
Get a life... δεν νομιζω να ξανασχοληθεί κανεις με το θέμα αυτο... και απαντήσεις ψάξτε στο φλυντζάνι...σαν τις Κατίνες παλιά στην Σμύρνη....
Παρακαλώ στον διαχειριστή να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ.... το εψαξα αλλα δεν βρήκα πώς γίνεται... Ευχαριστώ!
- friar
αννα έχεις π.μ.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι έδωσα εξηγήσεις σε λιγοστούς φανατικούς και γνώστες -ήταν οι πρώτες σειρές μου άλλωστε- και θα συμπληρώσω, στους παρευρισκομένους αγωνιζομένους και θεατές, πλην όμως καλοπροαίρετους και ποσώς με ενδιαφέρουν για το τι θα πουν όλοι οι υπόλοιποι.
Εξήγησα πως πρέπει να είναι για μένα οι αγώνες και μίλησα ειλικρινά όπως πάντα χωρίς να κρύβομαι φίλε μου Γιώργη Κισσανδράκη. Η φράση μου (διαόλους ονειρεύεστε) ίσως να πιάνει και σένα. Μήπως κάνεις λάθος......Μήπως μπέρδεψες τον Μιχαιλάκη με τον Ξενάκη.
Στον πρώτο αγώνα αλυτάρχης ήταν ο Μιχαιλάκης και τεχνικός έφορος κάποιος που θέλατε να δείρετε “άσχετος” θυμάστε, εσείς τον λέγατε έτσι, οι επαγγελματίες τον είχαν ορίσει. Αυτή την φορά ήταν Τεχνικός Έφορος ο Μιχαηλάκης και ο Ξενάκης Αλυτάρχης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΈΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ (Ότιδείποτε άλλο είναι λάθος ανυπόστατο και ψευδή)
Ο τεχνικός έλεγχος ήταν έτσι όπως τον λες. 15 αυτοκίνητα ήταν όλα και όλα γνωστά, χιλιοπερασμένα από τους ελέγχους τους τυπικούς, που έκαναν οι υπόλοιπες λέσχες, δύο χρόνια τώρα. Όλοι εκεί γνωστοί ήμασταν, είπαμε να γίνει ο αγώνας χωρίς να ψάχνουμε πολλές τυπικότητες, να μην ακυρωθεί το πρωτάθλημα και αντί να πείτε ευχαριστώ που μπήκαμε στον κόπο βγάζετε ένα σωρό κακίες.
Ναι σε ρώτησα αν είναι εντάξει το αμάξι σου και εσύ μου γέλασες. Δεν σε έχω δει να γελάς όταν κάπου διαφωνείς, το αντίθετο μάλιστα, ωρύεσαι σα να σου χαλάνε το αμάξι σου..... Μετά τον αγώνα ψάχνουμε να βρούμε κάτι να λέμε. Θυμάστε που όλοι μαζί είπαμε και συνεννοηθήκαμε για το άσπρο τσερόκι και συμφωνήσαμε και ρώτησα όλους αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Τότε ήταν όλα καλά, είχες ήδη την πρώτη θέση στην Κ3, λες να γίνει ο αγώνας κι ας γίνει κουτσός και έτσι θα ήσουν και τυπικά πρωταθλητής.
Άλλο αν οι “επαγγελματίες” μερίμνησαν και γι'αυτό, κάτι που δεν είχαν κάνει πριν 2 χρόνια όταν τις πρώτες θέσεις τις Κ3 και την 1η της Κ2 τις κατείχαν με διαφορά Κρήτες οδηγοί στο Κεντρικής Ελλάδος.......Τσουρλάκης-Τσουράκης-Μαθιός. Τους μπαίναμε στην μύτη δεν τους γλύφαμε. Θα πάρουν τα τράιλ στην Αθήνα Κρητικοί;
Γιατί δεν πήραν και τότε την ίδια απόφαση; Να αναγνωρίσουν στο ελάχιστο τον κόπο μας τα έξοδά μας, την ανωτερότητα μας μέχρι τότε στο κάτω-κάτω………… Ακόμη μυρίζουν τα σώβρακα που τους είχε πάρει ο Ανδρουλάκης ο Γιώργης την προηγούμενη χρονιά……………κι αυτό κωλόπαιδο τον έλεγαν..................
Δεν νομίζω να έκανε κάτι η Λέσχη μας που να σε έβλαψε ή να έχεις παράπονο από τις ποινές που σου έγραφα. Ήμασταν πάντοτε οι ποιο απόλυτοι και αμερόληπτοι στις ποινές και ψάξε, ρώτα, θα το διαπιστώσεις… Βέβαια πρέπει να πω ότι στενοχωρήθηκα πραγματικά που έσπασε το θηρίο σου. Όλοι έχουν άτυχες στιγμές. Προσωπικά θα χαιρόμουν που τουλάχιστον συμμετείχα σε ένα αγώνα αντρικό και τίμιο και ας έβγαινα τελευταίος.
Φίλε Γιώργη ο Μαθιός ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, εσύ να μας ξεκρύψεις και να μας πεις εδώ παρουσία όλων ποιος έκανε ένσταση στην ΕΘΕΑ για το αμάξι σου. Είπες 2-3 Χανιώτες και κάποιοι άλλοι από αλλού. ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;;; Αν δεν ξέρεις, να τους πεις να μας πουν ΕΔΩ!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να πετάς λάσπη έτσι.......Όταν λες θα λες ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα από όλους εμάς τους κακούς Χανιώτες, βρήκες ένα καλό, έ!!! αυτό είναι μια θετική εξέλιξη!!!!!!!!!
Υπάρχει ένας Χανιώτης καλός ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε Άγγελε πρέπει να κεράσεις, αυτό το τραπέζι δεν γίνεται να το γλυτώσεις................
Α!!! Αύριο Τετάρτη βράδυ έχουμε μπριτζολοκατάσταση στα γραφεία μας να γιορτάσουμε την διαγραφή μας!!!!! Όλοι οι κακοί Χανιώτες και όλοι οι καλοί υπόλοιποι είστε καλεσμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξήγησα πως πρέπει να είναι για μένα οι αγώνες και μίλησα ειλικρινά όπως πάντα χωρίς να κρύβομαι φίλε μου Γιώργη Κισσανδράκη. Η φράση μου (διαόλους ονειρεύεστε) ίσως να πιάνει και σένα. Μήπως κάνεις λάθος......Μήπως μπέρδεψες τον Μιχαιλάκη με τον Ξενάκη.
Στον πρώτο αγώνα αλυτάρχης ήταν ο Μιχαιλάκης και τεχνικός έφορος κάποιος που θέλατε να δείρετε “άσχετος” θυμάστε, εσείς τον λέγατε έτσι, οι επαγγελματίες τον είχαν ορίσει. Αυτή την φορά ήταν Τεχνικός Έφορος ο Μιχαηλάκης και ο Ξενάκης Αλυτάρχης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΈΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ (Ότιδείποτε άλλο είναι λάθος ανυπόστατο και ψευδή)
Ο τεχνικός έλεγχος ήταν έτσι όπως τον λες. 15 αυτοκίνητα ήταν όλα και όλα γνωστά, χιλιοπερασμένα από τους ελέγχους τους τυπικούς, που έκαναν οι υπόλοιπες λέσχες, δύο χρόνια τώρα. Όλοι εκεί γνωστοί ήμασταν, είπαμε να γίνει ο αγώνας χωρίς να ψάχνουμε πολλές τυπικότητες, να μην ακυρωθεί το πρωτάθλημα και αντί να πείτε ευχαριστώ που μπήκαμε στον κόπο βγάζετε ένα σωρό κακίες.
Ναι σε ρώτησα αν είναι εντάξει το αμάξι σου και εσύ μου γέλασες. Δεν σε έχω δει να γελάς όταν κάπου διαφωνείς, το αντίθετο μάλιστα, ωρύεσαι σα να σου χαλάνε το αμάξι σου..... Μετά τον αγώνα ψάχνουμε να βρούμε κάτι να λέμε. Θυμάστε που όλοι μαζί είπαμε και συνεννοηθήκαμε για το άσπρο τσερόκι και συμφωνήσαμε και ρώτησα όλους αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Τότε ήταν όλα καλά, είχες ήδη την πρώτη θέση στην Κ3, λες να γίνει ο αγώνας κι ας γίνει κουτσός και έτσι θα ήσουν και τυπικά πρωταθλητής.
Άλλο αν οι “επαγγελματίες” μερίμνησαν και γι'αυτό, κάτι που δεν είχαν κάνει πριν 2 χρόνια όταν τις πρώτες θέσεις τις Κ3 και την 1η της Κ2 τις κατείχαν με διαφορά Κρήτες οδηγοί στο Κεντρικής Ελλάδος.......Τσουρλάκης-Τσουράκης-Μαθιός. Τους μπαίναμε στην μύτη δεν τους γλύφαμε. Θα πάρουν τα τράιλ στην Αθήνα Κρητικοί;
Γιατί δεν πήραν και τότε την ίδια απόφαση; Να αναγνωρίσουν στο ελάχιστο τον κόπο μας τα έξοδά μας, την ανωτερότητα μας μέχρι τότε στο κάτω-κάτω………… Ακόμη μυρίζουν τα σώβρακα που τους είχε πάρει ο Ανδρουλάκης ο Γιώργης την προηγούμενη χρονιά……………κι αυτό κωλόπαιδο τον έλεγαν..................
Δεν νομίζω να έκανε κάτι η Λέσχη μας που να σε έβλαψε ή να έχεις παράπονο από τις ποινές που σου έγραφα. Ήμασταν πάντοτε οι ποιο απόλυτοι και αμερόληπτοι στις ποινές και ψάξε, ρώτα, θα το διαπιστώσεις… Βέβαια πρέπει να πω ότι στενοχωρήθηκα πραγματικά που έσπασε το θηρίο σου. Όλοι έχουν άτυχες στιγμές. Προσωπικά θα χαιρόμουν που τουλάχιστον συμμετείχα σε ένα αγώνα αντρικό και τίμιο και ας έβγαινα τελευταίος.
Φίλε Γιώργη ο Μαθιός ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, εσύ να μας ξεκρύψεις και να μας πεις εδώ παρουσία όλων ποιος έκανε ένσταση στην ΕΘΕΑ για το αμάξι σου. Είπες 2-3 Χανιώτες και κάποιοι άλλοι από αλλού. ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;;; Αν δεν ξέρεις, να τους πεις να μας πουν ΕΔΩ!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να πετάς λάσπη έτσι.......Όταν λες θα λες ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα από όλους εμάς τους κακούς Χανιώτες, βρήκες ένα καλό, έ!!! αυτό είναι μια θετική εξέλιξη!!!!!!!!!
Υπάρχει ένας Χανιώτης καλός ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε Άγγελε πρέπει να κεράσεις, αυτό το τραπέζι δεν γίνεται να το γλυτώσεις................
Α!!! Αύριο Τετάρτη βράδυ έχουμε μπριτζολοκατάσταση στα γραφεία μας να γιορτάσουμε την διαγραφή μας!!!!! Όλοι οι κακοί Χανιώτες και όλοι οι καλοί υπόλοιποι είστε καλεσμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μαθιέ ΚαλημέραΜαθιός wrote: Άλλο αν οι “επαγγελματίες” μερίμνησαν και γι'αυτό, κάτι που δεν είχαν κάνει πριν 2 χρόνια όταν τις πρώτες θέσεις τις Κ3 και την 1η της Κ2 τις κατείχαν με διαφορά Κρήτες οδηγοί στο Κεντρικής Ελλάδος.......Τσουρλάκης-Τσουράκης-Μαθιός. Τους μπαίναμε στην μύτη δεν τους γλύφαμε. Θα πάρουν τα τράιλ στην Αθήνα Κρητικοί;
Απαντώ μιας και αισθάνομαι ότι με-μας θίγεις λέγοντας για τα τράιαλ της Αθήνας. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς και ποιους αποκαλείς επαγγελματίες αλλά κακώς νομίζεις ότι υπήρχε θέμα με τους Κρητικούς. Στηρίξατε μια χρονιά ολόκληρη τα τράιαλ στην Αθήνα που αν θυμάσαι συμπληρωναν με το ζόρι. Αντίθετα χαιρόμασταν όταν κερδίζατε τόσο εσείς όσο και ο Ζαρλαχάς και όλοι οι υπόλοιποι που έκαναν μεγάλο κόπο και ερχόντουσαν από μακρυά και μας τιμούσαν με τη συμμετοχή τους. Τώρα για τα υπόλοιπα όλα, θεωρώ πως είναι ανοησία η μεταξύ σας διαμάχη. Δεν σας κατηγορώ όμως γιατί όλοι μας εδω μέσα έχουμε χάσει κατα καιρούς τη μπάλα επειδή αισθανόμαστε ότι μας πνίγει το δίκιο. Γνωρίζω και εσένα και τον Κοκκίνη και αρκετούς ακόμα και λυπάμαι με αυτά που διαβάζω.
Όσο για τον αγώνα και τον αποκλεισμό των Χανίων το 2011 θεωρώ οτι ήταν μεγάλη επιπολαιότητα από τη μεριά της ΕΛΠΑ. Σε ένα χώρο που έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται "εγκλήματα" από όλους μας εξάντλησαν την επιείκειά τους στα Χανιά; Ας μη τρελαθούμε τώρα...
Εξάλλου τα διπλώματα στα στελέχη η έλπα τα δίνει και όχι οι λέσχες. Αν τα στελέχη ήταν εκεί ή έφυγαν ας το κουβεντιάσει μαζί τους.
Θα ήθελα τέλος να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να χαίρονται οι υπόλοιποι που μια λέσχη έχασε τους αγώνες. Αυτό είναι κακό για όλη την Κρήτη και θα το καταλάβετε όταν θάρθει η ώρα.
Χαιρωμαι που ξερεις οτι γνωριζομαστε πολυ καλα και με τους δυο οποτε καταλαβαινουν ολοι πως ξερω πολυ καλα αν ηρθε, ποιος και ποτε εφυγε...........
Το καναμε θεμα μετα την αποφαση της ΕΘΕΑ και μπορουσατε απλα να παραδεχτειτε καποια πραματα να σταματησει το θεμα εκει και οχι να μας λες σαλια λες και τρωμε χορτα εμεις κ'εσυ χαβιαρι..........
Οσο για το να διαγραψεις το προφιλ σου το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι "ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ......"
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΗ
Το καναμε θεμα μετα την αποφαση της ΕΘΕΑ και μπορουσατε απλα να παραδεχτειτε καποια πραματα να σταματησει το θεμα εκει και οχι να μας λες σαλια λες και τρωμε χορτα εμεις κ'εσυ χαβιαρι..........
Οσο για το να διαγραψεις το προφιλ σου το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι "ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ......"
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΗ
Εσυ κοιμασαι και ονειρευεσαι εμας οπως τα εκανες μα εγω μια χαρα σαν το πουλακι κοιμαμαι.............
Ξεχωριζω πολυ καλα το Μιχαηλακη με τον Ξενακη και ρωτα τη φιλη σου την Αννα που ξερει πολυ καλα αν τους γνωριζω 'η οχι.........
Τωρα αρχισες και μας βαζεις κι'αλλες υποψιες και μας δινεις να καταλαβουμε οτι επιτιδες εκανες οτι εκανες για να μην μετρησει στο πρωταθλημα ο αγωνας επειδη δεν ηταν κανενας Χανιωτης στη τριδα της Κ3 αλλα δεν υπολογισες τις κυρωσεις που θα εχετε απο την ΕΘΕΑ.......... Οποτε μια χαρα βαλατε τα χερια σας και βγαλατε τα ματια σας αν ειναι ετσι η ιστορια.
Ναι εσπασε το αμαξι και ουτε και με ενοιαξε καθολου γιατι ειναι η πρωτη ζημια που παθαινω σε αγωνα οσο καιρο τρεχω και το ξερεις αλλα να εισαστε καλα που ειχατε σκεφτει και το ενδεχομενο ζημιας εκει πανω και δεν χρειαστηκε να ταλαιπωρηθουμε.............
Υπαρχουν πολλοι καλοι Χανιωτες αλλα σε αυτη την περιπτωση ενας βρεθηκε....................... Ο ΑΓΓΕΛΟΣ............
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΙΟ..........
Ξεχωριζω πολυ καλα το Μιχαηλακη με τον Ξενακη και ρωτα τη φιλη σου την Αννα που ξερει πολυ καλα αν τους γνωριζω 'η οχι.........
Τωρα αρχισες και μας βαζεις κι'αλλες υποψιες και μας δινεις να καταλαβουμε οτι επιτιδες εκανες οτι εκανες για να μην μετρησει στο πρωταθλημα ο αγωνας επειδη δεν ηταν κανενας Χανιωτης στη τριδα της Κ3 αλλα δεν υπολογισες τις κυρωσεις που θα εχετε απο την ΕΘΕΑ.......... Οποτε μια χαρα βαλατε τα χερια σας και βγαλατε τα ματια σας αν ειναι ετσι η ιστορια.
Ναι εσπασε το αμαξι και ουτε και με ενοιαξε καθολου γιατι ειναι η πρωτη ζημια που παθαινω σε αγωνα οσο καιρο τρεχω και το ξερεις αλλα να εισαστε καλα που ειχατε σκεφτει και το ενδεχομενο ζημιας εκει πανω και δεν χρειαστηκε να ταλαιπωρηθουμε.............
Υπαρχουν πολλοι καλοι Χανιωτες αλλα σε αυτη την περιπτωση ενας βρεθηκε....................... Ο ΑΓΓΕΛΟΣ............
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΙΟ..........
Φίλε Σπύρο, Δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν αναφέρομαι σε σένα ούτε στην Λέσχη σας. Ειδικά την χρονιά αυτή περάσαμε πολύ καλά και μακάρι να ξανασμίξουμε πάλι με τέτοιους αγώνες, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο έτσι όπως τα κάνανε. Αναφέρομαι σε αυτούς που βρίσκονται μακριά από τα τερέν και πίσω από ένα γραφείο παριστάνουν τους νταβατζίδες……..
Χαίρομαι γιατί προσεγγίζεις το θέμα όπως ακριβώς είναι……..
Κύριε Κισσανδράκη,
Συνεχίζεις βλέπω το βιολί σου…………. Αυτό περί διαόλων….
Αν μετρούσε ο αγώνας μας, ο Τσουράκης θα ήταν 3ος στο πρωτάθλημα, άρα γιατί να θέλαμε να ακυρωθεί; Βλέπω από εφιάλτες πάμε σε υπνοβασία…………
Βλέπω ότι ξέρεις καλά τους Μιχαιλάκη-Ξενάκη………..
Βλέπω επίσης ότι τους ξεχωρίζεις……..άρα βλέπεις και εσύ πολύ καλά!!!!!
Τότε είσαι ψεύτης γιατί λες ότι δεν τους είδες στον αγώνα…….
Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις αναλυτικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ, σε μία ερώτησή μου σφυρίζεις κλέφτικα!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι γιατί προσεγγίζεις το θέμα όπως ακριβώς είναι……..
Κύριε Κισσανδράκη,
Συνεχίζεις βλέπω το βιολί σου…………. Αυτό περί διαόλων….
Αν μετρούσε ο αγώνας μας, ο Τσουράκης θα ήταν 3ος στο πρωτάθλημα, άρα γιατί να θέλαμε να ακυρωθεί; Βλέπω από εφιάλτες πάμε σε υπνοβασία…………
Βλέπω ότι ξέρεις καλά τους Μιχαιλάκη-Ξενάκη………..
Βλέπω επίσης ότι τους ξεχωρίζεις……..άρα βλέπεις και εσύ πολύ καλά!!!!!
Τότε είσαι ψεύτης γιατί λες ότι δεν τους είδες στον αγώνα…….
Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις αναλυτικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ, σε μία ερώτησή μου σφυρίζεις κλέφτικα!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με 9 βαθμους διαφορα στο πρωταθλημα ο Διαμαντης με το Τσουρακη και πρωτος να εβγαινε ο Τσουρακης και 4ος ο Διαμαντης παλι τεταρτος εμενε στο πρωταθλημα ο Τσουρακης οποτε εσυ υπνοβατεις και ονειρευεσαι διαολους.......
Δεν παιζει να σου πω τα ονοματα που θελεις γιατι νομιζω οτι κατι ειπαμε στα Χανια.
Και ναι ειδα το Ξενακη για λιγο και το Μιχαηλακη το Στελιο καθολου......
Δεν παιζει να σου πω τα ονοματα που θελεις γιατι νομιζω οτι κατι ειπαμε στα Χανια.
Και ναι ειδα το Ξενακη για λιγο και το Μιχαηλακη το Στελιο καθολου......
Δεν έχω δει ακόμη βαθμολογίες, αν θέλεις πίστεψε το.
Ίσως έχεις δίκιο, είχα ακούσει να λένε κάτι τέτοιο. Είναι γελοίο να πιστεύεις όμως ότι ήθελα να ακυρωθεί ο αγώνας. Άλλωστε ήταν και οι Στεφανίδης και Χανταμπής στην Κ2 που νομίζω δεν είχε ξεκαθαρίσει………
Δεν είπαμε κάτι που να ξεκαθαρίζαμε στα Χανιά…………..Θα ρωτούσες και θα μάθαινες και θα μου έλεγες ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να σκουπίσεις την λάσπη που πέταξες……όχι μόνο για τους Χανιώτες αλλά και τους υπόλοιπους……………
Καλό θα ήταν να ήσουν ποιο προσεκτικός. Αν ήσουν, θα έβλεπες τον ένα λίγο και τον άλλο όλη μέρα………
Ίσως έχεις δίκιο, είχα ακούσει να λένε κάτι τέτοιο. Είναι γελοίο να πιστεύεις όμως ότι ήθελα να ακυρωθεί ο αγώνας. Άλλωστε ήταν και οι Στεφανίδης και Χανταμπής στην Κ2 που νομίζω δεν είχε ξεκαθαρίσει………
Δεν είπαμε κάτι που να ξεκαθαρίζαμε στα Χανιά…………..Θα ρωτούσες και θα μάθαινες και θα μου έλεγες ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να σκουπίσεις την λάσπη που πέταξες……όχι μόνο για τους Χανιώτες αλλά και τους υπόλοιπους……………
Καλό θα ήταν να ήσουν ποιο προσεκτικός. Αν ήσουν, θα έβλεπες τον ένα λίγο και τον άλλο όλη μέρα………