έχεις πάρει φόρα?
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
Ειμαι σίγουρος πως ο Ντάγκας θα έχει μια ίδια!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ποιος εχει στην ιδια σε αρσενικο?????

- XJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:κι'εσένα?St. Tselios wrote:Αλλα αυτο το M38 φιλε...χωρις πλακα ειναι στα ονειρα μου.
θέλω πολύ να μπορέσω κάποια στιγμή να φτιάξω ένα κομμάτι - κομμάτι απο την αρχή. αλλά...
Μα, εισαστε και οι δυο ποοοοοολλλλλλυυυυυυυυυ χαζοκαγκουρες
Ονειρο και Μ38?????????????
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
St. Tselios
Γιατι ρε Γιατρε???
Υπαρχει καλυτερο κλασικο τετρακινητο αυτοκινητο απο αυτο?

τι περιμμένεις ρε Τσέλιο? υπάρχει πουθενά συμφωνία απόψεων?
εγώ πάντως πολύ θα το γούσταρα να κάτσω να λύσω ένα Μ38 και να το συναρμολογίσω να γίνει ακριβώς όπως ήταν πρίν 3000 χρόνια που το έβγαλαν απο το εργοστάσιο. μέχρι και κανονάκι του Β' παγκοσμίου θα του έβαζα στην καρότσα.
εγώ πάντως πολύ θα το γούσταρα να κάτσω να λύσω ένα Μ38 και να το συναρμολογίσω να γίνει ακριβώς όπως ήταν πρίν 3000 χρόνια που το έβγαλαν απο το εργοστάσιο. μέχρι και κανονάκι του Β' παγκοσμίου θα του έβαζα στην καρότσα.
if it doesn't break, fix it until it does
Και μετά θα το έκοβες στη μέση!!!antonisxj wrote: εγώ πάντως πολύ θα το γούσταρα να κάτσω να λύσω ένα Μ38 και να το συναρμολογίσω να γίνει ακριβώς όπως ήταν πρίν 3000 χρόνια που το έβγαλαν απο το εργοστάσιο. μέχρι και κανονάκι του Β' παγκοσμίου θα του έβαζα στην καρότσα.
μετά θα του έκοβα όλα τα ημιαξόνια για να συνηθίζει
- XJ ''The Doctor''
St. Tselios wrote:Γιατι ρε Γιατρε???
Ναι ο γαιδαρος
Οκ, περα απο τη πλακα συμφωνω εαν εχει και συνοδηγο κανενα διμετρο αστερι
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
πάλι συνοδηγός θα κάτσω?XJ ''The Doctor'' wrote:Οκ, περα απο τη πλακα συμφωνω εαν εχει και συνοδηγο κανενα διμετρο αστερι
- XJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:πάλι συνοδηγός θα κάτσω?XJ ''The Doctor'' wrote:Οκ, περα απο τη πλακα συμφωνω εαν εχει και συνοδηγο κανενα διμετρο αστερι
Ελα!! το ξερουμε οτι εισαι ΛΕΛΟΣ