georgexj wrote:ποσο απλο κ γελειο ητανε ωστε να μου εχει σπασει τα νευρα απο το προηγουμενο καλοκαιρι που αλλαξα την μηχανη,να με εχει βαλει σε εξοδα περιττα κ να μην εχω ευχαριστηθει μια εκδρομη γιατι μου ανεβαζε συνεχεια θερμοκρασια.
οταν αλλαξα την μηχανη εκει που την τοποθετουσαμε καπου παραπατησα κ πατησα πανω στην χοανη την πλαστικια που ειχε απο μεσα το ψυγειο.ο μηχανικος μας που δεν καταφερε να ρθει σε αυτη την συναντηση μου λεει
μηχανικος
Γιωργη πρεπει να βαλλουμε καινουργια
εγω
γρ@φτο στα @ρχιδι@ σου εχει μεινει η μιση σιγα ποσο προβλημα να εχει,δεν δινω τωρα αλλα λεφτα
μηχανικος
ρε μ@λ@κ@ θα ανεβαζει θερμοκρασια το αυτοκινητο!!!
τελος παντων ξεκιναμε τις εκδρομες το χειμωνα το αυτοκινητο τσιμπαγε θερμοκρασια κ ο μηχανικος συνεχιζε να μου λεει τα ιδια κ γω τον εγραφα κανονικα.παω φτιαχνω αλλο ψυγειο πιο μεγαλο,τα ιδια,ερχομαι στην δευτερη συναντηση στην επιστροφη μου σπαει τελειως αλλα λογο κρυου δεν τσιμπαγε πολυ κ οταν τσιμπαγε ανοιγα κολοριφερ.
τωρα για την τριτη συναντηση το παω στον ηλεκτρολογο του βαζω 2 βεντιλατερ ηλεκτρικα,θερμοστατες καινουργιους,τρομπα νερου καινουργια,καθαρισμα ψυγειου,διακοπτακια παρα διακοπτακια κτλ κτλ κ ολα αυτα για το ξερο μου το κεφαλι ωστε με τον καυσονα της παρασκευης το αυτοκινητο να μην καταφερε να κανει ουτε 20 χιλιομετρα κ να ερθω συνοδηγος.
μου λεει η καγκουρο αμαλια φερτο την δευτερα στο μαγαζι να το δουνε τα παιδια.το παω κοιταμε,για φλατζα,για καπακια,εξαερωσεις,κυκλωμα μηχανης ολα καμπανα.κ ερχετε ενα ιδιο της αστυνομιας κ τα παιδια του βγαζουνε την χοανη απο το ψυγειο κ το κανουνε μια δοκιμη.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 85.δεν ανεβαινε πουθενα με οσο γκαζι κ αν του χωνανε.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 135 ΕΥΡΩ Κ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 1000 ΕΥΡΩ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΑΝΕ 3 ΑΤΟΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιωργο....... ολο αυτο δεν λεγετε ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ...... λεγετε ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!
sorry κιολας αλλα............