Νικομανώλη ...παρά το λάθος σου ... που είναι το μοναδικό που έχει πέσει στην υπόληψη μου σε θέλω στην επιτροπή ...
Σταθάκο .. σε έχω δει πραγματικά να ζωγραφίζεις σαν αλυτάρχης αλλά αποφάσισε ... ή παπάς παπάς ΄ή ζευγάς ζευγάς ...
Παπαθανος ...δεν μπορώ να τον κρίνω ...έχω βρεθεί σε μια συζήτηση περί αγώνων κάποια στιγμή στην Εκάλη ...δείχνει άνθρωπος με όραμα ... αλλά μέχρι εκεί ..
Μήλας ...Παναγιώτη μου είσαι από τα ποιο καλά παιδιά ..αρκεί όμως μέσα σ αυτήν την καφρίλα να είσαι απλά καλό παιδί ? ή μπορεί να σου γυρίσει μπούμεραγκ ?
Για ανακατεύτε λίγο την τράπουλα ... βάλτε και κάνα μπαλαντέρ ακόμα μέσα ...ψάχτε και στα μανίκια για κάναν άσσο ....
Ο ασθενής είναι στην εντατική ρεεεεεεε ! ξυπνήστε !!!
Ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους ... αγαπάω αυτό το γαμημένο το σπορ και δεν θέλω να χαθεί ...
Επειδή πολλές φορές σε τούτη την ενότητα , καθ όλη την διάρκεια του αγώνα γράφω , εγώ , εγώ , εγώ ...θέλω να πω ότι δεν ήμουν μόνος μου , σε όλο τον αγώνα ήμουν μαζί με τον Χρήστο και ότι έγινε , καλό ή κακό , το κάναμε μαζί ! Χρηστάρα ευχαριστώ για όλα !
Αφορμή να γράψω όλο το post και να φάω όλο μου το σαββατοκύριακο μπροστά στον υπολογιστή , μου έδωσες εσύ ρε φιλαράκι , εσύ που έκανες μια ξερή δημοσίευση στο jpforum :
Συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν και διεκπεραίωσαν το 2ο Evia Trophy.
"ευ αγωνίζεσθαι": Η υποταγή της σκοπιμότητας και της πάση θυσία κατάκτησης της νίκης στην ιδέα του ίδιου του αγώνα, που διεξάγεται μεταξύ αντιπάλων με σεβασμό και αναγνώριση της αξίας του άλλου και που δεν αποτελεί καταστρατήγηση των κανόνων προκειμένου να εξυψώσει το κλίμα του υγιή συναγωνισμού.
Για όσους μπορούν να το αντιληφθούν....
Το πόσο μαλάκα με έκανες να αισθανθώ ρε μπαγάσα δεν φαντάζεσαι .... εύχομαι , αν διαβάσεις ποτέ το post μου εδώ , να καταλάβεις τι σημαίνει << ευ αγωνιζεσθαι >> σε αυτό που κάνουμε ...γιατί εμείς , ούτε ελληνορωμαϊκή κάνουμε ούτε στίβο !
anyway ...να σε καλά !
Ευχαριστώ πολύ όσους δεν με διέκοψαν γιατί έθιξα το εγώ τους . Η βέσπα είναι έξω απ το σπίτι μου με τα κλειδιά επάνω ... όποιος γουστάρει την καβαλάει !
Αφου τα κλειδιά είναι πάνω λοιπόν ας τα πάρω και γω για μια τούμπα.
Οτι γραφτεί παρακάτω πρέπει να επισημάνω ότι είναι αποκλειστικά δικές μου σκέψεις και απόψεις και δεν έχω πρόθεση να βλάψω ή να προσβάλω κανέναν.
Θα ξεκινήσω με την εξήγηση του προηγούμενου ποσταρίσματός μου στο θέμα γιατί ίσως παρεξηγήθηκα απο κάποιους.
Το respect +1000 προς τον Πάνο δεν ήταν για τον αγώνα του, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δεν ήμουνα παρών και γιατί είναι δουλειά άλλων... οι οποίοι πρέπει να έχουν την ικανότητα να το κάνουν.. αν δεν την έχουν.
Η παρέμβασή μου ήταν για την υπερπροσπάθεια του ανθρώπου και της ομάδας του που αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει χωρίς να έχει να κερδίσει τίποτα.
Το πάθος αυτό του Πάνου και του κάθε Πάνου το καρπώνωνται άλλοι και ο Πάνος μετά όλη αυτή την προσπάθεια μένει με μια πίκρα και την απόφαση ότι δεν πρόκειται ποτέ να το ξανακάνω για κανέναν φούστη. Μια απόφαση που αλλάζει μόλις περάσει λίγος καιρός και ξεχαστεί η πίκρα.
Αυτά σαν εξήγηση γιατί έπεσαν κάποια τηλέφωνα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Το δεύτερο θέμα που θέλω να θίξω είναι το Βόρειοι & Νότιοι. Θα ήταν πολύ εύκολο να πούμε ότι το πρόβλημα των αγώνων είναι τοπικιστικό και να δώσουμε συχωροχάρτι σε όλους όσους έφταιξαν για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα.
Θα επισημάνω μόνο ότι εκτός απο τον ακυρωμένο αγώνα του 2011 δίκαια ή όχι, ο ΣΤΕΒΕ είχε ζητήσει εγγράφως απο την ΟΜΑΕ αγώνα για το 2012 που κόπηκε χωρίς καν μια αιτιολόγηση.
Κανείς ποτέ μέχρι τώρα δεν έστειλε κάποιο έγγραφο για να δικαιολογήσει το γιατί δεν δόθηκε αγώνας σε ένα σύλλογο απο τους παλιότερους στην Ελλάδα και με μια ιστορία στους αγώνες 4χ4 αρκετά μεγάλη.
Εκτός αυτών ακούστηκαν απειλές και επινίκιες κραυγές τότε όπως :
«Απόλυτως ΔΙΚΑΙΑ η απόφαση και επονται και συνέπεις τις οποίες θα καταλάβετε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.»
και
«Θα ήθελα από τη μεριά μου να συμπαρασταθώ στην ομάδα του ΜΙΧΑΛΗ, κάποιος έπρεπε να τους βάλει στη θέση τους [ μερικούς κοκορόμυαλους] αρκετά τους έχουμε ανεχτεί και έπεται η συνεχεία κύριοι.ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΘΕΑ για την δικαιώσει της ομάδος »
Και αυτά απο κάποιους που δεν ήταν καν παρόντες στον αγώνα.
Αυτο που χάλασε λοιπόν τότε δεν ήταν η εικόνα των Νοτίων αλλά η εικόνα μιας ομάδας ανθρώπων που βρίσκονται άμεσα ή έμμεσα διπλα στο κέντρο λήψης αποφάσεων και για δικούς τους λόγους ήθελαν να τιμωρήσουν τον αγώνα της Θεσσαλονίκης που πολύ τους είχε μπεί στο μάτι.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Δημιουργήθηκε μια εντύπωση ότι υπήρχε μια αντίθεση των Βορείων στο συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό και πάλι βόλευε κάποιους οι οποίοι δημιούργησαν και συντηρούν το πραγματικό πρόβλημα στους αγώνες και δεν θέλουν να αναδειχθεί.
Εγώ σίγουρα δεν έχω εξουσιοδότηση να εκφράσω την άποψη όλων των αγωνιζομένων απο την Βόρειο Ελλάδα αλλα απο συζητήσεις και ακούσματα συμπέρανα ότι το πρόβλημα των περισσοτέρων ήταν το οικονομικό.
Κύριοι είναι απλά μαθηματικά 350 +120 = 470 μόνο για συμμετοχή και license.
Επειδή έτρεξα και ο ίδιος στη Βουλγαρία τα έξοδα για το αυτοκίνητο και τα 2 άτομα σε σύνολο ήταν : 40 συμμετοχή, 30 ασφάλεια, 90 ξενοδοχείο, 180 καύσιμα για το πήγαινε το έλα και τον αγώνα και 100 φαγητό = 440 ευρώ
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνουμε όλοι και δεν χρειάζετε να επεκταθώ στο θέμα.
Βέβαια αυτό ήταν μόνο η μια πλευρά του προβλήματος η αναίμακτη. Αυτή που καίει είναι η άλλη γιατί αν όλα τα υπόλοιπα λειτουργούσαν σωστά κάποιοι ίσως τα κατάφερναν να καλύψουν το οικονομικό.....
Bogiatzis Cris
''''Παιδια καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανετε!!!
Εννοειται οτι ολοι θελουμε να ερθουμε και ειναι κατι το οποιο συζηταμε στο τηλεφωνο μεταξυ μας...
Δυστυχως ομως ετσι οπως εχουμε επηρεαστει σχεδον ολοι,απ την καταρα της εποχης,καθε ευρω ειναι υπολογισιμο....
Αυτη τη στιγμη κανεις μας δεν ξερει ουτε στο περιπου τι θα πρεπει να υπολογιζουμε στα εξοδα..και δεν μιλαω για το κοστος συμμετοχης του αγωνα...
Γι αυτο σας παρακαλω,καντε κανα τηλ στους αρμοδιους και βαλτε μια λιστα με τα εξοδα...και τα κριτηρια με τα οποια περναει ενα αυτοκινητο τεχνικο ελεγχο!!!!
Ετσι νομιζω θα τα βαλει ο καθενας κατω και θα κανει το κουμαντο του...
Το να μεταφερουμε ο ενας στον αλλο απ το τηλ τι ακουσε κτλ,μονο μπερδεμα δημιουργει!!!
Ευχαριστω
Χαρης
Θεσσαλονικη
''''
Η ερώτηση αυτή έγινε απο τον Χάρη τον Καφτεράνη στη δεύτερη σελίδά της ανάρτησης του αγώνα της Ευβοιας αλλα δεν απαντήθηκε ποτέ επίσημα.
Η Απάντηση ήταν οτι πρέπει τα αυτοκίνητα να είναι 100% συμφωνα με τον κανονισμό και τα λεγόμενα του dista ότι όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να βγάλουν ΔΤΤ πριν τον πρώτο αγώνα ή στον πρώτο αγώνα.
Και ρωτάω αφελώς εγώ ο κακοπροέραιτος ?? τα δίχτυα που είναι βρε παιδιά για τα οποία παραλίγο στη Κόνιτσα δεν θα γίνονταν ο αγώνας.
Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική δεν θέλω να την απαντήση κάποιος.
Και δίνω απάντηση «οταν τον αγώνα τον στηρίζει το κέντρο όλα καλά όταν όχι τοτε τους τρέχουμε όλους» και ας έχουν γίνει ενα σωρό έξοδα και κόπος απο την οργάνωση.
Μια άλλη όψη της ίδιας πλευράς:
Αν λέω αν γίνονταν ο αγώνας της Θεσσαλονίκης και δεν έβγαινε οικονομικά θα δέχονταν ο Κύριος Νίκος Μανώλης να έρθει χωρίς πληρωμή στην Θεσσαλονίκη όπως πήγε στην Ευβοια??
ή
θα δεχόταν να αναλάβει αγωνοδίκης κάποιος Θεσσαλονικιός ο οποίος θα στήχιζε πολύ λιγότερα στην οργάνωση??
Και πάλι ρητορική ερώτηση και έρχομαι στην απάντηση αμέσως :
Όχι στην πρώτο σκέλος της ερώτησης γιατί συνέβει και παλιότερα και δεν το δέχτηκε
Όχι και στο δεύτερο γιατί δεν υπάρχει κανένας σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη που να έχει γνώσεις και να μπορεί να στηρίξει έναν αγώνα trophy.
Γιατί γνώσεις και εμπειρία σε αγώνες trophy έχουν οι άρχοντες μόνο απο τη Λάρισα και κάτω, κανείς πάνω απο τη Λάρισα...
Ουάου................................
ΥΓ αν μου δωθεί λίγος χρόνος χωρίς να αρχίστε να με βαράτε με τις πέτρες θα σας πώ και για τις γνώσεις των αρχόντων(Αλυτάρχες Αγωνοδίκες κλπ)
Bogiatzis Cris
επειδη λες φιλε μου για το οικονομικο....σκεφτομαι εγω και λεω...
13 συμμετοχες=350ευρω+αδειες...
25+ συμμετοχες το 350 θα μπορουσε να γινει και 250...οποτε μειωνεται σημαντικα το κοστος..
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)