ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά

lker

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι

Post by lker »

anna1976gr wrote: ...
...

Δεν μου είπε η ΕΛΠΑ εμένα ότι ο αγώνας μας ακυρωθηκε όταν έστειλα τα λεφτά για τις συμμετοχές, ούτε καν μου ζητησαν κάποια «εκθεση αλυταρχη» που χάθηκε στο δρόμο…

...
...
anna1976gr wrote: ...
...

Ολο το θεμα με την ακυρωση εδώ το είδα...
Δεν ηξερα τίποτα, μεχρι και πριν μερικες μερες που εστειλα τα χρηματα των συμμετοχων,λεεεεμεεεε!!!!
Λες να ακυρωνοταν ο αγωνας μας κ εγω σαν καλη βλαμμενη να εστελνα λεφτα στην ΕΛΠΑ;
Τσαντες κ παπουτσια θα τα εκανα, καλυτερα...

...
...
Ακάαααααααακιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα μακαρόνια ... εεεεε ... το "μαρούλι" κοίτα να έρθει και άστους όλους να σκοτώνονται μεταξύ τους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.: Από προλογισμό του Τετρακίνηση MAG Φεβρουαρίου σε αδελφό forum ....ολοκληρο το άρθρο δεν το έχω διαβάσει (ακόμη) ....
Trial Χανίων: Μαζί με το 2010 ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες του επάθλου trial στην Κρήτη, σε έναν αγώνα που η ΕΘΕΑ δε προσμέτρησε για τους δικούς της λόγους!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
anna1976gr

Post by anna1976gr »

Στα γρήγορα και επειδή εχω πολυ δουλεια σημερα, αλλα για να μην σας κραταω σε ερωτηματικα αλλο τα σημερινα δεδομενα εχουν ως εξης:

Καποια λαθος δεδομενα "διαβιβάστηκαν" στην ΕΘΕΑ σχετικά με τον Αλυτάρχη και σημερα ενημερωθηκε η αρχη του σπορ οπως πραγματι εχουν τα πραγματα, θέμα πρώτο λύθηκε...
Λάθος πρωτόκολλο ακολουθήθηκε απο μας, και αυτο θα διορθωθεί...

Επειδη ομως εγω δεν αρκουμαι σε τηλεφωνα και κουβεντες αυριο κιολας θα αποστείλλω τα "δεδομενα" εγγράφως, ωστε να μας κοινοποιήσει σε όλους μας η ΕΘΕΑ την ακυρωση ή όχι του αγώνα...

Αλλωστε και ακύρωση να υπήρχε, δεν θα μας ειχε γνωστοποιηθεί κάτι, εγγράφως;
Δεν θα είχε ανακοινωθεί στο site της ΕΘΕΑ; Δικα μου ερωτηματα...

Περιμένουμε λοιπόν την απαντηση των αρχόντων του σπορ, ελπιζω σύντομα...
Θα την δημοσιευσω εγω η ίδια εδω μέσα, όποια και αν είναι... δεν κρύβομαι εγώ πισω απ το δάκτυλό μου (αλλωστε δεν χωράω κιολας...)

Μην συνεχιζετε να με βριζετε, δεν μπαινω συχνά για να τα βλεπω...αδικος κοπος...αμαρτια!
Θα ξαναμπω οταν εχω την απαντηση, (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) οσο γίνεται συντομότερα...

Καλή εβδομάδα!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

ΑΝΝΑ!!!! διάβασε καλά τους κανονισμούς,σε αυτό το κίτρινο βιβλιαράκι αν το ξέρεις? και μετά θα γράφεις για το τη διαβάζω ΕΓΩ, γιατί και ο αγώνας να ακυρωθεί θα πρέπει να πλήρωσης για της ασφαλιες και το παράβολα του αγώνα ένταξη? Και μάθετε να ΒΓΑΝΕΤΑΙ σωστά αποτελέσματα όπως λέει ο κανονισμός και όχι με ποσόστωση που βγάλατε εσείς κάνω λάθος? Και αν είδες αλυτάρχη /αγωνοδίκη και τεχνικό έφορο.. Άλω τόσο είδα και εγώ που δεν ήμουν στο αγώνα. Και άστα αυτά που ξέρετε, γιατί άργησαν άλλα σας πήραν χαμπάρι την ειρωνεία 'αλου όχι σε μένα.!!!! Ευχαριστώ και περιμένω να δω τη άλλο θα μας γράψεις :twisted: ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ.
Kritikos

Post by Kritikos »

anna1976gr wrote:
Kritikos wrote:........Αλήθεια,όμως,Άννα, γιατί δεν μέτρησε ο αγώνας; ................
A, μαλλον γραφω κινεζικα...

Ολο το θεμα με την ακυρωση εδώ το είδα...
Δεν ηξερα τίποτα, μεχρι και πριν μερικες μερες που εστειλα τα χρηματα των συμμετοχων,λεεεεμεεεε!!!!
Λες να ακυρωνοταν ο αγωνας μας κ εγω σαν καλη βλαμμενη να εστελνα λεφτα στην ΕΛΠΑ;
Τσαντες κ παπουτσια θα τα εκανα, καλυτερα...

Αν διαβασεις στα ποστ μου καθαρα, θα το καταλαβαινες...αλλά μαλλον εχει κολλησει η βελονα :"Γιατι ακυρωθηκε ο αγωνας σας κυρα-Αννα"!!!

Αυριο, πρωτη μου δουλεια ειναι να μιλησω με ΕΘΕΑ και θα σας ενημερωσω...
Αν και για να εχεις τετοιο φανατισμο εσυ, κατι καλύτερα θα ξερεις απο μενα, ε;;;

Γεια χαρααααα!!!!
ΕΣΎ ΜΑΛΏΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!
samisnow

Post by samisnow »

Αννα δεν σε βριζει κανενας και δεν υπαρχει τετια περιπτωση απο κανενα απλος αφου μπηκες στον κοπο να μιλησεις για τα συμβαντα απλος ισως ακουσεις κατι παραπανω για να μεταφερεις...
δεν νομιζω να εχει κατι προσωπικο κανενς μαζι σου ουτε με κανενα συγκεκρημενα.....με την οργανωση της λεσχης Χανιων εχουμε που οπου ναναι θα τελειωσει το πρωταθλημα του 2011 και ακομα ασχολουμαστε με τον τελικο του 2010!
και ολα αυτα για να γλητωσει η λεσχη 200 η 500 ευρω και να αξιοποιησει τον εγωησμο της που δεν θελει να εχει απο πανω της κανεναν "αρχοντα"!!
αφου τα λες ωραια και κανεις καποιες κινησεις καλα κανεις και μας ενημερωνεις γιατι δεν προβλεπω κανενας αλλος να το κανει....
λυπαμαι που μια απο τις πρωταρχηκες λεσχες της Κρητης με τοση δυναμη ειναι αφορμη να γινουμε βουκινο σε ολη την ελλαδα ρε γμτ..και ολα αυτα για εγωησμους και χαζομαρες....ειμαστε αγωνιζομενοι ομως και απο την στιγμη που πληρωνουμε θελουμε να ξερουμε που βαδιζουμε...
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
GANGSTER

Post by GANGSTER »

ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Η ΕΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.......ΟΕΟ!!!
lker

Post by lker »

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ασχετως με το τι κανει ή δεν κανει η λεσχη, τι γραφουν τα περιοδικα, εμεις κλπ δεν προξενει σε κανεναν εντυπωση το γεγονος οτι ενω υπαρχει ακυρωση ενος αγωνα δεν υπαρχει καμια επισημη ανακοινωση απο την ΕΘΕΑ;

Υ.Γ.: προβλεπει καποιος κανονισμος τη διαδικασια που ακολουθειται σε τετοιες περιπτωσεις;
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Φωκίων

Post by Φωκίων »

προεδρε μου η ΕΘΕΑ γενικώς δεν ειναι οσο "γρηγορη" υποθετεις...
samisnow

Post by samisnow »

http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=1672

επιδη για αλλη μια φορα η λεσχη Χανιων πιανεται αδιαβαστη σε ολα ομως βρηκα την επισημη ανακοινωση και αποφαση της ΕΘΕΑ για τον συγκεκρημενο αγωνα!
ας τελειωσει εδω ολο αυτο το θεμα η αποφαση βγηκε και αλλη φορα σαν αγωνιζομενοι ας ξερουμε που βαδιζουμε οταν τιμουμε αγωνες σαν τον συγκεκρημενο!
τουλαχιστον δικαιωθηκαμε σαν αγωνιζομενοι με το να μετρησουν εστο οι 4 αλλοι αγωνες που λαβαμε μερος και δεν κρεμαστηκαμε στον αερα απο κανενα!
Psistakis Manolis
samisnow

Post by samisnow »

Φωκίων wrote:προεδρε μου η ΕΘΕΑ γενικώς δεν ειναι οσο "γρηγορη" υποθετεις...
και ομως φιλε Φωκιων τελικα η εθεα ειναι πιο γρηγορη στο να παρει αποφασεις απ οτι η συγκεκριμενη λεσχη με το να δωσει τα αποτελεσματα!
ευτυχως που στο συγκεκριμενο αγωνα βγηκα πρωτος γιατι αν ποτε ξαναγινει αγωνας εκει οχι απλα δεν θα βγω πρωτος αλλα θα με βγαζουν DNF ακομα και να μην ειμαι εκει... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psistakis Manolis
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”