antonisxj wrote:μάλον κάνεις πολύ παρέα με τον Πάνο.
καθώς διάβαζα, δυό φορές τσέκαρα να δώ ότι γράφεις εσύ ρε AGGA.
ρε agga να σε ρωτήσω κάτι?...
είχες πεί ότι παλιότερα είχες cherokee...
μήπως το έχεις ακόμα?... σε χρώμα κόκκινο?... και σε λένε και Πάνο?...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καγκουρο-Project... περιπτερο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο
Κώστας Γκιαούρης
Γιατί ρε παλιοξεμεσιασμένε αρχικάγκουρα;Επειδή είπα την γνώμη μου για το χρώμα;To Terrano μου δεν τον αλλάζω με τίποταantonisxj wrote:! Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η !
Εκτός με κάποιο περιπτερολεωφορείο!!
Απ' όσο με ξέρω σαράντα χρόνια τώρα, δεν είμαι δα και τόσο διχασμένη προσωπικότηταantonisxj wrote:μάλον κάνεις πολύ παρέα με τον Πάνο.
καθώς διάβαζα, δυό φορές τσέκαρα να δώ ότι γράφεις εσύ ρε AGGA.
ρε agga να σε ρωτήσω κάτι?...
είχες πεί ότι παλιότερα είχες cherokee...
μήπως το έχεις ακόμα?... σε χρώμα κόκκινο?... και σε λένε και Πάνο?...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AGGAS... ώρες - ώρες μου φαίνεται πως χάνεις πεταλιές.
το "προδότης" ήταν για τον ΠΡΩΗΝ επίτιμο λεωφορειουχο.
εγώ Κώστα το πόρισμα το έβγαλα.
ο aggas είναι ο Πάνος και μας το κρύβει. είναι τυχαίο που τον τελευταίο καιρό ο Πάνος έχει εξαφανιστεί... και την ίδια στιγμή ο AGGAS άρχισε να γράφει λογοτεχνικά κείμενα ίδια με του Πάνου?...
τυχαίο?
δεν νομίζω...
εγώ Κώστα το πόρισμα το έβγαλα.
ο aggas είναι ο Πάνος και μας το κρύβει. είναι τυχαίο που τον τελευταίο καιρό ο Πάνος έχει εξαφανιστεί... και την ίδια στιγμή ο AGGAS άρχισε να γράφει λογοτεχνικά κείμενα ίδια με του Πάνου?...
τυχαίο?
δεν νομίζω...
if it doesn't break, fix it until it does
Άλλη φορά να το ξεκαθαρίζεις ρε παντέρμο παιδίantonisxj wrote:AGGAS... ώρες - ώρες μου φαίνεται πως χάνεις πεταλιές.
Αααα όλα και όλα. Στα λογοτεχνικά κείμενα ο κυρ-Πάνος δεν πιάνεται!! Άσε που ο ινδιάνος μου όπως έγραψα και παλαιότερα ήταν πράσινο κυπαρισσί και τρίπορτο, όχι κόκκινο και πεντάπορτοantonisxj wrote:εγώ Κώστα το πόρισμα το έβγαλα.
τυχαίο?
δεν νομίζω...
Αχ το γλυκούλι μου!!! Τι μου το θύμησες ρεεεε......
- YJ ''The Doctor''
St. Tselios wrote:Γιατρε βαψ'το οτι χρωμα θες............εκτος απο μαυρο![]()
![]()
Καλα με μπερδεψες με τον αρχικαγκουρα?
Να το ξαναβαψω ιδιο χρωμα?
Μονο ΑΥΤΟΣ θα εκανε κατι τετοιο
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:! Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η !
Ποιος ειστε κυριε?
The Donkey tube chassis
-
St. Tselios
YJ ''The Doctor'' wrote:St. Tselios wrote:Γιατρε βαψ'το οτι χρωμα θες............εκτος απο μαυρο![]()
![]()
Καλα με μπερδεψες με τον αρχικαγκουρα?
Να το ξαναβαψω ιδιο χρωμα?![]()
![]()
![]()
Μονο ΑΥΤΟΣ θα εκανε κατι τετοιο

Αφού βρε καγκουρορημάδια, με τον έναν ή άλλο τρόπο, περίπτερα ζαχαρώνετε όλοι σαςaggas wrote: Γιατί ρε παλιοξεμεσιασμένε αρχικάγκουρα;Επειδή είπα την γνώμη μου για το χρώμα;To Terrano μου δεν τον αλλάζω με τίποτα![]()
![]()
![]()
Παραδεχτείτε το επιτέλους, αν είναι να κάνουμε και καμία κρούση στην Jeep για καμία εκπτωσούλα στα wrangler,
να τελειώνει η ιστορία
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Λοιπόν γιατρέ καταρχήν είμαι σίγουρος οτι θα βγει ψιλοκαλή η μ@λ@κια που πας να φτιάξεις όχι τόσο καλο οσο το δικό μου αλλά οκ!!!
Επίσης το χρώμα που θα γούσταρα και είχα σκεφτεί για το δικό μου είναι μολυβί ματ και ολα τα αυτοκόλλητα σε μαύρο χρώμα!!!
Επίσης και το κόκκινο που λέει ο Κώστας είναι ωραίο (μην κοιτάς το δικό μου θέλει βάψιμο!
)
Επίσης το χρώμα που θα γούσταρα και είχα σκεφτεί για το δικό μου είναι μολυβί ματ και ολα τα αυτοκόλλητα σε μαύρο χρώμα!!!
Επίσης και το κόκκινο που λέει ο Κώστας είναι ωραίο (μην κοιτάς το δικό μου θέλει βάψιμο!

Καταρχήν δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι το πάω το συγκεκριμμένο όχημα από την στιγμή που το έβγαλε σε τετράπορτο και ντίζελ. Αλλά ρε φιλαράκι είναι πολλά τα γκαφρά αυτή την στιγμή γία τέτοια αγορά!!!!!!!Nicolas wrote:Αφού βρε καγκουρορημάδια, με τον έναν ή άλλο τρόπο, περίπτερα ζαχαρώνετε όλοι σαςaggas wrote: Γιατί ρε παλιοξεμεσιασμένε αρχικάγκουρα;Επειδή είπα την γνώμη μου για το χρώμα;To Terrano μου δεν τον αλλάζω με τίποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παραδεχτείτε το επιτέλους, αν είναι να κάνουμε και καμία κρούση στην Jeep για καμία εκπτωσούλα στα wrangler,
να τελειώνει η ιστορία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()