Aνακοινωνω σε ολους τους συμμετεχοντες , να μου στειλουν με e-mail , την φωτογραφια του αυτοκινητου (και με χορηγους πανω , δεν υπαρχει κανενα προβλημα !!!)(σε υψηλη αναλυση !!) και των μελων του πληρωματος (οποιος θελει !!) , μαζι με ενα συντομο 4Χ4 βιογραφικο-ιστορικο αυτοκινητου -πληρωματος (αγωνες-χρονια συμμετοχης στον χωρο του 4Χ4 του καθενος-περιγραφη αυτοκινητου[μαζι με τυχον βελτιωσεις ] -στοιχεια λεσχης που εκπροσωπει κ.τ.λ) , για να τα δωσουμε στον περιοδικο τυπο ,στις εκπομπες, στο ραδιοφωνο και στο "Χαμογελο του παιδιου " (για να ξερουν ποιοι ειναι οι συμμετεχοντες ) και να τα ανακοινωσουμε και στα διαφορα σαϊτ του χωρου του 4Χ4 !!!
e-mail : johnkapasakis@yahoo.gr
Y.Γ Η παρουσα ανακοινωση αφορα ιδιως το 4Χ4 Ναυπλιου, 4Χ4 Περιστεριου και τον Γιαννη Αθανασιου !!! (στα αλλα club ,μπηκε η ανακοινωση αυτουσια ,στα δικα τους σαϊτ !!)
"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFF-ROAD ΣΕ 48 ΩΡΕΣ "
Re: "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFF-ROAD ΣΕ 48 ΩΡΕΣ "
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Και παμε να δουμε που θα ειναι η εκκινηση και ο τερματισμος μας !!!
Οπως αποφασιστηκε με το "Χαμογελο του παιδιου " , μας παραχωρουν τον χωρο τους , που βρισκεται στην
Αρχαια Κορινθο στο στιγμα: Ν 37.90974 Ε 022.89044
Επειδη τους επισκεφτηκα την Κυριακη για πρωτη φορα , θα σας πω τα εξης στοιχεια ........
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ........ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (που μιλησαμε ...) ......ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ" !!!!!!!!!!
Πραγματι τοοοοοσο ζεστους ανθρωπους , που με αγκαλιασαν απο την πρωτη στιγμη ,σαν να με ηξεραν χρονια ...........εχω να το ζησω πολυ καιρο τωρα !!!
Τα παιδια και το προσωπικο ,αδημονουν να μας συναντησουν και να μας προσφερουν οτι ειναι δυνατον και περναει απο το χερι τους , για να νιωσουμε ανετα ,τοσο εμεις ,οσο και οι τυχων καλεσμενοι μας !!!
Το μερος ειναι φανταστικο (αν και θα το δουμε μονο νυχτα !!) και σας βαζω μερικες φωτογραφιες (αν και δεν μπορουν να αποτυπωσουν με ακριβεια την συνολικη ομορφια !! ) και σε συνδιασμο με την επιθυμια των παιδιων για να μας δουν .........ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ !!!!!

Οπως αποφασιστηκε με το "Χαμογελο του παιδιου " , μας παραχωρουν τον χωρο τους , που βρισκεται στην
Αρχαια Κορινθο στο στιγμα: Ν 37.90974 Ε 022.89044
Επειδη τους επισκεφτηκα την Κυριακη για πρωτη φορα , θα σας πω τα εξης στοιχεια ........
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ........ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (που μιλησαμε ...) ......ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ" !!!!!!!!!!
Πραγματι τοοοοοσο ζεστους ανθρωπους , που με αγκαλιασαν απο την πρωτη στιγμη ,σαν να με ηξεραν χρονια ...........εχω να το ζησω πολυ καιρο τωρα !!!
Τα παιδια και το προσωπικο ,αδημονουν να μας συναντησουν και να μας προσφερουν οτι ειναι δυνατον και περναει απο το χερι τους , για να νιωσουμε ανετα ,τοσο εμεις ,οσο και οι τυχων καλεσμενοι μας !!!
Το μερος ειναι φανταστικο (αν και θα το δουμε μονο νυχτα !!) και σας βαζω μερικες φωτογραφιες (αν και δεν μπορουν να αποτυπωσουν με ακριβεια την συνολικη ομορφια !! ) και σε συνδιασμο με την επιθυμια των παιδιων για να μας δουν .........ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ !!!!!

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
2 Μηνες και 11 μερες πριν την εκδρομη μας ................ας δουμε και λιγο το παιχνιδακι μας !!!!
(Θα παρακαλεσω ,οποιος απο τους συμμετεχοντες ή ενδιαφερομενους γι΄αυτη την εκδρομη ,θελει να κρατησει αρχειο .........να το κανει απο σημερα .........ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ !!)
Μεσα στα στοιχεια , θα βρειτε και στατιστικα ......(που τα λατρευω !!)
1ο Δελτιο τυπου
Οριστικοποιηθηκε και επισημα η διαδρομη της εκδρομης μας ..
Συνολικα χιλιομετρα : 1.280
Χωματινα : 860 ή 67,2%
Ασφαλτινα : 420 ή 32,8%
Εδω θα ηθελα να αναφερω , οτι αλλαξε ριζικα το αρχικο σχεδιο που περιελαμβανε 1.000 + χωματινα χλμ, γιατι
θελουμε να προβαλουμε περισσοτερο το "Χαμογελο του παιδιου", περνωντας το κομβοϊ μεσα απο μεγαλες πολεις (Σπαρτη-Καλαματα κ.τ.λ ) και λιγοτερο απο την υπαιθρο που δεν θα ειχε αναλογη προβολη !!
Πρωτο σκελος :
Αρχαια Κορινθος - Μονεμβασια
Συνολικα χιλιομετρα : 324 ή ( 25,3% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 208 ή 64,2%
Ασφαλτινα : 116 ή 35,8%
Θα κινηθουμε με 28 χλμ Μ.Ω.Τ (βραδυ και ξεκουραστοι )
Συνολικη χρονομετρηση : 11,5 ωρες
Εκκινηση : 23:00 Παρασκευη
Τερματισμος : 10:30 Σαββατο
Δευτερο σκελος :
Μονεμβασια- Μεθωνη
Συνολικα χιλιομετρα : 268 ή (20,9% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 163 ή 60,8%
Ασφαλτινα : 105 ή 39,2%
Θα κινηθουμε με 32 χλμ Μ.Ω.Τ (ημερα και σχετικα ξεκουραστοι,πολλα ασφαλτινα κομματια )
Συνολικη χρονομετρηση : 8 ωρες
Εκκινηση : 11:30 Σαββατο
Τερματισμος : 19:30 Σαββατο
Τριτο σκελος :
Μεθωνη - Βραχνεϊκα Πατρων
Συνολικα χιλιομετρα : 376 ή (29,4% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 238 ή 63,3%
Ασφαλτινα : 138 ή 36,7%
Θα κινηθουμε με 26 χλμ Μ.Ω.Τ (νυχτα και κουρασμενοι,στην αρχη λιγα ασφαλτινα κομματια ,μεχρι το υψος της Καλαματας ,αλλα απο εκει και περα ....αρχιζουν οι χοροι !! )
Συνολικη χρονομετρηση : 14,5 ωρες
Εκκινηση : 20:30 Σαββατο
Τερματισμος : 11:00 Κυριακη
Τεταρτο σκελος :
Βραχνεϊκα Πατρων- Αρχαια Κορινθος
Συνολικα χιλιομετρα : 312 ή (24,4% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 251 ή 80,4 % !!!!!!
Ασφαλτινα : 61 ή 19,6% !!!!!
Θα κινηθουμε με 28,5 χλμ Μ.Ω.Τ (ημερα, κουρασμενοι ,αλλα σε πολλους απο εμας ,πολυ γνωστα κομματια ,παρ΄ολο που ειναι το κομματι με το περισσοτερο χωμα !!)
Συνολικη χρονομετρηση : 11 ωρες
Εκκινηση : 12:00 Κυριακη
Τερματισμος : 23 :00 Κυριακη !!!
Πολυ ρεαλιστικο σεναριο πιστευω, συμφωνα με τις δυνατοτητες των πληρωματων και των αυτοκινητων !!!
(Θα παρακαλεσω ,οποιος απο τους συμμετεχοντες ή ενδιαφερομενους γι΄αυτη την εκδρομη ,θελει να κρατησει αρχειο .........να το κανει απο σημερα .........ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ !!)
Μεσα στα στοιχεια , θα βρειτε και στατιστικα ......(που τα λατρευω !!)
1ο Δελτιο τυπου
Οριστικοποιηθηκε και επισημα η διαδρομη της εκδρομης μας ..
Συνολικα χιλιομετρα : 1.280
Χωματινα : 860 ή 67,2%
Ασφαλτινα : 420 ή 32,8%
Εδω θα ηθελα να αναφερω , οτι αλλαξε ριζικα το αρχικο σχεδιο που περιελαμβανε 1.000 + χωματινα χλμ, γιατι
θελουμε να προβαλουμε περισσοτερο το "Χαμογελο του παιδιου", περνωντας το κομβοϊ μεσα απο μεγαλες πολεις (Σπαρτη-Καλαματα κ.τ.λ ) και λιγοτερο απο την υπαιθρο που δεν θα ειχε αναλογη προβολη !!
Πρωτο σκελος :
Αρχαια Κορινθος - Μονεμβασια
Συνολικα χιλιομετρα : 324 ή ( 25,3% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 208 ή 64,2%
Ασφαλτινα : 116 ή 35,8%
Θα κινηθουμε με 28 χλμ Μ.Ω.Τ (βραδυ και ξεκουραστοι )
Συνολικη χρονομετρηση : 11,5 ωρες
Εκκινηση : 23:00 Παρασκευη
Τερματισμος : 10:30 Σαββατο
Δευτερο σκελος :
Μονεμβασια- Μεθωνη
Συνολικα χιλιομετρα : 268 ή (20,9% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 163 ή 60,8%
Ασφαλτινα : 105 ή 39,2%
Θα κινηθουμε με 32 χλμ Μ.Ω.Τ (ημερα και σχετικα ξεκουραστοι,πολλα ασφαλτινα κομματια )
Συνολικη χρονομετρηση : 8 ωρες
Εκκινηση : 11:30 Σαββατο
Τερματισμος : 19:30 Σαββατο
Τριτο σκελος :
Μεθωνη - Βραχνεϊκα Πατρων
Συνολικα χιλιομετρα : 376 ή (29,4% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 238 ή 63,3%
Ασφαλτινα : 138 ή 36,7%
Θα κινηθουμε με 26 χλμ Μ.Ω.Τ (νυχτα και κουρασμενοι,στην αρχη λιγα ασφαλτινα κομματια ,μεχρι το υψος της Καλαματας ,αλλα απο εκει και περα ....αρχιζουν οι χοροι !! )
Συνολικη χρονομετρηση : 14,5 ωρες
Εκκινηση : 20:30 Σαββατο
Τερματισμος : 11:00 Κυριακη
Τεταρτο σκελος :
Βραχνεϊκα Πατρων- Αρχαια Κορινθος
Συνολικα χιλιομετρα : 312 ή (24,4% επι του συνολου !!)
Χωματινα : 251 ή 80,4 % !!!!!!
Ασφαλτινα : 61 ή 19,6% !!!!!

Θα κινηθουμε με 28,5 χλμ Μ.Ω.Τ (ημερα, κουρασμενοι ,αλλα σε πολλους απο εμας ,πολυ γνωστα κομματια ,παρ΄ολο που ειναι το κομματι με το περισσοτερο χωμα !!)
Συνολικη χρονομετρηση : 11 ωρες
Εκκινηση : 12:00 Κυριακη
Τερματισμος : 23 :00 Κυριακη !!!
Πολυ ρεαλιστικο σεναριο πιστευω, συμφωνα με τις δυνατοτητες των πληρωματων και των αυτοκινητων !!!
ΑΠΛΑ… ΕΚΤΟΣ ΩΡΙΩΝ !!!!!!
ΑΛΛΙΩΣ X-TREME !!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!
Η ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ;

ΑΛΛΙΩΣ X-TREME !!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!

Η ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ;

Kαι δυνατότητα μέσω GPS να μπορούν οι υπόλοιποι να μας βλέπουν live???
Και καναλια???? Και τηλεοραση?????Και συγκεντρωσεις συμπαραστασης??
Μεγαλωνει το ολο εγχειρημα!!!!!!!!!!

Και καναλια???? Και τηλεοραση?????Και συγκεντρωσεις συμπαραστασης??
Μεγαλωνει το ολο εγχειρημα!!!!!!!!!!

ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ...........ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!!!!
Κατοπιν συνεννοησης με τον Κο Νικολαϊδη (ιδιοκτητη της εταιριας I-TRACK ) http://www.itrack.gr/ , θα εχουμε μια πανευρωπαϊκη πρωτη στην εκδρομη μας !!!!
Η εταιρια θα μας διαθεσει ενα ολοκαινουργιο συστημα εντοπισμου θεσης σε live μεταδοση πανω σε χαρτη ,ετσι ωστε να μας βλεπουν ΟΛΟΙ (φιλοι,γνωστοι,συγγενεις ......και λοιποι ενδιαφερομενοι ) σε πραγματικο χρονο , αναφεροντας την θεση μας αλλα και αλλα στοιχεια της πορειας μας !!!
Η εταιρια δοκιμαστηκε με απολυτη επιτυχια στον τελευταιο 24ωρο , δινοντας στο κοινο που μας παρακολουθουσε απο το ιντερνετ εντυπωσιακα στοιχεια με απολυτη αξιοπιστια !!
Το καινουργιο συστημα που θα μας διατεθει ,θα εχει καλυτερες επιδοσεις και πιο αριστα χαρακτηριστικα απο αυτο που χρησιμοποιηθηκε στον 24ωρο !!
Περισσοτερες λεπτομερειες θα μας στειλει ο Κος Νικολαϊδης μεσω e-mail !!!
Και αυτο το συστημα ,μας το διαθετει ΔΩΡΕΑΝ η http://www.itrack.gr/ !!! THN ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
Υ.Γ Επειδη η εκδρομη μας θα ειναι η 1η εκδηλωση που θα χρησιμοποιηθει το συστημα, σε πανευρωπαϊκο επιπεδο και για να εχουμε σιγουρη αξιοπιστια , θα γινουν ανεπισημες δοκιμες σε μονοημερες εκδρομες του 4Χ4 FUN !!!
Κατοπιν συνεννοησης με τον Κο Νικολαϊδη (ιδιοκτητη της εταιριας I-TRACK ) http://www.itrack.gr/ , θα εχουμε μια πανευρωπαϊκη πρωτη στην εκδρομη μας !!!!
Η εταιρια θα μας διαθεσει ενα ολοκαινουργιο συστημα εντοπισμου θεσης σε live μεταδοση πανω σε χαρτη ,ετσι ωστε να μας βλεπουν ΟΛΟΙ (φιλοι,γνωστοι,συγγενεις ......και λοιποι ενδιαφερομενοι ) σε πραγματικο χρονο , αναφεροντας την θεση μας αλλα και αλλα στοιχεια της πορειας μας !!!
Η εταιρια δοκιμαστηκε με απολυτη επιτυχια στον τελευταιο 24ωρο , δινοντας στο κοινο που μας παρακολουθουσε απο το ιντερνετ εντυπωσιακα στοιχεια με απολυτη αξιοπιστια !!
Το καινουργιο συστημα που θα μας διατεθει ,θα εχει καλυτερες επιδοσεις και πιο αριστα χαρακτηριστικα απο αυτο που χρησιμοποιηθηκε στον 24ωρο !!
Περισσοτερες λεπτομερειες θα μας στειλει ο Κος Νικολαϊδης μεσω e-mail !!!
Και αυτο το συστημα ,μας το διαθετει ΔΩΡΕΑΝ η http://www.itrack.gr/ !!! THN ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
Υ.Γ Επειδη η εκδρομη μας θα ειναι η 1η εκδηλωση που θα χρησιμοποιηθει το συστημα, σε πανευρωπαϊκο επιπεδο και για να εχουμε σιγουρη αξιοπιστια , θα γινουν ανεπισημες δοκιμες σε μονοημερες εκδρομες του 4Χ4 FUN !!!
Η εκδρομη εγινε και group στο facebook !!
Αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε !!!
Δειτε εδω :
http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 424&ref=mf

Αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε !!!

Δειτε εδω :
http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 424&ref=mf
ΚΑΙ ...ΝΑΙ.....Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ !!!!
2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ "MARIA" ,ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ !!!

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΕΝΤΥΠΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ...Κ.Τ.Λ )
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ......ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ !!
2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ "MARIA" ,ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ !!!

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΕΝΤΥΠΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ...Κ.Τ.Λ )
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ......ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ !!
- friar
Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο.
Ζηλεύω που γίνεται στην αυλή μου και δεν παίζω.
και τώρα οι αντιρρήσεις μου
Αντίρρηση στην ημερομηνία αντίρρηση και στο ωράριο
Για την ημερομηνία έχω δύο θέματα
Πρώτον έχουμε νυκτερινές διαδρομές και η σελήνη είναι μόλις δύο ημερών.
θα μας φάνε τα μαύρα σκοτάδια. Αφού είναι εκδρομή ρίξε μέσα και μιά φεγγαράδα.
Δεύτερον τερματίζετε παράλληλα με το 14ο Rally Κορίνθου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει οριστική διαδρομή ώστε να ξέρουμε αν θα κάνουν τις ειδικές
και μαζί τους και τις απλές πάνω από το αυλάκι για να είναι κοντά στους χορηγούς, Καζίνο και Δήμο Λουτρακίου,
η αν θα κάνουν και Αθίκια Σπαθοβούνι για να τους βγούν τα χιλιόμετρα που θέλει ο κανονισμός
Και ναι μεν νυχτιάτικα το Rally θα έχει τελειώσει και θα έχουν μαζευτεί αλλά κάποια κίνηση θα υπάρχει.
Εν αναμονή λοιπόν της οριστικοποίησης των ειδικών του Rally για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Στο ωράριο τώρα
Καλά είναι για τις διάρκειες, το θέμα μου είναι στην ώρα εκκίνησης και τερματισμού.
Θέλετε να προβάλετε το "χαμόγελο" μπράβο μου αρέσετε αλλά έντεκα το βράδυ τα παιδιά κοιμούνται.
Εντεκα το βράδυ και εγώ έχω πάει για ύπνο. Μήπως θα πρέπει να σας δουν και αυτά? Να δούν ότι νοιάζονται και άλλοι για αυτά?
Νυχτώνει στις 19:00 κοιτάξτε να δείτε αν μπορείτε να σας δουν και τα παιδιά.
και το σκεπτικό ότι δουλεύουμε την Παρασκευή και πρέπει να προλάβουμε να μαζευτούμε καλό είναι αλλά ποιός θα δουλέψει Παρασκευή και μετά θα πάμε μονορούφι 48ωρο???
καλά να περάσετε....
Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει οριστική διαδρομή ώστε να ξέρουμε αν θα κάνουν τις ειδικές
και μαζί τους και τις απλές πάνω από το αυλάκι για να είναι κοντά στους χορηγούς, Καζίνο και Δήμο Λουτρακίου,
η αν θα κάνουν και Αθίκια Σπαθοβούνι για να τους βγούν τα χιλιόμετρα που θέλει ο κανονισμός
Και ναι μεν νυχτιάτικα το Rally θα έχει τελειώσει και θα έχουν μαζευτεί αλλά κάποια κίνηση θα υπάρχει.
Εν αναμονή λοιπόν της οριστικοποίησης των ειδικών του Rally για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Στο ωράριο τώρα
Καλά είναι για τις διάρκειες, το θέμα μου είναι στην ώρα εκκίνησης και τερματισμού.
Θέλετε να προβάλετε το "χαμόγελο" μπράβο μου αρέσετε αλλά έντεκα το βράδυ τα παιδιά κοιμούνται.
Εντεκα το βράδυ και εγώ έχω πάει για ύπνο. Μήπως θα πρέπει να σας δουν και αυτά? Να δούν ότι νοιάζονται και άλλοι για αυτά?
και το σκεπτικό ότι δουλεύουμε την Παρασκευή και πρέπει να προλάβουμε να μαζευτούμε καλό είναι αλλά ποιός θα δουλέψει Παρασκευή και μετά θα πάμε μονορούφι 48ωρο???
καλά να περάσετε....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ευχαριστω παρα πολυ, εναν απο τους πιο αξιολογους ανθρωπους του 4Χ4 στην Ελλαδα ,για το ενδιαφερον του στην εκδρομη μας !!friar wrote:Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο.
Στο ωράριο τώρα
καλά να περάσετε....
Να λυσω μια - μια τις αποριες σας (παρα-πολυ καλος ο διαλογος , γιατι μεχρι τωρα που εγραφα μονος μου , με ειχε πιασει μοναξια !!

Ως προς το πρωτο σκελος :
Οταν εβγαζα την ημερομηνια της εκδρομης ηταν 8/01/10 !!
Αυτο που προσεξα ,ηταν να μην πεσω πανω σε καμμια αλλη εκδηλωση των 5 club που παιρνουν μερος !!
Δευτερον ,να εχω την τυχη να μην πεσω πανω σε αγωνα 4Χ4 !! Δεν θα μπορουσα να αποφυγω ΟΛΟΥΣ τους αγωνες μηχανοκινητου αθλητισμου που γινονται !!
Αν και καθυστερησε αρκετα η ανακοινωση ,σταθηκα τυχερος και μονο το Πευκι επεσε κοντα !!(και ετσι δεν θα εχουμε τον Μελετη διπλα μας ..... κριμα!!!

Ως προς την φεγγαραδα .........το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια ........αλλα με τα φωτα που διαθετουν τα αυτοκινητα ........θα ηταν σαν να περιμενες να εχει φεγγαρι για να παιξεις μπαλα στο Ολυμπιακο σταδιο την νυχτα !! Ασε που μπορει και να με παρεξηγουσαν τα πληρωματα ........αν τους ελεγα για φεγγαραδα !!!

Τωρα στο δευτερο σκελος του υπνου !!
Αν προσεξες ποιο πανω , επισκεφτηκα προσωπικα τον χωρο του "Χαμογελου" και μιλησα με την υπευθυνο ,αλλα και με τα παιδια !!
Ειχα και εγω εναν προβληματισμο ως προς την ωρα της εκκινησης , αλλα οπως με διαβεβαιωσε η υπευθυνη , επειδη ειναι Παρασκευη και επειδη εκει φιλοξενουνται και παιδια ως 22 ετων και την επομενη μερα δεν εχουν σχολειο ,παντα (ημασταν εμεις ή δεν ημασταν ) κοιμουνται πιο αργα το βραδυ και σιγουρα οχι πριν τις 23:00 !! Ασε που οταν ακουσαν τα παιδια για αυτοκινητα, μας περιμενουν σαν τρελα και γεματα ανηπομονησια !! Τωρα βεβαια, θεμα θα δημιουργηθει την Κυριακη ,αλλα πιστευω με την κουραση που θα εχουμε ,αλλα και το "τρεξιμο" που θα κανουμε ,να μπορεσουμε να τερματισουμε ΠΡΙΝ τις 23:00 , ωστε να δωσουμε χαρα στα παιδια πιο νωρις !!
Ως προς το θεμα της δουλειας .......(γιατι τεθηκε σαν θεμα και απο καποιο μελος πληρωματος )
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.......ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ !!
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ !!
ΕΓΩ παντως ....σαν εργασιομανης ,θα δουλεψω απο τις 06:45 το πρωϊ της Παρασκευης ,μεχρι τις 19:45 το βραδυ (13 ωρες)..........θα οδηγησω μεχρι την Κορινθο ........θα πλοηγησω ,πιστευω με επιτυχια , 48 ωρες και θα επιστρεψω σπιτι μου στον Πειραια κατα τις 02:00 το πρωϊ της Δευτερας ........
Αυτο ειναι το σεναριο ...........και πιστευω οτι κατι θα καταφερω !!
(επειδη μαλλον θα θεωρεις υπερβολες ολα αυτα ,απλα σου αναφερω οτι εχω ΔΟΥΛΕΨΕΙ σερι για 42 ωρες ....και μαλιστα τρεχωντας με τα ποδια και με τρομερο αγχος .......και ο grek στον περσινο 24ωρο ,ηρθε με πτηση απ΄ευθειας απο Πεκινο......τον πηραν οι funαιοι απο το αεροδρομιο με το αγωνιστικο ,ετρεξε .......βγηκε 4ος και μετα γυριζοντας για την Πατρα .......ηθελε και αλλο !!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 'Η ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ .......ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ..........ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ Καλε μου φιλε ........πας για υπνο πριν τις 23:00 ..........και θες να κανεις και 48ωρο ?????

(μην παρεξηγηθεις .........για πλακα το εγραψα !!!