3o WILD TERRAIN ΠΑΤΡΑΣ 23-24/ ΜΑΙΟΥ /2015

xomateros

Re: 3o WILD TERRAIN ΠΑΤΡΑΣ 23-24/ ΜΑΙΟΥ /2015

Post by xomateros »

Καλημέρα Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο !!!!
Επειδή προεκυψε ο αγωνας στην Κρητη ειπαμε να περιμενουμε λιγο για να μην μπλέξουμε τα ποστ και γινεται χαμος
Αυτό δεν σημαινει όμως ότι δεν θα κανουμε και εμεις τον δικο μας αγωνα όπως κάθε χρονο την ημερομηνια που εχουμε αναφερει γιατι δυστυχως δεν γινεται να παει πιο αργα για τον απλουστατο λογο ότι θα πεσουμε στο ξεκίνημα του καλοκαιριου και όπως καταλαβαίνετε θα χαθουμε στις παραλιες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Γιαυτο σιγα σιγα θα πρεπει να εκδηλώνετε και εσεις το ενδιαφερον σας για την συμμετοχη σας
Θα υπαρχουν αρκετες παροχες ... σε πρωτη φαση υπνος και φαγητο και για τις 2 ημερες και εν συνεχεια θα ανακοινώσουμε και ότιδηποτε άλλο μια και ειμαστε σε επαφη με χορηγούς ώστε να διευκοληνουμε οικονομικα οσο μπορούμε περισσοτερο τους αγωνιζομενους ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
xomateros

Post by xomateros »

xomateros wrote:Καλημέρα Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο !!!!
Επειδή προεκυψε ο αγωνας στην Κρητη ειπαμε να περιμενουμε λιγο για να μην μπλέξουμε τα ποστ και γινεται χαμος
Αυτό δεν σημαινει όμως ότι δεν θα κανουμε και εμεις τον δικο μας αγωνα όπως κάθε χρονο την ημερομηνια που εχουμε αναφερει γιατι δυστυχως δεν γινεται να παει πιο αργα για τον απλουστατο λογο ότι θα πεσουμε στο ξεκίνημα του καλοκαιριου και όπως καταλαβαίνετε θα χαθουμε στις παραλιες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Γιαυτο σιγα σιγα θα πρεπει να εκδηλώνετε και εσεις το ενδιαφερον σας για την συμμετοχη σας
Θα υπαρχουν αρκετες παροχες ... σε πρωτη φαση υπνος και φαγητο και για τις 2 ημερες και εν συνεχεια θα ανακοινώσουμε και ότιδηποτε άλλο μια και ειμαστε σε επαφη με χορηγούς ώστε να διευκολυνουμε οικονομικα οσο μπορούμε περισσοτερο τους αγωνιζομενους ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!!περιμενουμε περισσοτερα...κ καμια φωτο να ανεβουμε λιγο ψυχολογικα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
xomateros

Post by xomateros »

κυριακος αθανασιου wrote:αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!!περιμενουμε περισσοτερα...κ καμια φωτο να ανεβουμε λιγο ψυχολογικα!!!
Θα γινει και αυτό Κυριακο απλα δωσε μας λιγο χρονο να ανεβουμε Βλασια και τοτε θα ποσταρουμε για να γουστάρετε !!!!! :D :D :D :D :D :D :D
georgexj

Post by georgexj »

χρονια πολλα σε ολους κ χριστος ανεστη!!!ειναι μερες που θελω να γραψω απλα κοιταγα μηπως μπορουσα να το ακυρωσω.δυστηχως προσωπικα δεν θα μπορεσω να ερθω στον αγωνα σας λογο πολυ στενης οικογενειακης υποχρεωσεις!!!λυπαμαι πολυ παρ ολο που ειναι διπλα μου και ξερω οτι θα χασω εναν πολυ ωραιο αγωνα!!!καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας!!!αν και ειναι δεδομενη η επιτυχια!!! ;) ;) ;) ;) :( :( :( :( :(
xomateros

Post by xomateros »

georgexj wrote:χρονια πολλα σε ολους κ χριστος ανεστη!!!ειναι μερες που θελω να γραψω απλα κοιταγα μηπως μπορουσα να το ακυρωσω.δυστηχως προσωπικα δεν θα μπορεσω να ερθω στον αγωνα σας λογο πολυ στενης οικογενειακης υποχρεωσεις!!!λυπαμαι πολυ παρ ολο που ειναι διπλα μου και ξερω οτι θα χασω εναν πολυ ωραιο αγωνα!!!καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας!!!αν και ειναι δεδομενη η επιτυχια!!! ;) ;) ;) ;) :( :( :( :( :(
Γιωργο μακαρι να υπηρχε μια ημερομηνια να βολευε ολους αλλα δυστυχως δεν υπαρχει...ειχαμε κανει μια σκεψη να παμε μια εβδομαδα πιο πριν αλλα τωρα με τον αγωνα των Χανιων ειναι αδυνατο και μια εβδομαδα μετα ειναι του Αγιου πνευματος οποτε ουτε τοτε μας παιρνει
georgexj

Post by georgexj »

Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να μου πεις. ....Απλά έτυχε μια ημερομηνία που δεν μπορώ τελικά με τίποτα να αναβάλω την υποχρέωση που έχω. .. :cry: :cry: :cry:
xomateros

Post by xomateros »

Ετσι για να αρχιζουμε και εμεις σιγα σιγα να εχουμε ένα μπουσουλα ας ξεκινήσουμε την λιστα συμμετοχων ...

1) Ραυτοπουλος - Μπαρλος Jeepajero skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
2) Πλιακας - Μπαταλης Wrangler 2.5 pliakas team skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
3) Σπηλιόπουλος (black)-Μπιρμπιλης (xomateros) skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
katsulas

Post by katsulas »

Κωστή κάτσε να δουμε τι θα μείνει από τα Χανιά!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
xomateros

Post by xomateros »

katsulas wrote:Κωστή κάτσε να δουμε τι θα μείνει από τα Χανιά!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Λες φιλε να μεινουνε όλα εκει ????? αφήστε και κατι για εδώ γαμωτο... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”