CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

δεν τα θέλω ρε κάγκουρα τα fox, τι να τα κάνω? να βάλω και τρίτο αμορτισέρ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν θελήσω θα σου πώ.
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Είπα μήπως αποφάσισες να βάλεις τίποτα της προκοπής :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γι αυτό και η πρόταση :lol: :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

ούστ ρε! αλεπουδιάρη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

lker wrote:Ρε κουφάλα βασιλιά πάς να μου τσιμπήσεις το foxακι με τρόπο ? Τα δόλια σχέδιά σου δεν θα πετύχουν :lol: :lol: :lol: Από εβδομάδα θα μπεί και αυτό :mrgreen: θέλω να πιστεύω :lol:
Πέρα από την πλάκα αν θέλεις πές μου να σου στείλω λινκ και μεηλ επικοινωνίας με το μαγαζί στην αμερική που το αγόρασα. Εξυπηρετικότατοι, άμεσοι στην αποστολή τους, 10% πιο φθηνοί από ανταγωνιστές τους στα fox και δέχονται και πληρωμή μέσω Paypal ;)

Για το θέμα των παιδιών από το Ναύπλιο ... πιστεύω ότι ασχέτως του relocation kit που απ' ότι κατάλαβα ότι τοποθέτησατε πιστεύω πως πρέπει να αλλάχθεί και η πανάρ με ρυθμιζόμενη ... μπορεί να μην είναι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά θα είστε τουλάχιστον σίγουροι για τον άξονά σας ;) Οι 4" νομίζω το επιβάλλουν.

λευτερη για στειλε το link αρχικα γιατι με ενδιαφερει και οσο για την παναρ ελεγα να μην την αλλαξω αλλα να κανω την ιδια ρυθμιζομενη αν και της αλλαξα βαση στηριξης με αλλη που πιανει πιο πανω.
Κώστας Γκιαούρης
lker

Post by lker »

kostas654 wrote:
lker wrote:Ρε κουφάλα βασιλιά πάς να μου τσιμπήσεις το foxακι με τρόπο ? Τα δόλια σχέδιά σου δεν θα πετύχουν :lol: :lol: :lol: Από εβδομάδα θα μπεί και αυτό :mrgreen: θέλω να πιστεύω :lol:
Πέρα από την πλάκα αν θέλεις πές μου να σου στείλω λινκ και μεηλ επικοινωνίας με το μαγαζί στην αμερική που το αγόρασα. Εξυπηρετικότατοι, άμεσοι στην αποστολή τους, 10% πιο φθηνοί από ανταγωνιστές τους στα fox και δέχονται και πληρωμή μέσω Paypal ;)

Για το θέμα των παιδιών από το Ναύπλιο ... πιστεύω ότι ασχέτως του relocation kit που απ' ότι κατάλαβα ότι τοποθέτησατε πιστεύω πως πρέπει να αλλάχθεί και η πανάρ με ρυθμιζόμενη ... μπορεί να μην είναι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά θα είστε τουλάχιστον σίγουροι για τον άξονά σας ;) Οι 4" νομίζω το επιβάλλουν.

λευτερη για στειλε το link αρχικα γιατι με ενδιαφερει και οσο για την παναρ ελεγα να μην την αλλαξω αλλα να κανω την ιδια ρυθμιζομενη αν και της αλλαξα βαση στηριξης με αλλη που πιανει πιο πανω.
Καλή ιδέα ... τσέκαρε απλά μήπως μπορείς να βρείς καμιά ετοιμη λύση στην ίδια τιμή με αυτή που θα σου πάρουν για τη μετατροπή της δικιά σου.
Last edited by lker on Fri Nov 27, 2009 16:31, edited 1 time in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ρε τί είναι αυτά που λέτε...?

Ένα χιλιοστό από δω και άλλο ένα απο κεί και μετά θα αναρωτιώσαστε πάλι γιατί πάει σαν κάβουρας...
Βάλτε πράγματα φτιαγμένα για το αυτοκίνητό σας και το setup σας και μειώστε τις
καγκουροπατεντιές στο ελάχιστο. Εκμεταλευτείτε τους άλλους που έχουν ήδη φάει την ήττα
της αποτυχίας και προτιμήστε δοκιμασμένες λύσεις 8-)

Δεν βλέπετε τον καγκουροβασιλιά που άλλη δουλειά δεν κάνει από το να φτιάχνει το μπρίκι του? :mrgreen:
Τώρα όπου να ναι θα δοκιμάσει και το τρίτο αμορτισέρ τιμονιού από Jimny :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:Δεν βλέπετε τον καγκουροβασιλιά που άλλη δουλειά δεν κάνει από το να φτιάχνει το μπρίκι του? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E,οχι και μπρικι...με τετοιο μεγεθος...
Κατσαρολα ναι.........
Ή μαλλον χυτρα...μια που καπνιζει κι'ολας.... :lol: :lol: :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και όπως ακούσατε στο βίντεο του τετλευταίου trial "εργοστάσιο με ρόδες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Δεν θέλω σχόλια περί μεγέθους.
Με παίρνει η μπάλα :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
antonisxj

Post by antonisxj »

καγκουρονικολή, τι έκανες με το κάρο σου? καμια φωτό θα βάλεις να δούμε το περίπτερόσου? ή μάλον την καντίνα σου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”