24 Ώρες 4Χ4 2009

grek

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by grek »

Isidoros Dedes wrote:Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε οτι (Νο 340) δεν θα παρεβρεθούμε στον τεχνικό έλεγχο κατά συνέπεια ............δεν θα πάρουμε εκκίνηση.
Ο βασικός λόγος είναι οτι δεν μπορώ να απουσιάσω αυτό το Σάββατο διότι εργάζομαι.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά
Ισίδωρος - Παύλος
Mε χαρα μας σε καθε αγωνα σας βλεπουμε χαμογελαστο κολλαμε τα χερια λεμε καλημερα
και φευγουμε να απολαυσουμε τον εκαστοτε αγωνα...
Μηπως μια .....μικρη προσπαθεια ακομα...μηπως καποια αναρρωτικη, μηπως να βοηθουσαμε
καπου??????
Εαν ειναι τελεσιδικο (τι να κανουμε....) με υγεια και χαρα στον επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!
Elias Nicolaou

Post by Elias Nicolaou »

Λιγο αγχωμενα καλημερα μετα απο τον Τεχνικο Ελεγχο,
-δεν μας βαλαν τη συσκευη i-track(;),
- δεν ειδα τις αγωνιστικες αδειες (τα μπλε χαρτακια οπως περσυ)

Μηπως τα καναμε καπου μανταρα; αν ναι πως το ρυθμιζουμε;

Ηλιας Νικολαου - Αγης Ορφανος, συμμετοχη 310
Ηλιας Νικολαου
Isidoros Dedes

Post by Isidoros Dedes »

φίλε grek
δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Πράγματι με χαρά και υγεία, στον επόμενο.
Καλό αγώνα
stavrosd

Post by stavrosd »

Με δεδομένο οτι σε΄κάθε τέλος section θα υπάρχει ανεφοδιασμός, με ανησυχεί το section 5 που είναι 213 χλμ και ώρες που μάλλον δεν θα υπάρχει ανοιχτό βενζινάδικο.
Εγώ έχω αυτονομία max 180-185 xlm αλλά υπάρχουν αρκετοί με λιγότερη!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Στο section αυτό ο πρώτος βγαίνει σε άσφαλτο και κοντά σε πρατήρια στις 8:30 το πρωί, μετά από 156 χιλιόμετρα χωρίς πρατήριο. Δεν θα έχετε πρόβλημα λοιπόν. Να σου πω και ένα μυστικό: είναι κατηφόρα μετά το τέλος της ειδικής!!! :D :D :D
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Elias Nicolaou wrote:Λιγο αγχωμενα καλημερα μετα απο τον Τεχνικο Ελεγχο,
-δεν μας βαλαν τη συσκευη i-track(;),
- δεν ειδα τις αγωνιστικες αδειες (τα μπλε χαρτακια οπως περσυ)

Μηπως τα καναμε καπου μανταρα; αν ναι πως το ρυθμιζουμε;

Ηλιας Νικολαου - Αγης Ορφανος, συμμετοχη 310

Δέν φταίς εσύ Ηλία μου... Αυτός ο "κακός" κύριος που έφερε τα σουβλάκια και το κράσί φταίει! Απο εκεί και μετά χάσαμε την μπάλα! :lol: :lol: :lol:

(...τα μυρίστικε απο τα 200 μέτρα και ερχότανε με 5η σκαστή!) :lol: :lol: :lol:
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Μπαλα??? χμ.... 2 μπαλλες δεν ηταν????? :D :D :D
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:Μερικές ερωτησούλες για να μαζέψω λίγο το μυαλό μου :)
2.Olympus Plaza
Θα υπάρχει κάποιος χώρος που θα μπορέσουμε να αφήσουμε κάποια πράγματα (ρεζέρβες, εργαλεία, κανα φανάρι κλπ)?
Σταύρο αν θές αφήσετα στο οργανωμένο service του KRD να σου τα φυλάμε. Θα υπάρχει κόσμος και μηχανικός 24 ώρες. Επίσης στο δεύτερο service την Κυριακή το πρωί και αν όλα έχουν πάει καλά και με βρείς μέσα, έχουμε και μερικά ανταλακτικά απο Jimny, τα οποία αν δεν τα έχω χρειαστεί ή ότι δέν χρειάζομαι απο αυτά για να τερματίσω, είναι στην διαθεσή σου σε περίπτωση που τα χρεαστείς εσύ για να τερματίσεις! Αν έχω εγκαταλείψει, στην διαθεσή σου όλα! ;)

stavrosd wrote: 5.Στον κανονισμό αναφέρεται ανώτατο όριο ταχύτητας στο χώμα 70χλμ θα ισχύσει?

Θα βαράγαν οι "καμπάνες" αν ίσχυε αυτό! :lol: :lol: :lol:
stavrosd

Post by stavrosd »

Pet4x4 wrote:Σταύρο αν θές αφήσετα στο οργανωμένο service του KRD να σου τα φυλάμε. Θα υπάρχει κόσμος και μηχανικός 24 ώρες. Επίσης στο δεύτερο service την Κυριακή το πρωί και αν όλα έχουν πάει καλά και με βρείς μέσα, έχουμε και μερικά ανταλακτικά απο Jimny, τα οποία αν δεν τα έχω χρειαστεί ή ότι δέν χρειάζομαι απο αυτά για να τερματίσω, είναι στην διαθεσή σου σε περίπτωση που τα χρεαστείς εσύ για να τερματίσεις!
Αυτά είναι :D :D Thanks :P
Pet4x4 wrote:Αν έχω εγκαταλείψει, ...
Καλά αυτό δε παίζει :D
Δημητριάδης Σταύρος
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Ο τεχνικός έλεγχος για τους εκτός Αττικής θα είναι το Σάββατο στις 9:30 στο ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”