AGGELOSK
Συγχαρητήρια στη Λέσχη Ναυπλίου 4χ4 για τον πολύ ωραίο αγώνα που διοργάνωσε. Ειδικές γρήγορες με δύσκολα εμπόδια. Ο αγώνας κύλησε ομαλά έγιναν όλες οι ειδικές με άνεση χρόνου . Το κλίμα ανάμεσα στους αγωνιζομένους πολύ καλό , γιορτή όπως πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες όλοι με όλους παρέα από δω κι από κει. Χρίστο , Πάνο , Διονύση και τα υπόλοιπα παιδιά της διοργάνωσης σας αξίζουν πολλά μπράβο.Βέβαια τα σέβη μου στον κ.Κατσιμαλη ,στον κ. Μιχαλόπουλο και τον γνωστό κ. Μήλα που με την απίστευτη ηρεμία του “έτρεξαν” τον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ραντεβού στο επόμενο WILD TERRAIN ..
Κοκολακης Αγγελος.
kostas654
Λοιπον οσο αναφορα την διοργανωση οσα και να πουμε ειναι λιγα,μπραβο σας και παλι μπραβο σας,πολυ καλυτερος αγωνας απο τους προηγουμενους που ειχατε οργανωσει και ειμαι σιγουρος οτι ο επομενος θα ειναι ακομα καλυτερος,πολυ ωραιες ολες οι ειδικες,θα ηταν ωραια να ηταν λιγο μεγαλυτερες αλλα δεν πειραζει μιας και ειναι η μονη λεσχη που για πρωτη φορα καταφερε να κανει αγωνα με 6 ειδικες αλλα για να προλαβω μερικους που μπορει να πουν οτι ηταν 9 οι συμμετοχες δεν ειναι ετσι γιατι και αλλες λεσχες εχουν κανει αγωνες με τοσα αυτοκινητα και δεν καταφεραν να κανουν πανω απο 3 ειδικες και επισης δεν σημαινει οτι οταν ενας αγωνας εχει παρα πολλες συμμετοχες δεν σημαινει οτι ειναι και επιτυχημενος...μην μπερδευεστε μερικοι οργανωτες.Το κλιμα ηταν καταπληκτικο μεταξυ των αγωνιζομενων,οπως πρεπει να ειναι αλλωστε αφου ολοι αυτοι που τρεχουμε παμε και εκδρομες παρεα.Παραπονο δεν ακουσα ουτε απο αγωνιζομενο και ουτε απο θεατη αρα δεν πρεπει να σας απασχολει τπτ αλλο περα απο αυτο ουτε στο 1% και ποσο μαλλον που τρεχατε 5 ατομα ολα και ολακαι για να ξαναπρολαβω αυτους που μπορει να πουν οτι εδω ειναι ο τοπος μου αρα θα ευλογουσα και εγω τα γενια μου δεν ειναι ετσι γιατι στον προηγουμενο ειχα επισημανει και σε εσας ολα τα λαθη που εγιναν αλλα και δημοσια.
ΜΠΡΑΒΟ και παλι

georgexj
Πραγματικά ένας πολύ καλός αγώνας. ..χωρίς καθυστέρηση πολύ κοντά στο Ναύπλιο και οι ειδικές γίνανε όλες όσες είχατε υποσχεθεί σαν λέσχη. Παρόλο που δεν έχετε άτομα για βοήθεια τα βγάλατε πέρα στο έπακρο και όλα ήταν τέλεια. .....Οι ειδικές έξυπνες πονηρές και γρήγορες εκεί που το επιτρεπανε και χωρίς εργάτες. ...Όσο ήθελε ένα αυτοκίνητο. .....συγχαρητήρια. ......
Manos TJ
Μπράβο σε όλους σας. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας, σε ένα υπέροχο μέρος, με υπέροχους ανθρώπους.
Εμείς σαν4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ , για το 3ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2017 δηλώνουμε ότι έχουμε στόχο να γίνουμε καλύτεροι και τελειώνοντας τον αγώνα να μείνετε με τις καλύτερες αναμνήσεις