Καλημέρα φιλαράκι άντε να σε δω να τρέχεις στα όροι στα άγρια βουνά!!!!Φωτης ranger wrote:καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!
ξυπνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4ο Wild Terrain ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 28-29 ΜΑΙΟΥ 2016
-
Re: 4ο Wild Terrain ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 28-29 ΜΑΙΟΥ 2016
Χθες καναμε ακομα μια βολτα στο βουνο για τις ειδικες και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειναι τεχνικες χωρις καθολου πετρα και οι συνοδηγοι απλα θα πρεπει να κανουν πολυ προπονηση γιατι ετσι πρεπει να ειναι αυτοι οι αγωνες να συμμετεχουν και οι δυο και οχι απλα να πινει καφε ο συνοδηγος

xomateros wrote:Χθες καναμε ακομα μια βολτα στο βουνο για τις ειδικες και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειναι τεχνικες χωρις καθολου πετρα και οι συνοδηγοι απλα θα πρεπει να κανουν πολυ προπονηση γιατι ετσι πρεπει να ειναι αυτοι οι αγωνες να συμμετεχουν και οι δυο και οχι απλα να πινει καφε ο συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι θα τρεξουμε κιολας??????

Κώστας Γκιαούρης
Εσυ φιλαρακι ξερεις τον τροπο...πατακι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαkostas654 wrote:xomateros wrote:Χθες καναμε ακομα μια βολτα στο βουνο για τις ειδικες και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειναι τεχνικες χωρις καθολου πετρα και οι συνοδηγοι απλα θα πρεπει να κανουν πολυ προπονηση γιατι ετσι πρεπει να ειναι αυτοι οι αγωνες να συμμετεχουν και οι δυο και οχι απλα να πινει καφε ο συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι θα τρεξουμε κιολας??????![]()
![]()
......δεν ερχομαι,ο οδηγος μου που ειναι οδηγος μαχητικου δεν πιστευω να με αφησει να κατεβω!
αχχαχαχαχαχααχαχαχαχxomateros wrote: Εσυ φιλαρακι ξερεις τον τροπο...πατακι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τωρα περα απο την πλακα συγχαρητηρια για τις συμμετοχες....φαινεται οτι κατι κανετε σωστα εκει στην πατρα τα τελευταια χρονια

απο θεμα ζημιας μεσα στις ειδικες,πρεπει να διαχειριστηται αψογα τον χρονο για να ευχαριστηθουμε και τον αγωνα και να μην την βγαλουμε 2 μερες με 3 ειδικες οπως γινεται μεχρι τωρα οταν υπαρχουν πολλες συμμετοχες,
αλλα πιστευω οτι παλι θα σας βγαλουμε το καπελο

αααααα και κατι αλλο....ο μιχαλοπουλος συνοδηγος

Κώστας Γκιαούρης
-
kostas654 wrote: αααααα και κατι αλλο....ο μιχαλοπουλος συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........εκει να πηξει η κουφαλα
θα πηξει η μουνα σου που λενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Ετσι ειναι οπως τα λες Κωστη και ειναι κατι που μας αγχωνει γιαυτο και κανουμε πολλες σκεψεις πως θα διαχειριστουμε κατι τετοιο και εννοειτε πως δεν προκειται να τρεξουμε μον ειδικες φτανει ομως να βοηθησουν και οι αγωνιζομενοι σε αυτο ωστε να ειναι συνεπεις στην ωρα για να κυλησουν ολα ομαλαkostas654 wrote:αχχαχαχαχαχααχαχαχαχxomateros wrote: Εσυ φιλαρακι ξερεις τον τροπο...πατακι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τωρα περα απο την πλακα συγχαρητηρια για τις συμμετοχες....φαινεται οτι κατι κανετε σωστα εκει στην πατρα τα τελευταια χρονια![]()
![]()
....αλλα φιλε 30 αυτοκινητα ειναι πολλα και με μια δυο στραβες που σιγουρα θα γινουν
απο θεμα ζημιας μεσα στις ειδικες,πρεπει να διαχειριστηται αψογα τον χρονο για να ευχαριστηθουμε και τον αγωνα και να μην την βγαλουμε 2 μερες με 3 ειδικες οπως γινεται μεχρι τωρα οταν υπαρχουν πολλες συμμετοχες,
![]()
αααααα και κατι αλλο....ο μιχαλοπουλος συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα μην ζηλεψεις με τα αμερικανικα κολπα που θα κανω και απο του χρονου με θες συνοδηγο στο δικο σου!!!!kostas654 wrote:αχχαχαχαχαχααχαχαχαχxomateros wrote: Εσυ φιλαρακι ξερεις τον τροπο...πατακι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τωρα περα απο την πλακα συγχαρητηρια για τις συμμετοχες....φαινεται οτι κατι κανετε σωστα εκει στην πατρα τα τελευταια χρονια![]()
![]()
....αλλα φιλε 30 αυτοκινητα ειναι πολλα και με μια δυο στραβες που σιγουρα θα γινουν
![]()
αααααα και κατι αλλο....ο μιχαλοπουλος συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με μένα τρέχεις όχι με τον Μιχαλόπουλο μην μπερδεύεσαι ....kostas654 wrote:xomateros wrote:Χθες καναμε ακομα μια βολτα στο βουνο για τις ειδικες και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειναι τεχνικες χωρις καθολου πετρα και οι συνοδηγοι απλα θα πρεπει να κανουν πολυ προπονηση γιατι ετσι πρεπει να ειναι αυτοι οι αγωνες να συμμετεχουν και οι δυο και οχι απλα να πινει καφε ο συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......δεν ερχομαι,ο οδηγος μου που ειναι οδηγος μαχητικου δεν πιστευω να με αφησει να κατεβω!
zakjeep wrote:Με μένα τρέχεις όχι με τον Μιχαλόπουλο μην μπερδεύεσαι ....kostas654 wrote:xomateros wrote:Χθες καναμε ακομα μια βολτα στο βουνο για τις ειδικες και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειναι τεχνικες χωρις καθολου πετρα και οι συνοδηγοι απλα θα πρεπει να κανουν πολυ προπονηση γιατι ετσι πρεπει να ειναι αυτοι οι αγωνες να συμμετεχουν και οι δυο και οχι απλα να πινει καφε ο συνοδηγος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

θοδωρη θελω να με παρατηρησεις προσεκτικα εκεινες τις 2 μερες!!!!κινησεις ακριβειας σου λεω!!!!σαν το το χορο χουλα χου ενα πραγμα!!!!θα δεις που στο τελος μετα απο αυτη την εμφανιση μου θα γινω περιζητητος......