Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής......

Με εκτίμηση
Γιώργος Μιχαλόπουλος.
........................................................georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......
Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής......![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση
Γιώργος Μιχαλόπουλος.
Πολύ ευχαρίστως να γίνω το μεταφορικό σου μέσο και να σε συνοδεψω σε όλη την Ελλάδα για να τρέξεις...... Εγώ αυτοκίνητο σε αγώνα δεν ξανά βάζω. Μην μου ξυνεις πληγές.....AGGELOSK wrote: ΔΟΝ του χρόνου πάλι θα τρέξεις σε αγώνα .....
georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Και ότι παρακαλαγατε είναι πολύ! Συνοψίζοντας ή αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Ακολουθησα 3 χρονια τα πρωταθληματα οπου μπορουσα,καποιοι τρεχετε πολλα περισσοτερα.εμενα ομως αυτα μου φτασανε.Εμπειρίες πολλές καλές και κακές. Κάποια όμως πράγματα που γίνανε καθόλη την χρόνια με κάνανε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολουμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......
![]()
![]()
Με εκτίμηση
Γιώργος Μιχαλόπουλος.
samisnow wrote:georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Και ότι παρακαλαγατε είναι πολύ! Συνοψίζοντας ή αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Ακολουθησα 3 χρονια τα πρωταθληματα οπου μπορουσα,καποιοι τρεχετε πολλα περισσοτερα.εμενα ομως αυτα μου φτασανε.Εμπειρίες πολλές καλές και κακές. Κάποια όμως πράγματα που γίνανε καθόλη την χρόνια με κάνανε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολουμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......
![]()
![]()
Με εκτίμηση
Γιώργος Μιχαλόπουλος.
πες οτι πειρες το χαμπαρι σου πως εισαι κουλομαρια και απλος κανοντας αυτοκριτική λες οτι τα παρατας.........
:
Δεν υπηρξε καμια απογοητευση !!! Αδιαφορια πλεον υπαρχει μετα τον τελευταιο αγωνα για οπιαδηποτε συμμετοχη μου σε ''αγωνες'' . ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΕΤΣΙ. Αμα , ισως, οταν ξανα τυχει να θελω να σπασω πλακα με κανενα φιλο ισως ξανα παω .....AGGELOSK wrote:Κάποιος μου είπε "τι γράφεις ρε μη δίνεις σημασία!!!"
Λοιπόν εγώ θα γράφω έχω τρέλα με το 4χ4 γουστάρω μακάρι να μπορούσα να έκανα μόνο αυτό !!!να πήγαινα κάθε Κυριακή βόλτα στα βουνά , σε κάθε αγώνα να ήμουν εκεί να έτρεχα ....όλη μέρα να ήμουν με τα εργαλεία στο χέρι και σπάω το κεφάλι μου τι πατέντα να κάνω....Δε γίνεται όμως η πραγματικοτητα είναι άλλη....
Για δε λέμε αυτό που σκέφτομαστε πραγματικά....Να αρχίσω εγώ και να με συγχωρέσετε.
Κάθε 20 μέρες αγώνας δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο ...χωρίς κανένα αντίκρυσμα απολύτως ....σε εποχή που ΟΛΟΙ ζορίζονται ..
( εκτός από μερικούς)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το αποτέλεσμα μόνο ένας τσίγκος !!! Σίγουρα αξία ανεκτίμητη ανάμεσα σε φίλους που ανταγωνιζονται ...
Αλλά ... όταν αυτό γίνεται Ο ...στόχος χάνει την αξία του...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΟΝ του χρόνου πάλι θα τρέξεις σε αγώνα ..., TORO αλήθειες ξεαληθειες πάλι θα τρέξεις σε αγώνα , Αλεξελη η Βουλγαρία καλή είναι αλλά EDO ELLADA...Δελη μας τρέλανες ... τι θυμασε ρεεεεεεε χαχαχαχα ... DOCTOR την επόμενη θα χει κι άλλη ειδική ρε μην "απογοητευεσε" .....
Όλη η Ελλάδα "τρωγετε" με τα WILD TERRAIN Εκτός τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ ... Που είσαστε ρεεειιι ...
ΥΓ. και κάποιους που δεν τρέχουνε wild terrain από επιλογή........
Κρίμα για πάνω που έχασα το ΛΑΣΙΘΙ .... έλεγα ότι θα κάνω την τρέλα μου στο σπίτι του Κουμπάρου μου..
ΣΚ@Τ@......................