2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

User avatar
georgexj
Posts: 3757
Joined: Tue Oct 20, 2009 18:51
Location: ΑΡΓΟΣ

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by georgexj »

Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Και ότι παρακαλαγατε είναι πολύ! Συνοψίζοντας ή αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Ακολουθησα 3 χρονια τα πρωταθληματα οπου μπορουσα,καποιοι τρεχετε πολλα περισσοτερα.εμενα ομως αυτα μου φτασανε.Εμπειρίες πολλές καλές και κακές. Κάποια όμως πράγματα που γίνανε καθόλη την χρόνια με κάνανε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολουμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......


Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής...... :D :D :D


Με εκτίμηση

Γιώργος Μιχαλόπουλος.
User avatar
xomateros
Posts: 572
Joined: Mon Nov 16, 2009 14:35

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by xomateros »

Δυστυχως εγινε και αυτο...τι να πεις...κριμα γιατι και εμεις απο φετος ειπαμε να παμε σε μια νεα κατηγορια που δημιουργηθηκε και θεωρησαμε πως θα ηταν ο προθαλαμος για να μπει νεο αιμα στους αγωνες αλλα τελικα δεν εχουμε την ευκαιρια να το ολοκληρωσουμε και αφησαμε εκρεμμοτητες.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κριμα και για τα παιδια της λεσχης που εκαναν τοσο αγωνα να τα ετοιμασουν ολα και τοσος κοπος πηγε χαμενος !!!!!
User avatar
toro
Posts: 295
Joined: Sun Jul 05, 2009 20:26

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by toro »

georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......


Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής...... :D :D :D


Με εκτίμηση

Γιώργος Μιχαλόπουλος.
........................................................ :idea: :twisted: Ποσες αληθειες!!!!!
User avatar
AGGELOSK
Posts: 336
Joined: Fri Feb 04, 2011 14:00

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by AGGELOSK »

Κάποιος μου είπε "τι γράφεις ρε μη δίνεις σημασία!!!"
Λοιπόν εγώ θα γράφω έχω τρέλα με το 4χ4 γουστάρω μακάρι να μπορούσα να έκανα μόνο αυτό !!!να πήγαινα κάθε Κυριακή βόλτα στα βουνά , σε κάθε αγώνα να ήμουν εκεί να έτρεχα ....όλη μέρα να ήμουν με τα εργαλεία στο χέρι και σπάω το κεφάλι μου τι πατέντα να κάνω....Δε γίνεται όμως η πραγματικοτητα είναι άλλη....

Για δε λέμε αυτό που σκέφτομαστε πραγματικά....Να αρχίσω εγώ και να με συγχωρέσετε.
Κάθε 20 μέρες αγώνας δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο ...χωρίς κανένα αντίκρυσμα απολύτως ....σε εποχή που ΟΛΟΙ ζορίζονται ..
( εκτός από μερικούς)!!! :D :D :D :D
Το αποτέλεσμα μόνο ένας τσίγκος !!! Σίγουρα αξία ανεκτίμητη ανάμεσα σε φίλους που ανταγωνιζονται ...
Αλλά ... όταν αυτό γίνεται Ο ...στόχος χάνει την αξία του...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΔΟΝ του χρόνου πάλι θα τρέξεις σε αγώνα ..., TORO αλήθειες ξεαληθειες πάλι θα τρέξεις σε αγώνα , Αλεξελη η Βουλγαρία καλή είναι αλλά EDO ELLADA...Δελη μας τρέλανες ... τι θυμασε ρεεεεεεε χαχαχαχα ... DOCTOR την επόμενη θα χει κι άλλη ειδική ρε μην "απογοητευεσε" .....

Όλη η Ελλάδα "τρωγετε" με τα WILD TERRAIN Εκτός τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ ... Που είσαστε ρεεειιι ...
ΥΓ. και κάποιους που δεν τρέχουνε wild terrain από επιλογή........

Κρίμα για πάνω που έχασα το ΛΑΣΙΘΙ .... έλεγα ότι θα κάνω την τρέλα μου στο σπίτι του Κουμπάρου μου..
ΣΚ@Τ@......................
User avatar
georgexj
Posts: 3757
Joined: Tue Oct 20, 2009 18:51
Location: ΑΡΓΟΣ

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by georgexj »

AGGELOSK wrote: ΔΟΝ του χρόνου πάλι θα τρέξεις σε αγώνα .....
Πολύ ευχαρίστως να γίνω το μεταφορικό σου μέσο και να σε συνοδεψω σε όλη την Ελλάδα για να τρέξεις...... Εγώ αυτοκίνητο σε αγώνα δεν ξανά βάζω. Μην μου ξυνεις πληγές..... ;) ;) ;) ;)
User avatar
katsulas
Posts: 398
Joined: Thu Oct 01, 2009 17:15
Location: Chalkis

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by katsulas »

Σαν πρόεδρος της Αγωνιστικής Ομάδας Εϋβοιας 4Χ4 δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για ότι συμβαίνει αγωνιστικά.

Σαν νέος αγωνιζόμενος και καθαρά εκπροσωπόντας προσωπική άποψη είδα τα παρακάτω.

Φέτος δεν έγιναν πολλοί αγώνες. Το αγωνιστικό 4Χ4 έζησε τη απόλυτη παρακμή με κάποιες μικρές "ψευδεσθήσεις".

-Έτσι λοιπόν είδα τον πρώτο αγώνα της χρονιάς όπου και έλαβα μέρος στα Χανιά να μαζεύεται πολύς κόσμος και όλοι χαρήκαμε πως ξεκίνησε καθυστερημένα αλλά πάμε δυναμικά. Αρκετές συμμετοχές και πολύ καλό κλήμα. Χαρήκαμε για τις πολλές συμμετοχές και είπαμε πως πάμε δυναμικά.
-Μετά από αυτό στα καπάκια η Πάτρα. Δε προλάβαμε ούτε τα αυτοκίνητα να επισκευάσουμε όσοι πάθαμε ζημιές. Ούτε κιχ δε κάναμε. Πραγματοποιήται ο αγώνας με πολύ πόνο από τα παιδιά. Σίγουρα περιμένανε περισσότερες συμμετοχές κρίνοντας από την προηγούμενη χρονιά.
- Μέσα "ντάλα" καλοκαίρι σκάει το Ρέθυμνο και ακυρώνεται πριν καν ανακυνωθεί προφανώς λόγο του χρονικού πως καλοκαιριάτικα σιγά μην πάρουμε τα βουνά και σωστά σκεπτόμενα εκεί τα παιδιά δεν έκαναν καν την κίνηση.
- μετά από όλα αυτά έρχεται το Evia Wild Terrain που μαζεύει το αστρονομικό "τουλάχιστον για την εποχή" αριθμό τω 27 οχημάτων. Στεκόμενος σε αυτή την δική μας διοργάνωση το είπα και θα το ξαναλέω πως εμάς ο αγώνας μας έκατσε λίγο . Δηλαδή... Χρονικά ήταν μετά από περίοδο μεγάλης απραγίας και όλοι είχαμε λυσάξει για αγώνα. δεύτερον ο καιρός ήταν ιδανικός. Τρίτον ήμαστε στο κέντρο της Ελλάδας και εύκολη πρόσβαση για όλους. Βόρειους και Νότιους.
- Μετά από αυτό στα καπάκια το Λασίθι που μαζεύει οριακά τις συμμετοχές και κάνουν με τον τσαμπουκά τους (και μπράβο τους) τον αγώνα.
- Ανάσα δεν προλάβανε να πάρουν τα αυτοκίνητα, ούτε τα λάδια να ελένξουν και τσουπ το Ναύπλιο .

Ε λογικό δεν είναι???

Ποιος φταίει ? Οι κατά τόπους λέσχες και οι οργανωτικές επιτροπές? Για να γινότουσταν αγώνες θα έπρεπε στο Κύπελλο Κρήτης να τρέχουν μόνο οι Κρητικοι και στο Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδας και Πελλοπονήσουν να τρέχουν μόνο οι κεντροελλαδίτες και όχι Κρητικοί. "εμείς" φταίμε που γουστάρουμε να υποστηρίζουμε όλους τους αγώνες.

Όχι κύριοι. Το κλίμα δεν το στραβώσαμε εμείς. Δεν το στράβωσε ούτε ο Χ ούτε ο Ψ. Το κλίμα το παραλάβαμε στραβωμένο. Τόσα χρόνια μια χαρά δεν ήταν? Μπήκανε κάτι μαγικά χεράκια, ανακατέψανε την τράπουλα και έτσι χάθηκαν 4 μήνες αγώνων που θα μπορούσαν να ήταν τα ενδιάμεσα διαστήματα και για τις επισκευές των οχημάτων αλλά και για την οικονομική ανάπαυλα των αγωνιζομένων. Μην ξεχνάτε πως στην Ελλάδα ζούμε σε δύσκολες χρονικά περιόδους.

Ας ελπίσουμε όλοι μαζί πως δεν θα μπούνε το 2016 τα χεράκια κάποιων και πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν άμεσα. Έτσι θα υπάρχει και το χρονικό στους αγωνιζόμενουν να "μαζετούν".

Ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες πως σταματάμε τους αγώνες. Ξέρουμε πολύ καλά πως οι βόλτες είναι πολύ όμορφες αλλά σαν την αδρεναλίνη του αγώνα δεν υπάρχει.

Ανασκουμπωθήτε, ας πάμε όλοι μαζί μπροστά να βάλουμε ένα χεράκι.
Περιμένουμε την άμεση απάντηση της Ομοσπονδίας για το πρόγραμμα των αγώνων,

Καλή ξεκούραση να έχουμε τις μέρες που έρχονται. Στο βουνό θα βγαίνουμε. Νέα κομμάτια θα βρίσκουμε.... Οι αγώνες το 2016 ίσως να είναι περισσότεροι και με λιγότερη γκρίνια

Κατσούλας Γιώργος
Αγωνιστική Ομάδα Εϋβοιας 4Χ4
Image
samisnow
Posts: 580
Joined: Tue Sep 29, 2009 15:34
Location: ΡΕΘΥΜΝΟ
Contact:

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by samisnow »

georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Και ότι παρακαλαγατε είναι πολύ! Συνοψίζοντας ή αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Ακολουθησα 3 χρονια τα πρωταθληματα οπου μπορουσα,καποιοι τρεχετε πολλα περισσοτερα.εμενα ομως αυτα μου φτασανε.Εμπειρίες πολλές καλές και κακές. Κάποια όμως πράγματα που γίνανε καθόλη την χρόνια με κάνανε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολουμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......


Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής...... :D :D :D


Με εκτίμηση

Γιώργος Μιχαλόπουλος.

πες οτι πειρες το χαμπαρι σου πως εισαι κουλομαρια και απλος κανοντας αυτοκριτική λες οτι τα παρατας.........
μας τα γραφεις εδω περα ποιητικά δηθεν οτι σου φτενε τα πραγματα.... :lol: :lol: :lol: αλλα στο χωριο μου λενε οτι...τισ κακιας Ψ....ς και οι τριχες της φταίνε χαχαχαχαχααχα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
User avatar
Kritikos
Posts: 429
Joined: Fri Oct 02, 2009 09:37
Location: Κρήτη
Contact:

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by Kritikos »

Αν υπονοείς έμενα ότι δεν τρέχω Άγγελε εγώ τουλάχιστον το λέω δημοσιά και δεν έχω πρόβλημα κάμε όμως μια ανάδρομη να δεις αν δεν ξερής να μάθεις πόσους έχω τρέξει και που και πότε ήταν ο τελευταίως.Έχω κάλυψη για τα καλά την όρεξη μου και στο κάτω κάτω φίλε μου εσύ όταν έφτιαχνες το αμάξι σου έτρεχες ευχαριστώ ΥΣ Με τον καινούργιο χρόνο θα είμαι έτοιμος. Να ξέρεις δεν έχω τίποτε με σένα και με κανένα άλλο όλα καλά ούτε στραβώνω σαν μερικούς, απλός με πιάνει το παράπονο γιατί είμαστε συνηθισμένη αλλιώς και έρχονται τώρα ------- και μας λένε τη πρέπει να κάνουμε και δεν έχω πρόβλημα να τους ονομάσω εκεί να απευθυνθείς φίλε Κατσούλα καμιά απάντηση δεν πρόκειται να πα ρης από αυτούς γιατί νομίζουν ότι έχουν δίκιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
User avatar
georgexj
Posts: 3757
Joined: Tue Oct 20, 2009 18:51
Location: ΑΡΓΟΣ

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by georgexj »

samisnow wrote:
georgexj wrote:Δεν πειράζει παιδιά! Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι δεν λένε;; Και ότι παρακαλαγατε είναι πολύ! Συνοψίζοντας ή αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Ακολουθησα 3 χρονια τα πρωταθληματα οπου μπορουσα,καποιοι τρεχετε πολλα περισσοτερα.εμενα ομως αυτα μου φτασανε.Εμπειρίες πολλές καλές και κακές. Κάποια όμως πράγματα που γίνανε καθόλη την χρόνια με κάνανε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολουμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν περιμενα με τίποτα να το γράψω με τόση χαρά. Για κάποιους ο αγώνας(τσίγκος) έχει μεγάλη σημασία για εμένα όμως που τον κάθε αγώνα τον έβλεπα σαν τριήμερο παιχνιδιου και διασκέδασης με τους φίλους μου δεν έχει καμία!έτσι θα προτιμησω να απεχω και να έχω παντού γνωστούς και φίλους.......


Υ.Γ. θα έρχομαι όμως σαν θεατής...... :D :D :D


Με εκτίμηση

Γιώργος Μιχαλόπουλος.

πες οτι πειρες το χαμπαρι σου πως εισαι κουλομαρια και απλος κανοντας αυτοκριτική λες οτι τα παρατας.........
:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
User avatar
YJ ''The Doctor''
Posts: 1761
Joined: Fri Aug 13, 2010 00:31

Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015

Post by YJ ''The Doctor'' »

AGGELOSK wrote:Κάποιος μου είπε "τι γράφεις ρε μη δίνεις σημασία!!!"
Λοιπόν εγώ θα γράφω έχω τρέλα με το 4χ4 γουστάρω μακάρι να μπορούσα να έκανα μόνο αυτό !!!να πήγαινα κάθε Κυριακή βόλτα στα βουνά , σε κάθε αγώνα να ήμουν εκεί να έτρεχα ....όλη μέρα να ήμουν με τα εργαλεία στο χέρι και σπάω το κεφάλι μου τι πατέντα να κάνω....Δε γίνεται όμως η πραγματικοτητα είναι άλλη....

Για δε λέμε αυτό που σκέφτομαστε πραγματικά....Να αρχίσω εγώ και να με συγχωρέσετε.
Κάθε 20 μέρες αγώνας δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο ...χωρίς κανένα αντίκρυσμα απολύτως ....σε εποχή που ΟΛΟΙ ζορίζονται ..
( εκτός από μερικούς)!!! :D :D :D :D
Το αποτέλεσμα μόνο ένας τσίγκος !!! Σίγουρα αξία ανεκτίμητη ανάμεσα σε φίλους που ανταγωνιζονται ...
Αλλά ... όταν αυτό γίνεται Ο ...στόχος χάνει την αξία του...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΔΟΝ του χρόνου πάλι θα τρέξεις σε αγώνα ..., TORO αλήθειες ξεαληθειες πάλι θα τρέξεις σε αγώνα , Αλεξελη η Βουλγαρία καλή είναι αλλά EDO ELLADA...Δελη μας τρέλανες ... τι θυμασε ρεεεεεεε χαχαχαχα ... DOCTOR την επόμενη θα χει κι άλλη ειδική ρε μην "απογοητευεσε" .....

Όλη η Ελλάδα "τρωγετε" με τα WILD TERRAIN Εκτός τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ ... Που είσαστε ρεεειιι ...
ΥΓ. και κάποιους που δεν τρέχουνε wild terrain από επιλογή........

Κρίμα για πάνω που έχασα το ΛΑΣΙΘΙ .... έλεγα ότι θα κάνω την τρέλα μου στο σπίτι του Κουμπάρου μου..
ΣΚ@Τ@......................
Δεν υπηρξε καμια απογοητευση !!! Αδιαφορια πλεον υπαρχει μετα τον τελευταιο αγωνα για οπιαδηποτε συμμετοχη μου σε ''αγωνες'' . ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΕΤΣΙ. Αμα , ισως, οταν ξανα τυχει να θελω να σπασω πλακα με κανενα φιλο ισως ξανα παω .....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”