Τι δεν καταλαβαινεις....Φωτης ranger wrote:εεεεεε ψιττττττττττ εσυ ο συνοδηγος του νουμερο 14 δεν μας τα λες καθολου καλα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να καταλαβω??xomateros wrote: Τι δεν καταλαβαινεις....
Τι να κανω φιλαρακι ειπα να δω και εγω πως ειναι .....ελπιζω να αντεξω την καταπονηση ....βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης) αλλα θα τις αποφυγουμεΦωτης ranger wrote:τι να καταλαβω??xomateros wrote: Τι δεν καταλαβαινεις....
ειμαι απο χωριο εγω..
![]()
![]()
παλι καλα που εχεις καλη φυσικη κατασταση και θα ανταπεξελθεις ευκολα στο βαρυ εργο του συνοδηγου!![]()
oi συμπξηγαδες πετρες ητανε 2 αδερφεxomateros wrote:βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης)
Χαχαχαχαχαχα ειναι πολλοι !!!!!!Φωτης ranger wrote:oi συμπξηγαδες πετρες ητανε 2 αδερφεxomateros wrote:βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης)![]()
![]()
![]()
ο μαστρογιωργης δεν ειναι μονος του!![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχα ειναι πολλοι !!!!!!Φωτης ranger wrote:oi συμπξηγαδες πετρες ητανε 2 αδερφεxomateros wrote:βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτης ranger wrote:oi συμπξηγαδες πετρες ητανε 2 αδερφεxomateros wrote:βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Φωταρα τι μας λες τωρα....αν πιεις μετα διπλο δεν θα το βλέπεις εεεεεεεε ?????????Φωτης ranger wrote:oi συμπξηγαδες πετρες ητανε 2 αδερφεxomateros wrote:βεβαια εκει κατω εχει συμπληγαδες πετρες... (Διαμαντης)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ola αγωνας ειναι προεδρεεεεεεεεεεεεxomateros wrote: Ρε Φωταρα τι μας λες τωρα....αν πιεις μετα διπλο δεν θα το βλέπεις εεεεεεεε ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα τι νομιζεις ότι εμεις παμε για αγωνα εκει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()