geokriti wrote:Τσουρλακη κατι εχουμε αφησει στη μεση απο τον αγωνα στο Λασηθι ετοιμασαι μερικες μπαντοφλες κατοσταρες για να παρω το αιμα μου πισω
Δεν αφήσαμε τπτ στην μέση φίλε Ανδρουλάκη σε γλεντήσαμε κανονικά και με τον νόμο την τελευταία φορά και τώρα σε πάμε για δεύτερο γύρο παππούλη για αυτό να έρθεις καλά προετοιμασμενός!!!! Αυτόν το Κασωτάκη δεν βλέπω κάτι ετοιμάζει ο άτιμος.....αυτά τα λίγα με αγάπη από το Ρέθυμνο.
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Καλα τα λες φιλε μου βαγγελη ............. ο τελαιταιος μου αγωνας σαν συνοδηγος ...ειμαι γεννημενος οδηγος γιαυτο πηρα ποδηλατο ..........χαχαχαχαχα, με το καλο να σας δουμε απο κοντα.'' ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠ ΑΚΡΗ ΩΣ ΑΚΡΗ''...
Αγγελε να σε ενημερωσω πως οπως κ ο Μιχαλοπουλος με τον Γκιαουρη ετσι κ ο συνοδηγος σου θα ερχοντε απο μια δυσκολη εβδομαδα κ για αυτο ο Ψιστακης κανει πισω...... Θελει να προφυλαξει το συνοδηγο του γιατι θα τα βρει σκουρα αυτη τη φορα!!!!!!
ευχομαι να γινει ο αγωνας που ετοιμαζετε σκετη καβλα, με πολλες συμετοχες,πολυ καλη διαθεση απο ολλους,χωρις ζημιες και πανω απ ολα παρα πολυ δυσκολος ετσι ωστε να γουσταρουν οι οδηγοι και συνοδηγοι