ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Nicolas
Site Admin

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by Nicolas »

samisnow wrote:
για μενα δεν εχουν νοημα οι τσακωμοι...νταξει ο καθε ενας εχει τις αποψεις του απο και και περα θεωρω οτι πρεπει να χαλαρωνουμε τα πραματα μωρε....
Το να έχει κάποιος άποψη είναι ένα θέμα.
Το να λες μαλακίες, κακόβουλα, να κάνεις το κουτσαβάκι και μετά να μην έχεις καν το θάρρος της γνώμης σου, είναι ένα άλλο θέμα.
Καραγκιοζιλίκι το λέμε.
Ούτε και θα ανεχτώ τον κάθε μαλάκα να εκφράζει άποψη για το αν τα τσιμάω εγώ χρήματα από τους αγώνες
που κατά τα άλλα είχε καλή εικόνα για μένα και του την χάλασα.
Τόσο καλή εικόνα, πως τα τσιμπάω γαμώ την ξεφτίλα του.
Ούτε ο αθανασίου δεν είχε τολμήσει να πει τέτοια μαλακία, την είπε ποιός? ο νταβάνης.

samisnow wrote: οσον αφορα τον διαχωρισμο ειναι καλος σε ολους τους τομεις......

αλλα για μενα επρεπε να υπαρχει...entry μεχρι 33" και απο 33" και πανω...οπως και στα υπολοιπα παλι μεχρι 33" και OPEN..
ετσι ουτος ωστε αν θελεις να εξεληξεις τ αμαξι σου το κανεις με οποιο τροπο θες...η μενεις χαμιλα και παιζεις η πας στα πιο μεγαλα και παιζεις....

πριν την Πατρα το 2014 γκρινιαζαν ολοι..και που παμε εμεις...και τι να κανουμε εμεις με τα τερατα....και ειμαστε προδομενοι κλπ....
και γυρναει στην πατρα και καναν κλασεις τα παιδια....και αν δειτε ολοι χρονους που εκαναν τα μικρα λαστιχα σε σχεση με τα μεγαλα θα δειτε πως το λαστιχο δεν εκανε την διαφορα....οπως επησης εκεινος ο ελαιοχρωματιστης φιλος μου Αλεξελης ηταν παντα κοντα η καλυτερα απο μας παντου δεν ηταν τυχαια η 2η θεση του στην γενικη....δεν φταινε τα λαστιχα του...χερια εχει το παιδι....

τελος παντων..ας κανουν οτι θενε...εγω και αλλο αμαξι να εκανα κατω απο 44αρια δεν βαζω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και ας τρεχω μονος μου :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Συμφωνούμε. Στις 33'' όμως ρε φιλαράκι, όχι στις 36''. Και δεν μπορούν να λένε, 36'' αλλά και κτεο για να παίξεις στην entry.
Είναι φανερό πως το 36'' είναι μελετημένο αλλά όχι για να χαρείς εσύ ή εγώ.

Θα μπορούσαν τα ρημάδια να βγάλουν μία κατηγορία για κάθε μαγαζί του χώρου, να βγάλουν και φραγκάκια, να χαρούν τα πελατάκια
και να μην μας ζαλίζουν και εμάς τα αρχίδια με αρχίδια κλάσεις.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
quinda

Post by quinda »

Για την κουβεντα και μονο,θα γραψω κατι ακομα....

Αυτο που εγινε με τον Αρη και το Νικολα,εμενα με στεναχωρει!!!Θα προτεινα να πιειτε εναν καφε παρεα..και να λυθει η παρεξηγηση!!!

Ολοι οι ανθρωποι δεν εχουμε τα ιδια γουστα στις προτιμησεις μας,και αυτο ειναι σιγουρο!!
Λετε για trial για wild terrain...για κατηγοριες για λαστιχα,για αγωνες που δεν στηριξαμε καποιοι ενω επρεπε...
Εχετε σκεφτει οτι ισως δεν μας συγκινουν,οτι δεν μας ενδιαφερουν τετοιοι αγωνες...
Ολοι απο καπου ξεκινησαν,οταν τους μπηκε το μικροβιο...
Απο trial,απο rally raid,απο κατι αλλο...
Καποιοι απο μας ειχαν καποιο προτυπο,καποιον οδηγο ισως,ενα αμαξι που μας αρεσε και θελαμε ενα ιδιο...
Αναλογα απο που εισαι επηρεαζεσαι απ τις συνηθειες των παλαιοτερων και τραβας το δρομο σου...στη Θεσσαλονικη για παραδειγμα ολοι ειχαν στημενα αυτοκινητα για trophy οταν εγω ξεκινησα...δεν θα μπορουσα εγω να μην επηρεαστω,αφου μ αυτους εκανα παρεα...
Εκανα λοιπον μια γυρα τεσσερα χρονια σε διαφορους αγωνες,εμαθα ενα δυο πραγματα,και κατεληξα οτι γουσταρω να τρεχω σε trophy...αυτα μ αρεσουν στην τελικη,και δεν επιτρεπω σε κανεναν να με κρινει,να υπονοει οτιδηποτε κτλ...
Ειχα γραψει και παλια....οτι αν ειναι να παμε σε αγωνα,και να μαλωνουμε ενα μηνα πριν και ενα μηνα μετα....δεν ΑΞΙΖΕΙ!!!!!Μερικοι ισως τη βρισκουν μ αυτο βεβαια....
Βαλτε σε ολα αυτα και τη σκατοκριση...και βγαλτε συμπερασματα για τις επιλογες μας....
Πηγα σε αγωνα trial,πηγα σε αγωνα wild terrain.....δεν με νοιαζουν οι κατηγοριες ρε παιδια,δεν πηγα να κερδισω...πηγα γι αυτους που το εκαναν,και θα ξαναπαω γι αυτους κι ας μην μ αρεσει!!!

Εγω γουσταρω να οδηγαω και μ αρεσουν τα trophy...
Θα εχετε καταλαβει βεβαια ...οτι οταν ο Σ.ΤΕ.Β.Ε ξεκινησε πριν δυο χρονια αυτες τις συγκεντρωσεις βολτες,που τις εχετε βαφτισει με διαφορα ονοματα οσοι δεν εχετε ερθει ποτε,και ακολουθησαν κι αλλες λεσχες εδω πανω......ηταν σε παλιες ειδικες ,ηταν βολτες μεσα στο βουνο,ηταν σε μονοπατια...ηταν τροφαδηκες βολτες,γιατι το συνολο των εδω πανω ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ....
και σε οποιον αρεσουμε.....

Δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθει καποιος νομιζω απ αυτα που γραφω...
Δεν εχω τη δυνατοτητα και τη γνωση ,να γραφω οσα σκεφτομαι πολλες φορες...και δεν μπορω να τα μεταφερω οπως θα θελα!!!

Χαρης

tj wrangler(εκδρομικο)
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

quinda wrote:Για την κουβεντα και μονο,θα γραψω κατι ακομα....

Αυτο που εγινε με τον Αρη και το Νικολα,εμενα με στεναχωρει!!!Θα προτεινα να πιειτε εναν καφε παρεα..και να λυθει η παρεξηγηση!!!

Βαλτε σε ολα αυτα και τη σκατοκριση...και βγαλτε συμπερασματα για τις επιλογες μας....
Πηγα σε αγωνα trial,πηγα σε αγωνα wild terrain.....δεν με νοιαζουν οι κατηγοριες ρε παιδια,δεν πηγα να κερδισω...πηγα γι αυτους που το εκαναν,και θα ξαναπαω γι αυτους κι ας μην μ αρεσει!!!

Χαρης

tj wrangler(εκδρομικο)
Ωραίες κουβέντες οι παραπάνω, συμφωνώ μαζί σου.

Παρακολουθώ τη συζήτηση και είπα να πω και γω μια κουβέντα με το συμπάθιο.
ΝΙΚΟΛΑ το να διαγράφεις κάποιον από το φόρουμ έχει αντίθετο αποτέλεσμα .
Με την έννοια ότι ακούμε όλες της απόψεις και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας , αυτή δεν είναι η έννοια της δημόσιας συζήτησης??!!

Τώρα το 33” σα διαχωρισμός στην ENTRY , τα κολωνακιοτικα όπως τα αποκαλείς νομίζω ότι φορανε πάνω από 36.. κάτι 37, 38.5 , 40 τέτοια εντύπωση έχω , συνεπώς καλύτερη επιλογή μου φαίνεται το 36”.

Συζητάμε πάντα για μια κατηγορία που δημιουργήθηκε για να βάλει αυτοκίνητα που περιπατάνε στο δρόμο νόμιμα με εξοπλισμό για εκτός δρόμου χρήση (εργάτη) και είναι προς το καλό των αγώνων.

Εμείς εδώ το εισπράξαμε αλλιώς , να μια ευκαιρία να έχουμε περισσότερα οχήματα στον αγώνα μας.
Πριν 20 μέρες δε υπήρχε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσαν μερικά αυτοκίνητα που έχουν μέλη μας να τρέξουν σε αγώνα wild terrain.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Μάγκες...

Ο ντολμάς με κατηγόρησε μέσα στο σπίτι μου πως τα τσιμπάω, μόνο και μόνο για να υποβιβάσει την γνώμη μου, και το συνέχισε μέχρι τέλους ψάχνοντας δικαιολογίες. Δεν γίνεται έτσι κουβέντα. Ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια.
Και σίγουρα εγώ δεν απολογούμαι σε ντολμάδες.
Ο προηγούμενος που πήρε τον πούλο από εδώ μέσα, τον πήρε για ακριβώς τον ίδιο λόγο και εκείνος τουλάχιστον είχε-έχει έναν αγώνα τούμπανο, δεν είναι ο ανύπαρκτος με το καγκουρεμένο αμάξι που έχει σπάσει ένα γκρουπ και ένα σκαλοπάτι και έτσι έσωσε τους αγώνες.

Δεν μιλάμε για επιχειρήματα και σχετικές κουβέντες.
Μιλάμε για κουτσαβακισμό από έναν ανύπαρκτο καραγκιόζη που μην έχοντας τίποτε άλλο να δείξει στον χώρο, κουνάει τις αποδείξεις που του έδωσαν όταν πλήρωνε τον κουβά του.

Και τί θες δηλαδή ρε Άγγελε?
Να τον αφήσω να με κατηγορεί και να λέει ψέμματα για να βγάλετε οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά σας?
Στα παπάρια μου ρε φίλε!
Δεν αποσκοπώ σε κάποιο αποτέλεσμα πέραν του να πάρει τον πούλο να μην τον ξανακούσω τον καραγκιόζη!

Εσείς δηλαδή με το συμπάθειο, θέλετε να περνάτε καλά και καλά κάνετε. Εγώ δηλαδή γιατί όχι?
Δεν με πληρώνει κανένας για να πρέπει να ανέχομαι το κάθε μαλακισμένο που νομίζει πως θα του περάσει ο τσαμπουκάς.

Το θέμα έχει κλείσει και ο εν λόγω ντολμάς έχει ήδη πάρει τον πούλο.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Τώρα το 33” σα διαχωρισμός στην ENTRY , τα κολωνακιοτικα όπως τα αποκαλείς νομίζω ότι φορανε πάνω από 36.. κάτι 37, 38.5 , 40 τέτοια εντύπωση έχω , συνεπώς καλύτερη επιλογή μου φαίνεται το 36”.
Εγώ αυτό το βλέπω ως προσπάθεια να πάρουν καμία κούπα τα πελατάκια συγκεκριμένων μαγαζιών,
μιας και entry με 36άρι+ μόνο JK μπορεί να είναι, με king αναρτήσεις και εργοστασιακό κλουβί ή στην καλύτερη rockhard.
Αν δε, εγώ βάλω 35άρι, που το βάζω όπως είμαι, θα μπορώ να έρθω entry στην μικρή κλάση μαζί με σαμουράι και jimny που θα προσπαθούν να επιβιώσουν.

Αλλά τέλος πάντων, έτσι κάνουμε κουβέντα.
Όχι με κατηγορίες και ψέμματα.
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

quinda wrote:Καποιοι απο μας ειχαν καποιο προτυπο,καποιον οδηγο ισως,ενα αμαξι που μας αρεσε και θελαμε ενα ιδιο...
Σε ευχαριστω φιλε με κανεις να κοκκινιζω :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HellasRally

Post by HellasRally »

Μιας και η συζήτηση ξέφυγε.....

1. Ο Νικόλας ουδέποτε αξίωσε χρήματα, για όποια δουλειά και αν κλήθηκε να κάνει, ποτέ, ποτέ, ποτέ

2. Κάποιος εδω μέσα που να έχει αλυταρχίσει να μου πεί άν θα έβαζε την υπογραφή του στην παράτυπη κατα τον νόμο συμμετοχή αυτοκινήτου στον αγώνα του και μετά θα σας πώ και τα 36+ αν τρέχουν (κατα την διατύπωση του κανονισμού )δεν τρέχουν σας λέω νόμιμα με πινακίδες του κράτους.

3. Για την Βουλγαρία το μόνο που θα σας πώ αφού είμαι απο τους λίγους με ολοκληρωμένη άποψη, είναι ότι τουλάχιστον εκεί το κλίμα είναι καλύτερο απο ότι εδώ. Εχω δεί και καλούς αγώνες και κακούς όπως και δώ αλλά κάπου άλλου εδώ μέσα ο Todor έδωσε την εξήγηση, δεν έχουν νταβατζήδες στο σύστημα, απλά, εκεί σημασία έχει να γίνει κάτι και όχι πώς θα το σταματήσουν με κάθε πολιτικάντικο διαθέσιμο τρόπο.

Στην τελική ήταν καιρός να ανταποδωθούν οι βουλγάρικες συμμετοχές στους ελληνικούς αγώνες τόσα χρόνια.

Εδώ μας έφαγε το διαπλεκόμενο του κάθε φτωχομπινέ που έκατσε στην καρέκλα μιας επιτροπής......
psaras4x4

Post by psaras4x4 »

ALEXELIS wrote:
quinda wrote:Καποιοι απο μας ειχαν καποιο προτυπο,καποιον οδηγο ισως,ενα αμαξι που μας αρεσε και θελαμε ενα ιδιο...
Σε ευχαριστω φιλε με κανεις να κοκκινιζω :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λυπαμαι μητσο αλλα εμενα εννοουσε.. Αλλωστε μ εχει φωτογραφια στο δωματιο του απ το thessaloniki trophy 2008
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

HellasRally wrote: 1. Ο Νικόλας ουδέποτε αξίωσε χρήματα, για όποια δουλειά και αν κλήθηκε να κάνει, ποτέ, ποτέ, ποτέ
Πρόσεξε μην σου ξεφύγει πως πλήρωσες και 900 ευρώ βενζίνη για το λεωφορείο και γίνω ρεζίλι...
Θα μου πει πως την πήρα σπίτι.
georgexj

Post by georgexj »

Άρχισα να βλέπω τις σελίδες να περνάνε και είχα αρχίσει να απορώ. ...... δεν θα παραξηγηθει κανένας; ;;;και τελικά δεν βγήκα ψεύτης. ......τα τροφυ χάθηκαν και θα χαθούν ακόμα περισσότερο. ....Όσο ωραίος αγώνας είναι και ας μην έχω τρέξει αυτό που έχω δει είναι οι μεγαλύτεροι τσακωμοι. ...πάντα υπήρχαν προβλήματα και πάντα θα υπάρχουν . τελικά αυτές οι τουλίπες βάλανε τέλεια σε αυτό τον αγώνα .......έξυπνοι είσαστε καταλαβαινετε ;) ;) ;) και κάπως έτσι καταλαβαίνω και όλα τα παιδιά που πάνε σε γειτονικές χώρες. ...όλοι άγνωστοι και όλα καλά. ..εδώ φτάσαμε στο σημείο το βράδυ να τρώμε όλοι μαζί και να πίνουμε και το πρωί να είμαστε σκοτωμένοι για μια δύο τουλίπες γιατί εγώ το πέρασα γιατί ο άλλος πήγε από δίπλα και έτσι εμφανίστηκαν σε ποιο έντονο ρυθμό τα wild terrain. ....που είναι εντελώς ελεγχόμενα γιατί βλέπεις όλη την ειδική ;) ;) ;) το θέμα είναι ότι τώρα είναι πλέον αργά για όλα αφού έχει ξενερώσει το μεγαλύτερο ποσοστό
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”