Το να έχει κάποιος άποψη είναι ένα θέμα.samisnow wrote:
για μενα δεν εχουν νοημα οι τσακωμοι...νταξει ο καθε ενας εχει τις αποψεις του απο και και περα θεωρω οτι πρεπει να χαλαρωνουμε τα πραματα μωρε....
Το να λες μαλακίες, κακόβουλα, να κάνεις το κουτσαβάκι και μετά να μην έχεις καν το θάρρος της γνώμης σου, είναι ένα άλλο θέμα.
Καραγκιοζιλίκι το λέμε.
Ούτε και θα ανεχτώ τον κάθε μαλάκα να εκφράζει άποψη για το αν τα τσιμάω εγώ χρήματα από τους αγώνες
που κατά τα άλλα είχε καλή εικόνα για μένα και του την χάλασα.
Τόσο καλή εικόνα, πως τα τσιμπάω γαμώ την ξεφτίλα του.
Ούτε ο αθανασίου δεν είχε τολμήσει να πει τέτοια μαλακία, την είπε ποιός? ο νταβάνης.
Συμφωνούμε. Στις 33'' όμως ρε φιλαράκι, όχι στις 36''. Και δεν μπορούν να λένε, 36'' αλλά και κτεο για να παίξεις στην entry.samisnow wrote: οσον αφορα τον διαχωρισμο ειναι καλος σε ολους τους τομεις......
αλλα για μενα επρεπε να υπαρχει...entry μεχρι 33" και απο 33" και πανω...οπως και στα υπολοιπα παλι μεχρι 33" και OPEN..
ετσι ουτος ωστε αν θελεις να εξεληξεις τ αμαξι σου το κανεις με οποιο τροπο θες...η μενεις χαμιλα και παιζεις η πας στα πιο μεγαλα και παιζεις....
πριν την Πατρα το 2014 γκρινιαζαν ολοι..και που παμε εμεις...και τι να κανουμε εμεις με τα τερατα....και ειμαστε προδομενοι κλπ....
και γυρναει στην πατρα και καναν κλασεις τα παιδια....και αν δειτε ολοι χρονους που εκαναν τα μικρα λαστιχα σε σχεση με τα μεγαλα θα δειτε πως το λαστιχο δεν εκανε την διαφορα....οπως επησης εκεινος ο ελαιοχρωματιστης φιλος μου Αλεξελης ηταν παντα κοντα η καλυτερα απο μας παντου δεν ηταν τυχαια η 2η θεση του στην γενικη....δεν φταινε τα λαστιχα του...χερια εχει το παιδι....
τελος παντων..ας κανουν οτι θενε...εγω και αλλο αμαξι να εκανα κατω απο 44αρια δεν βαζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ας τρεχω μονος μου
![]()
![]()
Είναι φανερό πως το 36'' είναι μελετημένο αλλά όχι για να χαρείς εσύ ή εγώ.
Θα μπορούσαν τα ρημάδια να βγάλουν μία κατηγορία για κάθε μαγαζί του χώρου, να βγάλουν και φραγκάκια, να χαρούν τα πελατάκια
και να μην μας ζαλίζουν και εμάς τα αρχίδια με αρχίδια κλάσεις.