ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

HellasRally

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by HellasRally »

quinda wrote:
georgexj wrote:Δεν χρειάζεται να ρωτήσω Στάθη. ...... η λογική η δική μου λέει ότι παίζουν συμφέροντα τίποτα άλλο δεν μπορώ να δεχτώ ;) ;) ;)
Γιωργο,ενας μακρινος φιλος,τον οποιο εχω συναντησει μια φορα,και εχω μιλησει και μια φορα στο τηλεφωνο,αλλα για καποιο περιεργο λογω τον εκτιμω ιδιαιτερα,χωρις καλα καλα να τον γνωριζω,στη μια και μοναδικη φορα που μιλησαμε,κι αυτη πριν 4-5 χρονια,τον ειχα ρωτησει γιατι τοση φασαρια,γιατι τοση αντιπαλοτητα,γιατι σφαζονται αυτοι οι ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...........για την ΠΙΤΑ μου απαντησε!!!!

Πρεπει φιλε να ναι πολυ νοστιμη η πουτ@ν@....

Ας τους λοιπον να δουμε που θα το πανε....

Αν μιλας γινεσαι κακος,αν λες και την αληθεια δε....στην εχουν φυλαγμενη....!!!!

Να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα τερακινητα σας...

Χαρης Καφτερανης

Θεσσαλονικη
Είσαι άδικος, κυρίως γιατί είσαι καθημερινά με έναν απο αυτούς που "φάγανε" την πίττα και μπορεί αυτός να σου μεταφέρει το πόσο γλυκιά είναι.
Σε γενικό πλαίσιο όλα είναι κου κου, ο καθείς για τον εαυτό του, εσείς έχετε αγώνες να πάτε στην Βουλγαρία, εγώ μπορώ να κάνω αγώνα χωρίς Ελληνες, όλα καλά,
ασε λοιπόν γενικά να δούμε που θα πάει, ίσως εγώ να μην μπορώ να κάνω αγώνα σε λίγο καιρό και σείς να μην μπορείτε να τρέξετε στην Βουλγαρία, βλέπουμε, ασε σε γενικό πλαίσιο να δούμε που θα πάει, άν τώρα περνάμε καλά......
quinda

Post by quinda »

HellasRally wrote:
quinda wrote:
georgexj wrote:Δεν χρειάζεται να ρωτήσω Στάθη. ...... η λογική η δική μου λέει ότι παίζουν συμφέροντα τίποτα άλλο δεν μπορώ να δεχτώ ;) ;) ;)
Γιωργο,ενας μακρινος φιλος,τον οποιο εχω συναντησει μια φορα,και εχω μιλησει και μια φορα στο τηλεφωνο,αλλα για καποιο περιεργο λογω τον εκτιμω ιδιαιτερα,χωρις καλα καλα να τον γνωριζω,στη μια και μοναδικη φορα που μιλησαμε,κι αυτη πριν 4-5 χρονια,τον ειχα ρωτησει γιατι τοση φασαρια,γιατι τοση αντιπαλοτητα,γιατι σφαζονται αυτοι οι ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...........για την ΠΙΤΑ μου απαντησε!!!!

Πρεπει φιλε να ναι πολυ νοστιμη η πουτ@ν@....

Ας τους λοιπον να δουμε που θα το πανε....

Αν μιλας γινεσαι κακος,αν λες και την αληθεια δε....στην εχουν φυλαγμενη....!!!!

Να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα τερακινητα σας...

Χαρης Καφτερανης

Θεσσαλονικη
Είσαι άδικος, κυρίως γιατί είσαι καθημερινά με έναν απο αυτούς που "φάγανε" την πίττα και μπορεί αυτός να σου μεταφέρει το πόσο γλυκιά είναι.
Σε γενικό πλαίσιο όλα είναι κου κου, ο καθείς για τον εαυτό του, εσείς έχετε αγώνες να πάτε στην Βουλγαρία, εγώ μπορώ να κάνω αγώνα χωρίς Ελληνες, όλα καλά,
ασε λοιπόν γενικά να δούμε που θα πάει, ίσως εγώ να μην μπορώ να κάνω αγώνα σε λίγο καιρό και σείς να μην μπορείτε να τρέξετε στην Βουλγαρία, βλέπουμε, ασε σε γενικό πλαίσιο να δούμε που θα πάει, άν τώρα περνάμε καλά......

Οπα οπα,αυτος που εγω ειμαι καθημερινα,οπως και πολλα αλλα παιδια στην Ελλαδα που κανανε αγωνες,τους εφτιαχναν απο αγαπη,εμπαιναν στη διαδικασια να σκασουν...απο φιλοτιμο,για να περασουν καλα οι φιλοι τους και για να παει μπροστα το σπορ!!!Εδειναν ωρες απ τη ζωη τους και απ την οικογενεια τους για το γαμωτο...για την πατριδα που λεμε,και στην τελικη αν εμενε και καμια δραχμη ρεστα...ηταν για τις ζημιες κτλ!!!!
Δεν το εκαναν επαγγελμα,ουτε τους διαβασα ποτε στα φορουμ να δινουν μαχες.....για τα συμφεροντα τους!!!!!
Το οτι ο καθενας ειναι για τον ευατο του...πιστευω αργησες να το καταλαβεις!!!
Ξερεις οτι εχω τιμησει αγωνες ολων σας...οποτε εχω εικονα για ολους σας!!!!
Σημερα Βουλγαρια,αυριο Ρουμανια,μεθαυριο Ιταλια.....οποιος θελει να περναει καλα βρισκει τροπους!!!
Οπως οι ξενοι ερχονται εδω,(και ξερεις καλα τους τροπους που τους δελεαζεις να ερθουν),ετσι και μεις πηγαινουμε εξω...και πιστεψε με ,δεν νιωθουμε ξενοι!!!!

Τι θα γινει απο δω και περα....κατσε πρωτα να παρουμε τις αποζημιωσεις,και βλεπουμε!!!

Φιλικα 100%......
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
HellasRally

Post by HellasRally »

quinda wrote:...........
Δεν κατάλαβες τι είπα, ρώτα με λίγα λόγια τον Χρήστο να σου πεί τα περί πίττας και συμφερόντων και ποιός κάνει τι, έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη απο σένα
quinda

Post by quinda »

Να τον ρωτησω ευχαριστως...
Πιστευω οτι κανεις ενα λαθος εδω,ισως εχεις την εντυπωση οτι ΔΕΝ ξερουν σχεδον ολοι,το τι παιζεται!!!!
Αντε εγω θα ρωτησω το Χρηστο...οι αλλοι πως θα μαθουν????

Πιστευεις οτι ο Χρηστος δεν εχει τα δικα του ο ανθρωπος,(οπως και πολλοι αλλοι),και τραβαει κανα ζορι για το ποτε θα κανει αγωνα.....

Καλημερα σε ολους....
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
HellasRally

Post by HellasRally »

quinda wrote:Να τον ρωτησω ευχαριστως...
Πιστευω οτι κανεις ενα λαθος εδω,ισως εχεις την εντυπωση οτι ΔΕΝ ξερουν σχεδον ολοι,το τι παιζεται!!!!
Αντε εγω θα ρωτησω το Χρηστο...οι αλλοι πως θα μαθουν????

Πιστευεις οτι ο Χρηστος δεν εχει τα δικα του ο ανθρωπος,(οπως και πολλοι αλλοι),και τραβαει κανα ζορι για το ποτε θα κανει αγωνα.....

Καλημερα σε ολους....
προσπαθούμε να τα πούμε εδώ, αλλά μάλλον αγωνιζόμενοι και διοργανωτές είναι σε άλλον κόσμο μεταξύ τους,
και μην ξεχνάς, απο το 2013 δεν υπάρχει διοργανωτής ή λέσχη, σωματεία υπάρχουν αναγωνρισμένα απο την ΓΓΑ η μή, είναι εύκολο να δείς ποιοί πληρούν και όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις να κάνουν αγώνα, τα παράβολα αν πάνε σε λογαριασμό ιδιώτη ή σε σωματείο κλπ.
Τον πονο του Χρήστου τον ξέρω καλά, ήμουν δίπλα του απο τότε που μου ζητήθηκε και αυτός το ίδιο
HellasRally

Post by HellasRally »

Και αφού τελείωσε η συζήτηση για τα wild terrain όπου ο αποτυχημένος ανθυπασπιστής θέλει να κάνει την δοκιμασία 20 μέτρα, έπεσε και η ενημέρωση, ταξιδάκι αναψυχής στην Κρήτη ο Φύρερ με τον Γκεμπελς, πάνε για ψηφουλάκια.

Τέλη Μαίου έρχεται τα πρώτα νέα, μετά δεν θα σταματάει πουθενά
HellasRally

Post by HellasRally »

Εχθές παραβρέθηκα σε συνάντηση της επιτροπής.
Το ζήτησα και έγινε, άλλωστε μπορείτε και σείς όσοι είστε μέλη της ομοσπονδίας, Μέλη σωματείων, στελέχη και λοιπά,
Η αλήθεια είναι ότι ο Σιδέρης προσπάθησε να με πετάξει έξω, ομολογουμένως κατόπιν έντασης μεταξύ μας. Αλλά δεν........

Πάντως εντυπωσιάστηκα απο το πόσο χρόνο κατανάλωσαν στην συζήτηση του κανονισμού Wild Terrain, για τις διαφημίσεις πάνω στα αυτοκίνητα, αφούώς γνωστόν οι χορηγοί κάνουν ουρά εδώ και χόνια στους αγώνες και δεν υπάρχει πιά χώρος πάνω στα αυτοκίνητα για τα αυτοκόλλητα των εταιρειών που σπεύδουν να διαθέσουν χρήματα στους αγώνες μας.
Αυτό σημαίνει κύριοι δουλειά σοβαρή, παρακαταθήκη για το μέλλον, γιατί λέει ο Πρόεδρος Σιδέρης (πιστέψτε με αυτός κάνει κουμάντο, το είδα με τα μάτια μου) άν επιστρέψουν οι χορηγοί, άλλωστε απο την στιμγή που είναι όλα τόσο επιτυχημένα, τακτοποιημένα και στην ώρα τους?? έεεεε?? που ξέρεις κάποιοι χορηγοί ίσως να θέλουν προβολή στα Βαλκάνια.

Λοιπόν έμαθα εχθές ότι ο γνωστός ασφαλιστής των αγώνων, πρότεινε στην ΟΜΑΕ την αυτασφάλιση, δηλαδή το ταμείο απο τις license να μένει στην ΟΜΑΕ και απο αυτά τα χρήματα να αποζημιώνονται οι αγωνιζόμενοι, έναντι διαχειριστικού κόστους 17000 ετησίως, αλλά ευτυχώς κάποιοι δεν το μάσησαν και συνεχίσαμε με ασφαλιστήριο συμβόλαιο κανονικό.

Απευθύνω προσκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει να συγκεντρωθούμε την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και αν διανείμουμε επιστολή διαμαρτυρίας σε όλα τα σωματεία που θα εκπροσωπηθούν εκεί,
Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου
6936659909
HellasRally

Post by HellasRally »

Αν πάντως απογοητεύτηκα για κάτι έιναι γιατί είδα τον Κατσιμαλή στα 45 του να κάνει την γραμματέα του Σιδέρη, τρίζουν τα κόκαλα του Sabin βρε αδερφέ.
dagio

Post by dagio »

Πριν από λίγο καιρό ανέβασα στο fb τα εξής «Το 2014 απολαύσαμε τους αγώνες Rally Greece off road Φλώρινα, Hellas rally raid Lepanto και τον 24ωρο ihnilatis 4χ4. Ελπίζω και φέτος να οργανωθούν για να συμμετάσχουμε και στους 3 και να συνεχίσουμε την απόλαυση εκεί που την αφήσαμε πέρυσι.»

Λοιπόν την απόλαυση θα την συνεχίσουμε και φέτος αλλά όχι στην Ελλάδα.

Ας χαίρετε η ΟΜΑΕ την επιτροπή της και εμείς τα τετρακίνητά μας.

Βαγγέλης Μπερσής
samisnow

Post by samisnow »

γνωμη μου και χωρις να περνω το μερος κανενος...ολες αυτεσ οι διαμμαχες και οι αντιπαραθεσεις οπως επισης και τα αρχηγιλικια απο καποιους μας εχουν φτασει στο σημειο να μην τα βαζουμε τα αγωνιστηκα μας ουτε μπρωστα πια......

ο ενας λεει το μακρυ και οαλλος το κοντο του..μεχρι που ακουστηκε και μαλλον θα γινει οτι θα απαγορευσουν σε σωληνοτα και υπερμεγεθη αυτοκινητα στα τροφυ διοτι φοβομαστε καποιους παραγοντες οτι θα μας κατεβασουν απ το βουνο..(λεω "ακουστηκε")

οπως και αλλα ομως τα οποιοα πιστευω θα βοηθησουν στην διεξαγωγη αγωνων...αν γινουν..

ας το παλεψουμε ολοι να βοηθησουμε το αθλημα μας λοιπον και ας μην του ριχνουμε βουρκο συνεχεια....
οι αγωνες μας ειναι επικυνδινοι αλλα οχι περισσοτερο απο αλλους....οπως επισης αν ετυχε να υπαρξουν καποιες κατασκευες πρωτοτιπων στον τοπο μας και πληρουν καποιου ειδους προδιαγραφες δεν μπορει κανενας να τα ακυρωσει αφου βγαζουν πινακιδες και πληρωνουν και ελεχονται...
αυτα απο μενα και ας ειμαι λιγο εκτος απο την συζητηση σας
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”