Είσαι άδικος, κυρίως γιατί είσαι καθημερινά με έναν απο αυτούς που "φάγανε" την πίττα και μπορεί αυτός να σου μεταφέρει το πόσο γλυκιά είναι.quinda wrote:Γιωργο,ενας μακρινος φιλος,τον οποιο εχω συναντησει μια φορα,και εχω μιλησει και μια φορα στο τηλεφωνο,αλλα για καποιο περιεργο λογω τον εκτιμω ιδιαιτερα,χωρις καλα καλα να τον γνωριζω,στη μια και μοναδικη φορα που μιλησαμε,κι αυτη πριν 4-5 χρονια,τον ειχα ρωτησει γιατι τοση φασαρια,γιατι τοση αντιπαλοτητα,γιατι σφαζονται αυτοι οι ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...........για την ΠΙΤΑ μου απαντησε!!!!georgexj wrote:Δεν χρειάζεται να ρωτήσω Στάθη. ...... η λογική η δική μου λέει ότι παίζουν συμφέροντα τίποτα άλλο δεν μπορώ να δεχτώ![]()
![]()
Πρεπει φιλε να ναι πολυ νοστιμη η πουτ@ν@....
Ας τους λοιπον να δουμε που θα το πανε....
Αν μιλας γινεσαι κακος,αν λες και την αληθεια δε....στην εχουν φυλαγμενη....!!!!
Να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα τερακινητα σας...
Χαρης Καφτερανης
Θεσσαλονικη
Σε γενικό πλαίσιο όλα είναι κου κου, ο καθείς για τον εαυτό του, εσείς έχετε αγώνες να πάτε στην Βουλγαρία, εγώ μπορώ να κάνω αγώνα χωρίς Ελληνες, όλα καλά,
ασε λοιπόν γενικά να δούμε που θα πάει, ίσως εγώ να μην μπορώ να κάνω αγώνα σε λίγο καιρό και σείς να μην μπορείτε να τρέξετε στην Βουλγαρία, βλέπουμε, ασε σε γενικό πλαίσιο να δούμε που θα πάει, άν τώρα περνάμε καλά......