Μην με κουρδίζετε, γιατί θα αρχίσω πάλι και εγώ να μιλάω, και θα γίνουμε πουτάνα!

Ζούμε μαγικές στιγμές! Που απλά δεν υπάρχουν!
Έχω ξενερώσει όσο δεν παίρνει, οι αγωνιζόμενοι έχουν ξενερώσει το ίδιο και χειρότερα, και υπάρχουν 2 "γραφικοί" τύποι που τα χώνουν και προσπαθούν να το σώσουν, που όσο και να έχω τσακωθεί μαζί τους, ότι αντιπαλότητες και να έχουμε, τους βγάζω το καπέλο για το κουράγιο και το στομάχι τους! Απλά εγώ ΔΕΝ το έχω!
Οι γραφικοί τύποι λοιπόν, -που ο ένας έχει φάει και κόκκινη κάρτα από δω μέσα- έχουν αναμφισβήτητα καταφέρει πάρα πολλά στο τομέα των Rally Raid, όπως έχω καταφέρει και εγώ, και μεταξύ μας ο καθένας τρέφει πιστεύω περισσότερη εκτίμηση παρά αντιπάθεια - αντιπαλότητα να το πω καλύτερα, γιατί ξέρει ακριβώς τι γαμήσι είναι αυτό που κάνουμε, από οργανωτικής πλευράς, από κάθε άποψη. Και εμένα που το παίζω τελειομανής δεν μου άρεσαν πράγματα του Μελέτη ή του Αθανασίου στους αγώνες τους, τους κορόιδευα, γέλαγα με τις αποτυχίες τους, όπως και αυτοί που με τη σειρά τους προσπάθησαν να μου κάνουν τη ζωή μαύρη, να μποϋκοτάρουν κτλ κτλ... Και βέβαια, με την σειρά μου, και εγώ έκανα λάθη στους αγώνες μου, τα πλήρωσα, έμαθα, και ακόμα μαθαίνω.
Επειδή όμως "μεταξύ κατεργαραίων συνεννόηση" ξέραμε πως όταν χρειαστεί ο ένας τον άλλο στο βουνό, θα είμαστε εκεί ΠΑΝΤΑ ο ένας για τον άλλον παρόντες. Και αφού μαλακώσαμε και τελείωσαν οι κόντρες και οι έχθρες μεταξύ μας -γιατί δεν υπήρχαν άλλες- (χαχαχα!) βλέπουμε λίγο μακρύτερα το κοινό καλό.
Κοινό καλό που δυστυχώς δεν μπορεί να δει ένας τύπος, που όπου έχει πάει τα έχει κάνει πουτάνα, που δεν λέει να "μαλακώσει" με την καμία, που δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιοι τον έφτασαν και τον ξεπέρασαν κατά πολύ, που θα τους κυνηγάει μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν, που έχει ορκιστεί να καταστρέφει ότι δεν γίνεται υπό την κυριαρχία του...
Επιτρέψτε μου να το ξέρω καθώς είμαι ίσως από τους ελάχιστους που συνεργάστηκαν τόσο μεγάλο διάστημα μαζί του...
Είναι κρίμα άνθρωπος έξυπνος και με δυνατότητες να είναι τόσο αυτοκαταστροφικός και βλάκας ταυτόχρονα, καταστρέφοντας τα πάντα προκειμένου να μην...
Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε...
http://www.terrapapers.com/?p=12786
Έχουμε λοιπόν μια επιτροπή που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να λειτουργήσει, καθώς γιγαντώθηκε εντέχνως σε διψήφιο νούμερο, και φυσικά όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει, και ειδικά όταν ο ένας αρχικόκκορας, εκδιωγμένος από παντού αλλού, βρίσκει πλάτες και τα κάνει όλα μπουρδέλο μέσα στην επιτροπή!
Μπορώ να πω πάρα πολλά ακόμη, αλλά σιγά σιγά...
Έχω την φήμη του πιο ευέλικτου και του πιο "συζητήσιμου" οργανωτή στο 4Χ4, και ΝΑΙ, θα μπορούσα να κάνω αγωνάκια Regularity, να κάνω και το ίδιο στο Serres Rally, να εκμεταλλευτώ την καύλα των αγωνιζομένων που δεν θα βρίσκουν αγώνα να τρέξουν για να πάρω το "χαρτί" (είναι πολλά τα λ7 βλέπεις... Χαχαχα!).
Αλλά δεν θα το κάνω! Γιατί οι αγώνες Cross Country ΠΡΕΠΕΙ να ζήσουν, και όχι να θαφτούν από τα χούγια 3 συγκεκριμένων ανθρώπων.
Δεν τα το κάνω, γιατί θα στηρίξω την προσπάθεια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κοιτάει μακροπρόθεσμα για την επιβίωση αυτών των αγώνων, και την αποβολή των καρκινωμάτων που τους υποθάλπουν.
Δεν θα το κάνω, γιατί πρέπει ΠΡΩΤΑ να βγει ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ, κι έπειτα να λιβανίζουμε τα κόλλυβα! Για να ξέρουμε που βαδίζουμε και πως βαδίζουμε! Αλλά προπάντων, για ΠΟΣΟ βαδίζουμε!
Όσο για το RGOR, δεν νομίζω να έχει περισσότερες πιθανότητες από το Hellas Rally να γίνει, και εξηγήστε μου το γιατί αν πιστεύετε το αντίθετο! Αλλά και φυσικά οι υπόλοιποι αγώνες trial, wild terrain, trophy... κτλ. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
Τώρα, το αν πιστεύουμε σε φαντάσματα, ε! καλά κάνουμε, και ας μάθουμε να ζούμε με αυτά!
Ο καθένας φυλάει το κώλο του, οκ, σωστό, αλλά όλα έχουν ένα όριο!
- Ο Θεολόγης είναι ο ασφαλιστής τος ΟΜΑΕ και κάνει αγώνα με τον Παπαθάνου που είναι μέλος της Επιτροπής 4Χ4. Ε! και?
- Ο Σιδέρης είναι μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΑΕ, προεδρεύει στην επιτροπή 4Χ4 (και μην μου πείτε ότι προεδρεύει ο Νικομανώλης...), και είναι επαγγελματίας του χώρου, βγάζει αποτελέσματα, πουλάει χρονομετρήσεις κτλ - άσχετα αν δεν φαίνεται επίσημα! Ε! και?
- Ο Σιδέρης επίσης, έχει έναν πολύ χρήσιμο συνεργάτη κομπιουτερά -το Κατσιμαλή- που λύνει και δένει στους κανονισμούς και στη θεωρία και βρίσκει έδαφος και κάλυψει να βγάλει τα αποθυμένα του. Ε! και?
- Ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, επέδειξε μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά στην συνάντηση στο Φλοίσβο απέναντι στον Αθανασίου (που μπορεί να είναι εξίσου εριστικός αλλά όχι στην συγκεκριμένη φάση), κάτι που δεν αρμόζει σε θεσμικό όργανο, και πέρασε στο ντούκου. Ε! και? Τα πειθαρχικά είναι για άλλους φωνακλάδες....
- Ο Κατσιμαλής προσπαθεί να αναπτύξει δικό του GPS Tracking, και προσπαθεί να βγάλει όλα τα άλλα συστήματα λάθος, ακόμη και το σύστημα που έχουν αναπτύξει οι προγραμματιστές του DOC που έχει στοιχίσει 80.000€ (μαζί με το hardware), ακόμη και το σύστημα της Teltonika (κολοσσού κατασκευαστή GPS Tracking) Που έχει αγοράσει και δουλεύει ταυτόχρονα ο DOC.
- O ανεκδιήγητος τύπος μάλιστα, παραμυθιάζει το Προεδρείο της ΟΜΑΕ ότι το σύστημα είναι του Dista, για να προβοκάρει έτερο μέλος της επιτροπής! Ε! και?
- Ο οποίος Dista τον βρίζουμε όλοι, αλλά μας έχει βοηθήσει ΟΛΟΥΣ (όπως και ο Νικομανώλης), και αυτοί οι 2 έχουν κρατήσει ζωντανούς τους κανονισμούς και τους αγώνες 4Χ4 τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είναι διαπλεκόμενοι! Ε! και?
- Υπενθύμιση: Ο Κωνσταντινίδης υποχρεώθηκε σε παραίτηση από την ΑΜΟΤΟΕ, καθώς είναι έμπορος μοτοσυκλετών (scooter, μια τρίχα από τα αρχίδια του δηλαδή για τις επιχειρήσεις του...), έπειτα από καταγγελία άλλου μέλους του Δ.Σ. στην ΓΓΑ. Λέτε να μην γίνει το ίδιο στις αντίστοιχε καταγγελίες που έχουν ήδη γίνει για την ΟΜΑΕ? Διαβάστε από πάνω μέχρι κάτω την δική μας διαπλοκή και βρείτε μου διέξοδο!
ΟΛΟΙ είμαστε διαπλεκόμενοι, όλοι έχουμε τις δουλειές μας, όλοι έχουμε παράλληλα και το πάθος μας μέσα σε αυτό που κάνουμε!
Και εγώ είμαι επαγγελματίας, και εγώ έχω το σύννομο αθλητικό σωματείο εδώ και χρόνια, και εγώ έχω δώσει μεροκάματο σε κόσμο, όπως και έχω πάρει μεροκάματο από άλλους οργανωτές.
Όπως επίσης, έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου ΔΩΡΕΑΝ σε άλλους οργανωτές, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι φαντάζεται κανείς, τόσο σε tracking, χρονομετρήσεις, RoadBook, Αλυταρχίες κτλ, εκεί που γουστάρω εγώ, και εκεί που μαρέσει! Οπότε μαθήματα ηθικής, συναδελφικότητας και επαγγελματισμού αλλού! Ειδικά από κάποιους που το 2008 μου πούλησαν GPS Tracking 60€ το άτομο σε μονοήμερο αγώνα... για να το "δίνουν" μετά δωρεάν στα τρόφυ για να μην πάρει την δουλειά ένας επαγγελματίας...
Μην εκλάβετε την απουσία μου από τα τεκταινόμενα ως αδυναμία. Οκ, έχω φάει ξενέρωμα, αλλά δηλώνω δυναμικά παρών, σε οτιδήποτε γίνει για το καλό των αγώνων. Θα στηρίξω οποιαδήποτε προσπάθεια να σωθεί και να δυναμώσει αυτή η μορφή αγώνων Cross Country στην Ελλάδα, και φυσικά να σωθούν από αυτούς (αυτόν) που θέλει να τους θάψει για προσωπικούς λόγους και (αντι)-συμφέροντα...
Εδώ είμαστε, δεν κοιμόμαστε, και μην εκλαμβάνουν κάποιοι την ήπια αντίδραση ως αδυναμία.
Καλά κουράγια...