λες την λαθος λεξη.....¨"ΟΤΑΝ"...επρεπε να πεις "ΤΩΡΑ"pc4x4n wrote:Samisnow , Άγγελε,
Κανόνισε όταν έρθω στην Κρήτη να έχεις τσικουδιά την οποία άκουγα αλλά εδώ δεν είδα![]()
…….

αντε γιατι ξεθυμενει....

λες την λαθος λεξη.....¨"ΟΤΑΝ"...επρεπε να πεις "ΤΩΡΑ"pc4x4n wrote:Samisnow , Άγγελε,
Κανόνισε όταν έρθω στην Κρήτη να έχεις τσικουδιά την οποία άκουγα αλλά εδώ δεν είδα![]()
…….
όχι και ρεμαλι ο συνοδηγος μου..εκανε την δουλεια του όπως είχαμε σχεδιασει.....μονο εκεινος ο που#!!#ης ο Μπαρλος του ξεφεύγει συνεχως.......georgexj wrote:Υ.Γ.εκεινο το ρεμαλι τον διαμαντη ομως ρε παιδια δεν ξερω που θα τον καλιασω μια μερα χωρις να μας πιεζει ο χρονος!!!πως τα καταφεραμε το σαββατο κ δεν μας εφτασε ο νυχτερινος χρονος δεν το καταλαβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαρηκα πολυ που ειδα ατομα που τυχαινει να τα συνανταω μονο σε αγωνες κ πειραζομασταν κ γελαγαμε!!!να μαστε καλα κ του χρονου με υγεια!!!!
Αυτόν φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να τον στριμώξετε μονο όταν είναι ερωτευμενος μπορει να γινει κατιsamisnow wrote:όχι και ρεμαλι ο συνοδηγος μου..εκανε την δουλεια του όπως είχαμε σχεδιασει.....μονο εκεινος ο που#!!#ης ο Μπαρλος του ξεφεύγει συνεχως.......georgexj wrote:Υ.Γ.εκεινο το ρεμαλι τον διαμαντη ομως ρε παιδια δεν ξερω που θα τον καλιασω μια μερα χωρις να μας πιεζει ο χρονος!!!πως τα καταφεραμε το σαββατο κ δεν μας εφτασε ο νυχτερινος χρονος δεν το καταλαβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαρηκα πολυ που ειδα ατομα που τυχαινει να τα συνανταω μονο σε αγωνες κ πειραζομασταν κ γελαγαμε!!!να μαστε καλα κ του χρονου με υγεια!!!!
μαλλον πρεπει απ του χρονου να πιασω δουλεια εγω με τους αλλους οδηγούς.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν την είδες για την ήπιε ο Ψιστακης!!! χαχαχαχαχαχαpc4x4n wrote:Samisnow , Άγγελε,
…….
εεε αφου νομιζα πως ηταν νερακι....τι να κανω...AGGELOSK wrote:Δεν την είδες για την ήπιε ο Ψιστακης!!! χαχαχαχαχαχαpc4x4n wrote:Samisnow , Άγγελε,
…….
Έχουμε μπόλικη κατέβα εσύ με το καλό και ξιαμας εμάς..
georgexj wrote:σημερα σιγα σιγα αρχιζω να μπαινω στον ρυθμο της καθημερινοτητας οποτε να πω κ εγω λιγα λογια!!!![]()
![]()
![]()
μπραβο στην λεσχη ναυπλιου για τον ωραιο σχεδιασμο των διαδρομων!!!μεγαλες γρηγορες πονηρες σε σημεια που δεν το υπολογιζες κ το 90% ακινδυνες!!θα συμφωνησω με τον φιλο τον καλο τον ψιστακη οτι οι διαδρομες ηταν σε τετοιο βαθμο που δεν κρεμομασταν απο εναν εργατη!!!παρα μονο απο το πληρωμα την συνεργασια κ το αυτοκινητο
!!!πολυ σωστο κ μακαρι να το τηρουν κ ολες οι αλλες λεσχες!!!μου θυμισαν ειδικες απο την κονιτσα που ειχα παει κ ετρεξα!!!
![]()
![]()
της κυριακης η σουπερ ειδικη πολυ ομορφη αλλα κ σκληρη.πολυ ο βραχος.ακομα πονανε τα κοκκαλα μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ηταν λιγο μακρια σε σχεση με αλλους αγωνες αλλα δυστηχως ο τοπος μας ειναι καμπος κ παραλιες οποτε δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως!!!!![]()
![]()
![]()
ειλικρινα κ εγω περιμενα να δω κοσμο αλλα δεν το σχολιαζω καθολου γιατι καταλαβαινω οτι ο αγωνας 4 πριν την κανονικη ημερομηνια ηταν να μην γινει.οποτε ειναι δυσκολο να γινει διαφημιση κ οταν προσπαθουσατε να συμπληρωθει εστω η εξαδα για να γινει μονο κ μονο ο αγωνας για να μετρηση στο πρωταθλημα!!!
τωρα οσον αφορα τους κριτες ναι οντως ηταν λιγοι που δυσκολα μπορουσαν να δουν κ να ελεξουν τα περασματα!!!πρωτος αγωνας της λεσχης κ παρ ολα αυτα παλεψατε πολυ κ ειχατε σοβαρο αποτελεσμα!!!ευχομαι του χρονου να ειναι ολα καλητερα!!υγεια να εχουμε κ τιποτα αλλο!!!
παντως παρολο τις ατυχιες μου το ευχαριστηθηκα παρα πολυ!!!!για μενα ηταν αυτο που ζητουσα!!!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.εκεινο το ρεμαλι τον διαμαντη ομως ρε παιδια δεν ξερω που θα τον καλιασω μια μερα χωρις να μας πιεζει ο χρονος!!!πως τα καταφεραμε το σαββατο κ δεν μας εφτασε ο νυχτερινος χρονος δεν το καταλαβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()