Άντε γιατί με τόσα νερά που έριξε η (γνωστή) λάσπη του, θα έχει ωριμάσει για να μας δεχτεί.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στην εβδομαδα όπου και θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα αυτής.
Εάν αποφασιστείxristost wrote:Ετοιμάζετε εκδρομουλα σύντροφοι για στις 22/11/09 στο Όρος Καλλιδρομο.
Άντε γιατί με τόσα νερά που έριξε η (γνωστή) λάσπη του, θα έχει ωριμάσει για να μας δεχτεί.![]()
![]()
![]()
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στην εβδομαδα όπου και θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα αυτής.
Νίκο, αρχίζω να κάνω προθέρμανση από τώρα !!nikvilliotis wrote:Θα φάμε και κοντοσούβλι από τα χέρια του Κώστα(taxideytis)???????![]()
![]()
Γιάννη ετοιμάσου!!!!!!.. όπλα , μπαλάσκες...ωχ, ωχ , μπερδεύτηκα , μαχαίρι και πηρούνι ήθελα να πώ!!!![]()
![]()
![]()
...xe χε...οχι ακριβώς...αλλά θα το κουβεντιάσουμε...πχ Παρασκευή η Σάββατο βράδυ; Και εντάξει θα κανονίσω μια σούβλα...ανάλογα με τα άτομα;Θα φάμε και κοντοσούβλι από τα χέρια του Κώστα(taxideytis)???????
Κωστα μου,τέτοια εποχή,οταν λές διανυκτέρευση εξω,μάλλον θα εννοείς "εξω στο σαλόνι,δίπλα στο τζάκι",γιατί αν εννοείς κάτι αλλο , τότε μιλάς για τρομακτικές (εως τρομοκρατικές) καταστάσεις.taxideytis wrote:...xe χε...οχι ακριβώς...αλλά θα το κουβεντιάσουμε...πχ Παρασκευή η Σάββατο βράδυ; Και εντάξει θα κανονίσω μια σούβλα...ανάλογα με τα άτομα;Θα φάμε και κοντοσούβλι από τα χέρια του Κώστα(taxideytis)???????βασική λεπτομέρεια...χοιρινό; η πρόβειο; (έχουμε και κοτοπουλου για τους κάνοντες δίαιτα)...
...αν και κείνο το Σάββατο έχω κανονίσει διανυκτέρευση στο Καλλίδρομο η Οίτη (φυσικά με σκηνές η χωρίς)..(με τετρακίνητους φίλους, τι άλλο; ) το βουνό δεν έχει και τόση σημασία...αλλά θα το κανονίσουμε...αλήθεια ψήνεται κάποιος για διανυκτέρευση έξω και φυσικά κοντοσούβλι (στο βουνό μόνο χοιρινό), σε φωτιά; Το κουβεντιάζουμε μέχρι τότε...
Γιάννη δεν θα φτάσει αυτό μέχρι την εκδρομή. Μήπως χρειάζεσαι κανά δυό-τρία ακόμη????filos wrote:
Νίκο, αρχίζω να κάνω προθέρμανση από τώρα !!![]()
![]()
Γιάννη μου αν μέχρι την εκδρομή δεν έχει σηκωθεί η σελίδα θα είμαστε για κλάματα!filos wrote:Άραγε, πόσοι από το NIVA CLUB ξέρουν αυτό το forumγια να δηλώσουν συμμετοχή;
.