αυτος εδώ ο Νταης.....εκτος από μοναδικος οδηγος είναι και μοναδικος ανθρωπος...και ο συνοδηγος του επισης....toro wrote:..Ακου τα σεβη μου!!!! (παπας ειμαι ρε???)..........Oooooooxι δα!!!!!!! Ειδα τις συμμετοχες, ειδα ποσο....ΕΥΚΟΛΟΙ ειστε, και λεω, ας παω να τους.....ΠΑΤΗΣΩ!!!!!!!AGGELOSK wrote:Υποψιαζομαι Μανωλη οτι δεν ειχες σκοπο να τρεξεις , και το κανες για να γινει αγωνας.toro wrote:Νταης Μανωλης----Ξανθος Μανωλης
Τα σέβη μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Ακους εκει!!!!
![]()
![]()
![]()
ποσοι αλλοι ειδαν τις συμμετοχες....και τεληκα ετσι και αλλιως την πουλεψαν?
ειδη εχεις πατησει αυτους τους λιγος που θα ειμαστε εκει φιλε μου Μανο....

τηλεφωνικη συνομιλια.........Ψιστακης - Νταης...
Ψιστακης/ ελα ρε Μανο ειδα την συμμετοχη σου και χαρηκα πολύ.....
Νταης/ "ειδα ότι οι θεσμοι μας πανε καταδιαολου...δεν θα αφήσω οσο μπορω ποτε να χαθει κατι τετοιο....αφου κανενας δεν θελει να τρεξει για τους δικους του λογους και θα χαθει ο αγωνας θα τρεξω εγω..τ αμαξι μου μετα την ευβοια το εκανα καινουριο...αμα το δεις εχει γινει μπιμπελο...αλλα στ αρχιδια μου ρε Μανολιο.....μαζι μου θα το παρω? θα περασουμε καλα ας ειμαστε μονο 6....τ αμαξι μου δεν είναι για αυτου του είδους τους αγωνες αλλα δεν με νοιαζει.....η παρεα σας με φτανει....."

ειπαμε κι αλλα αλλα ηταν σεξουαλικου περιεχομενου οποτε δεν λεγονται και δεν είναι επι της παρουσης....

δεν ξερω αν εκανα σωστα πο αναρτισα όλα τα παραπανω αλλα τετοιο ηθος αν ειχαν κ αλλοι πολλοι χαρας στο 4χ4....
αντε καλο αγωνα να χουμε...