Δίσκος-Πλατό
-
Δίσκος-Πλατό
Καλησπέρα στην ομάδα του to4x4.gr. σκέφτομαι ν αλλάξω δίσκο-πλατό.Μου πέρασε η ιδέα να χτυπήσω πλακάκι στον ίδιο δίσκο και να βάλω κάτι πιο ενισχυμένο...Το χει κάνει κανείς?Αν ναι θα θελα τις εντυπώσεις σας και την γνώμη σας περι αυτού του θέματος...
-
Re: Δίσκος-Πλατό
Βαλε δισκο πλατο AISIN η DAIKIN, το κοστος για το καρφωμα που λες (ενισχυμενο 4φτερο 6φτερο κτλπ) θα σου βγει
οσο θα επαιρνες ενα καινουργιου του κουτιου και δοκιμασμενο. Τωρα αν ειναι να κανεις μεγαλες μετατροπες οπως
33" λαστιχα μοτερ κτλπ. αξιζει ενα ενισχυμενο. Τωρα αν ειναι για μαμα μοτερ και 30" λαστιχα με τον AISIN η τον
DAIKIN θα εισαι μια χαρα.
οσο θα επαιρνες ενα καινουργιου του κουτιου και δοκιμασμενο. Τωρα αν ειναι να κανεις μεγαλες μετατροπες οπως
33" λαστιχα μοτερ κτλπ. αξιζει ενα ενισχυμενο. Τωρα αν ειναι για μαμα μοτερ και 30" λαστιχα με τον AISIN η τον
DAIKIN θα εισαι μια χαρα.
Εγώ στο δικο μου samurai με μοτέρ και σαζμαν απο vitara,30" λαστιχα έχω καρφομενο δισκο εδώ και 20000 χιλιομετρα χωρίς κανένα προβλημα
-
άρα τι είναι πιο καλό 

Πιο καλό είναι να πάρεις κάποιο επονυμο δισκο/πλατό.πιο οικονομικό είναι να πάρεις ανακατασκευασμένο και αναλόγως τη χρηση που κανεις θα αντεξει .....