Στάθη μου …πόσο δίκιο έχεις …
Μίλησα ,διάβασα , μα πάνω απ όλα σκέφτηκα …
Γιατί ρε καριόλη να με ρίξεις εμένα στο επίπεδο σου ? ψεύτη …
Έχεις καταντήσει πλέον να κάνεις δημοσιογραφία μέσα από τα κους-κους και τις φωτογραφίες των forum , που ακόμη και σ αυτά δεν σου δίνετε πλέον λόγος … έχεις καταντήσει , όταν θα εμφανιστείς σε κάνα αγώνα να την βγάζεις μέσα στο αμάξι ή να καβατζώνεσαι , γιατί παντού υπάρχει κάποιος που θέλει να σε σαπίσει στο ξύλο …Όλοι αυτοί που σε διαβαζουν να το παίζεις κόκορας στο ektostopou και στην κολοφυλλάδα σου , σ έχουν δει να κλαις και να παρακαλάς μέσα από τα email σου ? Όχι θεωρώ ... και καλύτερα έτσι ...
Ξέρεις ρε ξεφτίλα γιατί δεν σε απογειώνει όλος ο κόσμος με τις μαλακίες που κάνεις ? όχι μόνο στον αγώνα σου αλλά και γενικά στο χώρο ? γιατί συμπεριφέρεσαι σαν νερόμπομπα ! αυτή που παίζουν τα παιδάκια …όταν δεν γίνει το δικό σου ,την σκας κάτω και βρέχεις όποιον βρεθεί δίπλα σου … μα ταυτόχρονα διαλύεσαι κιόλας ! Στην ουσία όμως νερόμπομπα είσαι ! εντελώς ακίνδυνη !
Πραγματικά εξεπλάγην με την διάθεση του κόσμου να με βοηθήσει να σε ξεφτιλίσω μέσα από εδώ … από κουβέντες μέχρι αρχεία και φωτογραφίες …
Μείνε με την εντύπωση ότι εσύ εφηύρες τον τροχό , δεν αξίζει να ασχοληθώ πλέων μαζί σου .Ναι ...εγώ μπορεί να μην τα ξέρω όλα όπως εσύ κύριε φωστήρα , ξέρω όμως αυτά που μου χρειάζονται και μου αρκούν ! Η τακτική της σουπιάς , που αμολάει μελάνι για να εξαφανιστεί προσωρινά , είναι μια από της αγαπημένες σου …εφάρμοσε την ακόμη μια φορά … να φιλάς τα νότα σου όμως , γιατί έχεις δημιουργήσει πολλούς εχθρούς … είσαι , όπως είπα γάγγραινα του χώρου και η γάγγραινα , με έναν τρόπο μόνο γιατρεύετε !
Η βέσπα είναι έξω απ το σπίτι , με τα κλειδιά επάνω ...και δεν πωλείται !