2nd Evia trophy AOE4x4 2014

κυριακος αθανασιου

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by κυριακος αθανασιου »

vitara και jimny απο βορεια ευβοια ειναι πλεον ετοιμα και περιμενουν την αμαξα για την χαλκιδα....
εχω χασει τον υπνο μου.... :D :D :D :D ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
eangelou

Post by eangelou »

Αύριο το πρωί εκτυπωνουμε τα ροαντ βοοκ της πρώτης μέρας, θα σας ανεβάσω μερικές τουλίπες για να ζεσταινομαστε
panos110

Post by panos110 »

eangelou wrote:Αύριο το πρωί εκτυπωνουμε τα ροαντ βοοκ της πρώτης μέρας, θα σας ανεβάσω μερικές τουλίπες για να ζεσταινομαστε
Οσο ο Βαγγελης εκτυπωνει παμε για τσεκαρισμα της δεύτερης μερας και ειμαστε ετοιμοι.
Καλημέρα σε ολους!!!
samisnow

Post by samisnow »

:D :D :D :D :D :D σημερα εκτυπωνω φωτογραφιες απ το αμαξακι μου πως ειναι για να το θυμαμαι...κολοπαιδα.....εχω συγκινηθει!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο Συντεκνος μου ειναι ετοιμοπολεμος εχει ετοιμασει το αυτοκινητο για ολα τα γουστα...
1)βαση ρεζερβας
2)βαση ξυλοκοφτικου
3)βαση πυροσβεσης
4βαση καθησματων
5)βαση μπουκαλας κερασματος....**** :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
xomateros

Post by xomateros »

Εκ μερους της λέσχης 4χ4 πατρας ευχομαστε να εχετε έναν αγωνα όπως εσεις τον εχετε φανταστεί και να το ευχαριστηθείτε εσεις αλλα και οι αγωνιζόμενοι!!!!!!!!!
ελπιζω πως θα δωσουμε και εμεις το παρων αν όχι σαν αγωνιζόμενοι μια και τα αγωνιστηκα μας είναι υπο αναβαθμιση ( ποσο ακομα....χαχαχαχαχαχαχαχα) τουλάχιστον εστω σαν θεατες να απολαυσουμε θεαμα και να δουμε φιλους !!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

Οι μέρες φτασανε κ νιωθω την ενταση ολων σας........ειλικρινά ζηλεύω. .....καλη συνεχεια στην ομαδα που παλεύει κ θα παλευει μεχρι την τελευταία μερα κ καλη συνεχεια σε ολους τους αγωνιζομενους που παλευεται να ετοιμασετε τα αυτοκινητα.αυτη η κουραση κ αδρεναλινη δεν περιγράφεται με τιποτα!!!! ;) ;) ;)
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

ξερεις γιωργο οτι ειναι γλυκια η κουραση οταν καταφερεις να απολαυσεις στο τελος τον αγωνα...
και αν κρινω απο αυτα που λεει ο πανος,τοτε μιλαμε για τον αγωνα της χρονιας στα trophy(αν και δεν υπαρχει και αλλο για φετος :( )
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΤΑΚΗΣ

Post by ΤΑΚΗΣ »

xomateros wrote:Εκ μερους της λέσχης 4χ4 πατρας ευχομαστε να εχετε έναν αγωνα όπως εσεις τον εχετε φανταστεί και να το ευχαριστηθείτε εσεις αλλα και οι αγωνιζόμενοι!!!!!!!!!
ελπιζω πως θα δωσουμε και εμεις το παρων αν όχι σαν αγωνιζόμενοι μια και τα αγωνιστηκα μας είναι υπο αναβαθμιση ( ποσο ακομα....χαχαχαχαχαχαχαχα) τουλάχιστον εστω σαν θεατες να απολαυσουμε θεαμα και να δουμε φιλους !!!!!!

Με το καλο να έρθετε ....Σας περιμένουμε, θα χαρούμε
Να σας ξαναδούμε !!!!!!
V12-6,0L portal axles Transversal .
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
panosxalkida

Post by panosxalkida »

ΤΑΚΗΣ wrote:
xomateros wrote:Εκ μερους της λέσχης 4χ4 πατρας ευχομαστε να εχετε έναν αγωνα όπως εσεις τον εχετε φανταστεί και να το ευχαριστηθείτε εσεις αλλα και οι αγωνιζόμενοι!!!!!!!!!

Με το καλο να έρθετε ....Σας περιμένουμε, θα χαρούμε
Να σας ξαναδούμε !!!!!!
Eτσι ακριβως !! :D :D
panos110

Post by panos110 »

Η δουλεια της ΑΟΕ4χ4 στο βουνο τελειωσε!
Όλα είναι ετοιμα και σας περιμενουμε.
Αυριο πρεπει να δωσουμε την τελικη λιστα συμμετοχων στην ΟΜΑΕ.
Δεν υπαρχει άλλη προθεσμια.
Παρακαλουμε οποιος επιθυμει να παρει μερος
η από αυτους που είναι στη λιστα και δεν είναι ετοιμος να το δηλωσει μεχρι το πρωι το αργοτερο
στο τηλεφωνο μου.
Πεμπτη τεχνικος ελεγχος.
Παρασκευη πρωι 5,4,3,2,1,GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”