2nd Evia trophy AOE4x4 2014

eangelou

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by eangelou »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
eangelou

Post by eangelou »

Καλημέρα στο δρόμο για το βουνό η Αοε και σήμερα, το ευχαριστιομαστε σανα τρέχουμε εμείς σας περιμένουμε
katsulas

Post by katsulas »

H AOE επί ποδός!!!

για πάμε να δούμε

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
katsulas

Post by katsulas »

samisnow wrote:
κυριακος αθανασιου wrote:σε 2 εβδομαδες ακριβως θα ειμαστε ολοι οι φιλοι ξανα μαζι... :D
οι διαδρομες καθε φορα ειναι ολο και καλυτερες και ομορφοτερες!!!
εχετε δωσει ρεσιταλ....ειναι τρελη αυτη η ομαδα!!!
ααααα δεν ξερω τι λες...εμενα ο μονος φιλος μου θα ειναι ο Μανωλης Νταης-Ξανθος Μανωλης....ολοι οι αλλοι θα ειστε εχθροι μεχρι την κυριακη....
και οχι για το αγωνιστικο κομματι...αλλα γιατι μας μπλεκετε καθε φορα οτι εμεις φταιμε που ειστε αλκολικοι εσεις.... :twisted: :twisted:
αααα και τον Κοκκινη Γιωργη - Σταθακο Δημητρη... :lol: :lol: :lol:
οποτε θεμε ενα ξεχωριστο τραπεζι για 6 ατομα πιο περα απ ην νεολεα....ουστ!!!
ναι, ποιος μιλάει!!! Ρε κουμπαράκι, κάθε φορά που μπλέκω με εσένα, διαμαντή κοκκίνιδες και τους υπόλοιπους από εκεί πάω για αποτοξείνωση την επόμενη ημέρα!!! :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Image
toro

Post by toro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Λοιπον, λιγη........ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ απο την ΑΟΕ δεν βλαπτει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .....Ποτε επιτελους θα μας....ΔΕΙΞΕΤΕ τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δυσκολιες των...διαδρομων???????? :lol: :lol: :lol: ......(Υπαρχει και......ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ εκπληξη, που πρεπει να......ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!) :P :P :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!
panos110

Post by panos110 »

toro wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Λοιπον, λιγη........ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ απο την ΑΟΕ δεν βλαπτει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .....Ποτε επιτελους θα μας....ΔΕΙΞΕΤΕ τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δυσκολιες των...διαδρομων???????? :lol: :lol: :lol: ......(Υπαρχει και......ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ εκπληξη, που πρεπει να......ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!) :P :P :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε φιλε Μανωλη!
Τι δυσκολιες ρε?
Υπαρχουν δυσκολιες για σενα?
Το πολύ πολύ να φυσηξεις με τον αερα λιγο παραπανω τα καθίσματα στο συνεργειο του Ματρακα το βραδυ. :lol: :lol: :lol:
Παντως σε μελετάμε γράφοντας στο βουνο.
οπου εχει πατημενο κοταζομαστε με τον Αγγελου και λεμε...<<εδώ ο Νταης θα στριβει με 160>> :lol: :lol: :lol:
Η αληθεια είναι ότι ολους σας μελετάμε με τις οδηγικες ιδιαιτεροτητες σας και των αυτοκινητων σας και σας περιμενουμε να σας δουμε από κοντα.
Καλημέρα!!!
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

ο φιλτατος ψιστακης μου ζητησε να σας πω οτι θελει πολυ στενα περασματα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

περα απο την πλακα ....μανωλιο για το θεμα της πριζας....πρεπει να βαλεις ;)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

toro wrote: .....ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!
ναι ρε γαμωτ, το ιδιο και εδω στα Γιαννενα δεν περναν οι μερες !!!! :D :D :D :D
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

panos110 wrote:οπου εχει πατημενο κοταζομαστε με τον Αγγελου και λεμε...<<εδώ ο Νταης θα στριβει με 160>>

εεεε παιδια τα δικα μας δεν πανε 160 παλι για τον Νταη θα ειναι ο αγωνας .............
katsulas

Post by katsulas »

Μη μου πειράζετε το Μανώλη!!! Θα σας φάω!!! :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”