Μπράβο σας!!!panos110 wrote:Δεν κανουμε πισω.
Θα κανουμε τον αγωνα με αυτους τους λιγους και καλους
2nd Evia trophy AOE4x4 2014
- Mike Miskis
Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014
-
-
Συγχαρητήρια στην ΑΟΕ4χ4 για το ήθος και τον επαγγελματισμό της.panos110 wrote:Δεν κανουμε πισω.
.................
Ελπίζω να εκτιμηθεί όχι μόνο απο τους αγωνιζόμενους αλλά και απο τους αρμόδιους στο μέλλον.
Αύριο πρωί απόγευμα καλό καθάρισμα διαδρομών
Αύριο βράδυ φωτογραφίες
Παρακαλούμε όλους τους αγωνιζόμενους να έχουν μια παροχή αναπτήρα από ασφάλεια 3Α .
Σημεία θέασης θα ανακοινωθούν.
Ξενοδοχείο ευβοικη ακτή έχει πενήντα δωμάτια παρακαλούμε τους αγωνιζόμενους να κλείσουν άμεσα ώστε να δούμε αν υπάρχει ζήτηση από φιλάθλους τι θα απομείνει ώστε να προτείνουμε και άλλα ξενοδοχεία.
Η βοήθεια όλων σας είναι σημαντική.
Μείνετε συντονισμένοι...
Αύριο βράδυ φωτογραφίες
Παρακαλούμε όλους τους αγωνιζόμενους να έχουν μια παροχή αναπτήρα από ασφάλεια 3Α .
Σημεία θέασης θα ανακοινωθούν.
Ξενοδοχείο ευβοικη ακτή έχει πενήντα δωμάτια παρακαλούμε τους αγωνιζόμενους να κλείσουν άμεσα ώστε να δούμε αν υπάρχει ζήτηση από φιλάθλους τι θα απομείνει ώστε να προτείνουμε και άλλα ξενοδοχεία.
Η βοήθεια όλων σας είναι σημαντική.
Μείνετε συντονισμένοι...
τελικα η ΑΟΕ εκτος απο καλα παιδια εχουν κ πολυ κ@@λα μεσα τους γι αυτο το σπορ που γουσταρουν!!!μπραβο σας για την αποφαση σας κ ευχομαι την τελευταια μερα να καταφερω να ερθω σαν θεατης!!

Αέρα μπόλικο να μην ξεχάσεις να βάλεις !samisnow wrote:φτου γμτ....παλι θα μεθησουμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχε ο φιλος μου ο Αρης μια ελπιδα να μην τον τσαλακωσω ξανα...συγνωμη φιλε Αρη τα 44αρια μου ομως θα εχουβν νεο σκαλισμα οποτε το αποτυπομα μου θα ειναι ξεχωριστο...![]()
![]()

- κυριακος αθανασιου

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Σημερα δουλεψαμε ολη μερα στο βουνο.
Μολις μπορεσει ο Κατσουλας θ ανεβασει μερικες φωτογραφιες.
Προχωράμε δυνατα.
Περισσοτερες Πεμπτη βραδυ.
Μολις μπορεσει ο Κατσουλας θ ανεβασει μερικες φωτογραφιες.
Προχωράμε δυνατα.
Περισσοτερες Πεμπτη βραδυ.
Που σαι κατσούλα μην μας τρομάξεις με τις φωτογραφίες γιατί βλέπω καναδυό ορεξατους για τελευταία στιγμή ο ένας με άγγλο ασθενή...