Καλησπέρα κύριοι. Ξεκινάμε την ανακοίνωση του 5ου Wild terrain ΚΩ απο το όμορφο χωριό από όπου βρίσκεται η λέσχη 4Χ4 στη Στενή Ευβοίας και με την ευκαιρία να ευχαριστησουμε τη λέσχη 4Χ4 Ευρίπου για τη φιλοξενία τους και για την πολύ όμορφη βόλτα που μας πήγαν σήμερα.
Ξεκινώντας θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε τα βασικά. Ή λέσχη προσπαθεί φέτος όπως και κάθε χρόνο να προσφέρει στους αγωνιζόμενους αλλά και στους φιλους επισκέπτες οτι καλύτερο και όσο το δυνατό οικονομικότερο γίνεται στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Θα θέλαμε να έχουμε τις συμμετοχές σας όσο το δυνατό γρηγορότερα για να μπορέσουμε και εμείς να είμαστε συνεπείς στις δικές μας υποχρεώσεις.
Περισότερες και ποιό πλήρη πληροφορίες θα έχετε μες τη βδομάδα που ακολουθεί.
5o WILD TERRAIN KOS 22_23/02/2014
Re: 5o WILD TERRAIN KOS 22_23/02/2014
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ??ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ???Κ ΑΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!
Φίλε Γιώργο καλησπέρα! Το ξενοδοχείο από το λιμάνι είναι μολις 2 λεπτά (1,5 χλμ) και το κέντρο της Κω στα 500 μέτρα!!! Τώρα όσον αφορά για τις διαδρομές προς τις ειδικές, η μία ημέρα θα είναι περίπου 20 λεπτά από το ξενοδοχείο (12 χλμ) κ η δεύτερη 10 λεπτά (5 χλμ) από το ξενοδοχείο!
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!!!
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!!!
Φραντζεσκος Καραγιαννης
Λεσχη 4Χ4 Κω
Λεσχη 4Χ4 Κω
ευχαριστω φιλε.οχι τα χιλιομετρα δεν ειναι πολλα!!!δεν εχω ξανα ερθει κω κ δεν ξερω.απλα βλεπω οτι για αυτα τα χιλιομετρα δεν υπαρχει λογος να το φερω με τρειλερ για να ανεβασει το κοστολογιο στο καραβι!!!γι αυτο το λογο κ ρωτησα!!!
περιμενουμε νεα σας!!!

παρε παρε τρειλερ....να σε κοτσαρω να καταφερεις να τερματιζεις....georgexj wrote:ευχαριστω φιλε.οχι τα χιλιομετρα δεν ειναι πολλα!!!δεν εχω ξανα ερθει κω κ δεν ξερω.απλα βλεπω οτι για αυτα τα χιλιομετρα δεν υπαρχει λογος να το φερω με τρειλερ για να ανεβασει το κοστολογιο στο καραβι!!!γι αυτο το λογο κ ρωτησα!!!![]()
![]()
περιμενουμε νεα σας!!!

και αυτο να μην γινει καπου πρεπει να φορτωσουμε το αλκοολ..

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
αλκοολ???απαπαπαπαπαπα!!!δεν πινω εγω!!!αφου στο εχω πει ποσες φορες!!!samisnow wrote:παρε παρε τρειλερ....να σε κοτσαρω να καταφερεις να τερματιζεις....georgexj wrote:ευχαριστω φιλε.οχι τα χιλιομετρα δεν ειναι πολλα!!!δεν εχω ξανα ερθει κω κ δεν ξερω.απλα βλεπω οτι για αυτα τα χιλιομετρα δεν υπαρχει λογος να το φερω με τρειλερ για να ανεβασει το κοστολογιο στο καραβι!!!γι αυτο το λογο κ ρωτησα!!!![]()
![]()
περιμενουμε νεα σας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτο να μην γινει καπου πρεπει να φορτωσουμε το αλκοολ..![]()
![]()
![]()

georgexj wrote:αλκοολ???απαπαπαπαπαπα!!!δεν πινω εγω!!!αφου στο εχω πει ποσες φορες!!!samisnow wrote:παρε παρε τρειλερ....να σε κοτσαρω να καταφερεις να τερματιζεις....georgexj wrote:ευχαριστω φιλε.οχι τα χιλιομετρα δεν ειναι πολλα!!!δεν εχω ξανα ερθει κω κ δεν ξερω.απλα βλεπω οτι για αυτα τα χιλιομετρα δεν υπαρχει λογος να το φερω με τρειλερ για να ανεβασει το κοστολογιο στο καραβι!!!γι αυτο το λογο κ ρωτησα!!!![]()
![]()
περιμενουμε νεα σας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτο να μην γινει καπου πρεπει να φορτωσουμε το αλκοολ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε που δεν με αφηνει ο αγγελος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ αμα τα πιουμε μετα δεν θα ξερουμε ποιος θα κοτσαρει ποιον!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα ξεχασα θα εχουμε τον διαμαντη να μας βαζει σε σειρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Psistakis Manolis
Psistakis Manolis

Φραντζεσκος Καραγιαννης
Λεσχη 4Χ4 Κω
Λεσχη 4Χ4 Κω
Ψιστακη δεν χρειαζεσαι 2ο συνοδηγο.
Ο δικος σου και πιωμενος την ιδια αποδοση εχει την άλλη μερα...

Ο δικος σου και πιωμενος την ιδια αποδοση εχει την άλλη μερα...

και καλυτερη μη σου πω.....αφου το πρωι του ταζω παντα οτι οταν τελειωσουμε με το καλο εχει κιαλλο...panos110 wrote:Ψιστακη δεν χρειαζεσαι 2ο συνοδηγο.
Ο δικος σου και πιωμενος την ιδια αποδοση εχει την άλλη μερα...![]()
![]()

Psistakis Manolis
Psistakis Manolis