ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
-
Re: ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Καλησπερα σε ολους.ιδιως Στελιο Καλυμνο Βαιο.Η ανακατασκευη στο Μ151 προχωραει αργα αλλα σταθερα.
Τωρα με την ηλεκτρολυση και ιδιως με το τεποζιτο ακολουθωντας τις συμβουλες του Στελιου πραγματικα δεν πιστευα στα ματια μου με το αποτελεσμα.Το γεμισα μεχρι τη μεση και εβαλα το ανοξειδωτο απο πανω.Το αφησα 2 μερες το γυρισα αναποδα και εβαλα το ανοξειδωτο απο την ταπα εκενωσεως ως εξης.Εκοψα ενα μικρο κομματι ανοξειδωτο περιπου 5 ποντους το τρυπησα στην μια ακρη και περασα απο την τρυπα ενα καλωδιο μονοκλκονο και το εσφυξα γερα.Το εβαλα μεσα και το στερεωσα περιπου 5 ποντους πιο ψηλα για να μη κανει βραχυκυκλωμα.Το αφησα αλλες 2 μερες.Προσοχη μη ξεχαστει η ταπα του ρεζερβουαρ στο ΟΝ.
Και ιδιως καμια επεμβαση χωρις να κλεισουμε πρωτα το ρευμα.Μετα το ξεπλυνα πολυ καλα με ζεστο νερο και το γεμισα με πετρελαιο.Πραγματικα εγινε καινουργιο.
Τωρα με την ηλεκτρολυση και ιδιως με το τεποζιτο ακολουθωντας τις συμβουλες του Στελιου πραγματικα δεν πιστευα στα ματια μου με το αποτελεσμα.Το γεμισα μεχρι τη μεση και εβαλα το ανοξειδωτο απο πανω.Το αφησα 2 μερες το γυρισα αναποδα και εβαλα το ανοξειδωτο απο την ταπα εκενωσεως ως εξης.Εκοψα ενα μικρο κομματι ανοξειδωτο περιπου 5 ποντους το τρυπησα στην μια ακρη και περασα απο την τρυπα ενα καλωδιο μονοκλκονο και το εσφυξα γερα.Το εβαλα μεσα και το στερεωσα περιπου 5 ποντους πιο ψηλα για να μη κανει βραχυκυκλωμα.Το αφησα αλλες 2 μερες.Προσοχη μη ξεχαστει η ταπα του ρεζερβουαρ στο ΟΝ.
Και ιδιως καμια επεμβαση χωρις να κλεισουμε πρωτα το ρευμα.Μετα το ξεπλυνα πολυ καλα με ζεστο νερο και το γεμισα με πετρελαιο.Πραγματικα εγινε καινουργιο.
- Attachments
-
- SL375871.JPG (122.43 KiB) Viewed 9305 times
- Cruiserhead

FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
Σωστά! Μία ίσον καμία!ΒΑΙΟΣ wrote:![]()
![]()
![]()
περιμενουμε και αλλες φωτο
Τον άλλο μήνα, θα δοκιμάσω κι εγώ με τα δικά μου ντεπόζιτα να πειραματιστώ..
@2GIAN-M151 : Καλώς μας ήρθες στην παρέα!

- sv2ipw stelios
Γεια σου ρε Γιάννη με τα ωραία σου...καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!!
ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
-
Ευχαριστω ολη την ομορφη παρεα σας για το καλοσορισμα.Πραγματικα αισθανομαι ιδιαιτερη χαρα που ειμαι στην συντροφια σας.Οι ανακατασκευες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στη ζωη μου.Εχω κανει παρα πολλες πρωτη φορα ομως κανω μια που ειναι για εμενα.θα τα πουμε εν καιρο.Ετοιμαζω και αλλες φωτο σχετικα με το ρεζερβουαρ και θα τις βγαλω συντομα και με λεπτομερειες.Γιατι η ηλεκτρολυση εχει πολλα μυστικα.Μονο κατανοηση γιατι με τον υπολογιστη τωρα ξεκινησα ιδιαιτερα.(Με το γιο μου δασκαλο)

-
Πολυ ησυχια παλληκαρια.Τι γινεται?[ΕΓΕΡΘΗΤΩ].Χρωσταω καποιες φωτο απο την ηλεκτρολυση του ρεζερβουαρ.Βαιε και Χαριδημε ιδου.Πως εκανα τον πατο το ειδαμε πριν.Τωρα για να καθαρισουμε το πανω μερος.Εκοψα δυο μεταλικες φλατζες και ταπωσα την μεγαλη τρυπα της βενζιναντλιας(Μ151Α1)και την τρυπα που μπαινει ο δεικτης σταθμης.Ολα τα υπολοιπα τα αναφερω στην προηγουμενη δημοσιευση.
- Attachments
-
- SL376469.JPG (85.78 KiB) Viewed 9148 times
-
φωτογραφιες
- Attachments
-
- SL376468.JPG (109.35 KiB) Viewed 9146 times
-
- SL376466.JPG (79.88 KiB) Viewed 9146 times
-
- SL376470.JPG (70.74 KiB) Viewed 9146 times
-
- SL376465.JPG (75.11 KiB) Viewed 9146 times
-
- SL376471.JPG (91.76 KiB) Viewed 9146 times
Στην περίπτωση που το ρεζεβουάρ μας είναι ...τρύπιο ΤΙ κάνουμε;
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Μία λύση είναι πολύ καλό πλύσιμο με νερό και ξύδι καλό στέγνωμα και κόλληση με οξυγονοκόλληση,και η άλλη λύση είναι καλό πλύσιμο-στέγωμα και ρίχνεις μέσα στο ντεπόζιτο μια καλή και καλά διαλυμένη ποσότητα κόλλα πολυεστέρα και αρχίζεις να χορεύεις harlem shake
με το ντεπόζιτο αγκαλιά για να απλωθεί παντού!Το καλό με την κόλλα είναι ότι θα "πλαστικοποιήσεις" το εσωτερικό γλυτώνοντας πολλά μελλοντικά προβλήματα ενώ με οπποιαδήποτε θερμική επεξεργασία-κόλληση θα καταστρέψεις την γαλβάνισή του. 

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html