antonisxj wrote:όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς...KOSTASJ10 wrote:Που είστε ρε ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ανησυχείς ρε.
αυτοί που ξέρουν οτι θα έρθουν, ετοιμάζονται...
Έτσι.
antonisxj wrote:όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς...KOSTASJ10 wrote:Που είστε ρε ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ανησυχείς ρε.
αυτοί που ξέρουν οτι θα έρθουν, ετοιμάζονται...
Με την Μαρία μαζί και τις μ@λ@κίες που προβλέπεται να κάνεις,βλέπω να σπας το κεφάλι σου!!!!antonisxj wrote:...και ξεκινάμε δηλώσεις συμμετοχής...
1. Αντώνης - Μαρία (δυστυχώς χωρίς τον υποπόταμο. παρόλα αυτά κάτι θα βρώ να σπάσω)
2....?
Εγώ δεν θέλω να βάλω τίποτα........antonisxj wrote: Σηκωθείται λοιπόν όλοι όρθοι, βάλτε τα βρακιά σας, βάλτε τα παντελόνια σας, βάλτε τα παπούτσια σας, αρματωθείτε και ξεχυθείτε στους δρόμους να διαλαλήσετε το νέο.
Μωρή πουτάνα τα θέλει ο κώλος σου...Drimon wrote:Εγώ δεν θέλω να βάλω τίποτα........antonisxj wrote: Σηκωθείται λοιπόν όλοι όρθοι, βάλτε τα βρακιά σας, βάλτε τα παντελόνια σας, βάλτε τα παπούτσια σας, αρματωθείτε και ξεχυθείτε στους δρόμους να διαλαλήσετε το νέο.![]()
![]()
το οτι τα θελει ο κωλος του ειναι το μονο σιγουρο!!!οταν τα ελεγα εγω εσεις με κακολογουσατε!!!Nicolas wrote:Μωρή πουτάνα τα θέλει ο κώλος σου...Drimon wrote:Εγώ δεν θέλω να βάλω τίποτα........antonisxj wrote: Σηκωθείται λοιπόν όλοι όρθοι, βάλτε τα βρακιά σας, βάλτε τα παντελόνια σας, βάλτε τα παπούτσια σας, αρματωθείτε και ξεχυθείτε στους δρόμους να διαλαλήσετε το νέο.![]()
![]()