ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

Panos_JK wrote:
Panos_JK wrote:Όταν πρώτο-διάβασα για αυτό το θέμα δεν ήθελα να γράψω γιατί πίστευα ότι έπρεπε αν είναι αποκλειστικά για τον Χρήστο και τον κ. Τσούκα με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ξαναγράφω αυτό που είπα πριν από λίγο καιρό.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει ο κάθε ένας εδώ μέσα.

Ο αλλόΧρηστος έθεσε ένα θέμα σε μία ενότητα παραπόνων και καλά έκανε. Ο κ. Βρεττός έδωσε μία απάντηση η οποία προσωπικά δεν με κάλυψε (δεν έχει σημασία), γιατί ακόμα και για την μπαταρία δεν παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, απλά είπε ότι αλλάχτηκε απλά. Αυτό νομίζω ότι είναι το θέμα.

Όσο αναφορά αυτό που λέει ο Χρήστος (Zool) για το επικοινωνιακό κομμάτι της xtreme, νομίζω ότι συμφωνώ από την μία και προσωπικά εμένα δεν με καλύπτει αλλά από την άλλη είναι επιλογή του πως θα το διαχειριστεί και είμαι σίγουρος ότι το έχει συζητήσει με αρκετό κόσμο για το ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του και έτσι κατέληξε στο εξώδικο.

Δυστυχώς από αυτήν την υπόθεση δεν νομίζω ότι θα βγει κάποιος κερδισμένος όπως πάει. Στον αλλόΧρηστος έχει σταλεί εξώδικο και σίγουρα κάποιοι πελάτες πιθανοί/ενεργεί της xtreme4x4 θα ψάξουνε να βρούνε εναλλακτική οδό.

Νομίζω ότι πρέπει και οι δύο πλευρές να σκεφτούνε ξανά και πολύ προσεκτικά ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους και να συμβουλευτούνε 3-5-10 αντικειμενικούς ανθρώπους γιατί αλλιώς μας βλέπω
PANOS JK wrote: μια μέρα θα βρεθούμε όλοι στο βουνό κ θα καταλήξουμε να μην μιλαει κανένας μεταξύ μας.....
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

jknikos wrote:
Panos_JK wrote:
Panos_JK wrote:Όταν πρώτο-διάβασα για αυτό το θέμα δεν ήθελα να γράψω γιατί πίστευα ότι έπρεπε αν είναι αποκλειστικά για τον Χρήστο και τον κ. Τσούκα με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ξαναγράφω αυτό που είπα πριν από λίγο καιρό.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει ο κάθε ένας εδώ μέσα.

Ο αλλόΧρηστος έθεσε ένα θέμα σε μία ενότητα παραπόνων και καλά έκανε. Ο κ. Βρεττός έδωσε μία απάντηση η οποία προσωπικά δεν με κάλυψε (δεν έχει σημασία), γιατί ακόμα και για την μπαταρία δεν παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, απλά είπε ότι αλλάχτηκε απλά. Αυτό νομίζω ότι είναι το θέμα.

Όσο αναφορά αυτό που λέει ο Χρήστος (Zool) για το επικοινωνιακό κομμάτι της xtreme, νομίζω ότι συμφωνώ από την μία και προσωπικά εμένα δεν με καλύπτει αλλά από την άλλη είναι επιλογή του πως θα το διαχειριστεί και είμαι σίγουρος ότι το έχει συζητήσει με αρκετό κόσμο για το ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του και έτσι κατέληξε στο εξώδικο.

Δυστυχώς από αυτήν την υπόθεση δεν νομίζω ότι θα βγει κάποιος κερδισμένος όπως πάει. Στον αλλόΧρηστος έχει σταλεί εξώδικο και σίγουρα κάποιοι πελάτες πιθανοί/ενεργεί της xtreme4x4 θα ψάξουνε να βρούνε εναλλακτική οδό.

Νομίζω ότι πρέπει και οι δύο πλευρές να σκεφτούνε ξανά και πολύ προσεκτικά ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους και να συμβουλευτούνε 3-5-10 αντικειμενικούς ανθρώπους γιατί αλλιώς μας βλέπω
PANOS JK wrote: μια μέρα θα βρεθούμε όλοι στο βουνό κ θα καταλήξουμε να μην μιλαει κανένας μεταξύ μας.....
:T :T :T
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Τι απαντησε ο κ.Βρεττος?
Τιποτε..
Αντιθετα ρωταει απαθεστατα τι γυρευω μετα απο 4χρονια..(πλακα μου κανει?)

Δεν ηξερε καν ποσες φορες μου αλλαξε κορωνοπηνιο..

Δεν απαντησε καν γιατι κανανε λαθος τοποθετηση..στη μπαταρια

Δεν ζητησε συγνωμη αλλα αντιθετως λογω αγνοιας γυρεψανε μαρτυρες που να βεβαιωνουν οτι εχουν κανει λαθος την τοποθετηση..

Δεν χρησιμοποιουνε τα απαραιτητα εργαλεια και μεσα για τη σωστη τοποθετηση του διαφορικου..οπως γραφουν τα εγχειριδια των κατασκευαστων..

δεν απαντησε αν ο τοποθετητης ειναι πιστοποιημενος ηλεκτρολογος..για να χει το δικαιωμα να ακουμπησει μπαταρια..

Δεν απαντησε γιατι δεν με ενημερωσαν για ο,τι βρισκαν στο αυτοκινητο μου ..που ηθελε επιδιορθωση ή αλλαγη..

Δεν απαντησε αν υπαρχει πιστοποιημενος ηλεκτροσυγκολητης για τις κατασκευες που κανουνε..

Δεν απαντησε γιατι δεν βρηκε τη βλαβη (κακη προφορτιση) οταν ολοι οι υπολοιποι μηχανικοι την βρηκαν με την πρωτη..

Δεν απαντησε σε ποιο βιβλιο διαβασαν για κοπη ημιαξονιων με τροχο και μειωση του καρε..

Δεν απαντησε ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ..

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ εβγαλε παπαγαλακια απτο κλουβι..

Δε ζητησα πουθενα να αποζημιωθω..
Αλλα αντιθετα ζητησα να μαθω ..και μοιραστηκα δημοσιως τις ζημιες μου

Και συ αρη αφου λες οτι εχω δικιο..πως θα ηθελες να το χειριζομουν?
Μπουκαρω στο μαγαζι και απαιτω αποζημιωση μη του το σπασω και αυτος ενδιδει με αποζημιωνει κσι γω κραταω το στομα μου κλειστο.? Για να μην καψω ανθρωπους οπως λες?

Ετερον εκατερον..
Θα εκανα αυτο που εκανε ο παναγιωτης απο πανω..
Και θα εγραφα δημοσια ..Ναι μεν μου το σπασε..αλλα αφετερου με αποζημιωσε..
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:
GENERAL-LEE wrote:(...) Μάλλον διαβάζω άλλα πράγματα μου φαίνεται ...
Ο Βρεττος δεν βγήκε στο forum και απάντησε στον Χρήστο ? Ικανοποιώντας τον ή και όχι ?
Η απάντηση Βρεττού ήταν ουσιαστικά ανεπαρκής και επικοινωνιακά επιζήμια για την επιχείρηση που αντιπροσωπεύει.

Κάνε ένα κόπο να ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφω, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι.
chris lc90

Post by chris lc90 »

topoman wrote:
GENERAL-LEE wrote:
G.BOGRIS wrote:
chris lc90 wrote:ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη..

Τι εννοείς;
Εγω δε νιώθω προσβεβλημενος!
Θα πάρω και τον Ηρακλή να πάμε όλοι μαζί για τζάμπα αλλαγή λαδιών την Δευτέρα στου Τσούκα !!! :lol: :lol: :lol: ((rofl)) ((rofl)) ((rofl))

μεγάλο ρίσκο ακούγεται !! Δεν θα το έκανα που να με πληρωνανε με αυτά που διαβάζω !!
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
G.BOGRIS wrote: ...είχες ενα κάρο παραδείγματα, ενα κάρο γνώσεις, και ενα κάρο κολληματα με τις νομοθεσίες και παρολα αυτα συνεχισες να πηγαίνεις στο συνεργειο.
Παραποιησες το όχημα σου με αποστάτες με μποντυ λίφτ και δε ξέρω και γω με τι άλλο και μιλάς για το γράμμα του νομού!

Επειδη λοιπόν σκέφτεσαι έτσι σημερα και αναφερεσαι σε οποία νομοθεσία μπορει να βρει ακάλυπτο το συνεργειο
σε θεωρώ συνυπεύθυνο τουλάχιστον κατα το ήμισυ για τις ζημιές που έχεις πάθει στο αυτοκίνητο σου!
Εξακολουθεις γιωργο να μην αντιλαμβανεσαι ουτε να κατανοεις..συμπεραινω απο αυτα που γραφεις..

Ο καθε ανθρωπος συνεργειο μαστορας εχει δικαιωμα να κανει απειρα λαθη..αφου δεν διατηρει το αλαθητο του πάπα..
Ομως ποτε το ιδιο λαθος ..( αντε αλλη μια ακομη )
Και παιρνει "αφεση αμαρτιων"οταν ζηταει ΣΥΓΝΩΜΗ..

Σου ξαναλεω οι ζημιες ηταν 2..που τεκμηριωμενα φαινονται..και αποδεικνυονται..
Το αν θελω εγω να σηκωσω το αμαξι μου μισο μετρο απο τη γη στην αυλη του σπιτιου μου μονος μου ειναι δικαιωμα μου ..και αν αυτη η ενεργεια μου προκαλεσει ατυχημα θα λογοδοτησω εγω..

Αυτο ομως δεν συνεπαγεται οτι ειμαι συνυπευθυνος με καποιο συνεργειο που το δουλευουν επαγγελματιες και τους εναποθετω τη ζωη μου και την περιουσια μου για να μου προκαλεσουν βλαβες λογω ασχετοσυνης ή βαριεστημαρας..

Ουτε με υποχρεωνει ο νομος να ζητησω τα χαρτια του οταν καλοπροαιρετα του αφηνω το αμαξι μου για να το διαχειριστει συμφωνα με τους κανονες της τεχνικης και των σπουδων που εχουν λαβει με πιστοποιητικα..
Ομως ειναι δικαιωμα μου να τα ζητησω οποιαδηποτε στιγμη
Οπως και ειναι υποχρεωση του συνεργειου να τα επιδεικνυει σε εμφανη σημειο της επιχειρησης (αυτο λεει ο νομος)

Θεωρω ομως μεγιστη ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του καθε πελατη να ενημερωνει τους γυρω του για την ποιοτητα εργασιων που λαμβανει..( σε οποιοδηποτε τομεα της κοινωνιας μας)

Οταν γινει αυτο ετσι οπως το περιγραφει ο zool σε αλλο τοπικ τοτε θα γινουμε καλυτεροι σαν κοινωνια..
Οταν λεμε ομως ωχου μωρε εγω θα βγαλω το φιδι απτην τρυπα ασε να το κανει κανενας αλλος τοτε ειμαστε ολοι ερμαια των συνεπειων των επιλογων μας..
Αν δε μπορουμε/θελουμε να φτιαξουμε /διορθωσουμε μια κοινωνια 300-400 τετρακινητων τοτε μην περιμενουμε να αλλαξουμε ουτε τη χωρα μας..

Ειδικοι Πελατες(*) ή παπαγαλακια ή κραχτες μπορουν να απολαμβανουν την ιδιαιτερη μεταχειριση του εκαστοτε επιχειρηματια /επαγγελματια αλλα ο επαγγελματιας ειναι υποχρεωμενος ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ να δινει το ιδιο επιπεδο αντιμετωπισης σε ολους..
Αν ομως πασχει απο ηθικη και ευσυνειδησια δεν ειναι υποχρεωμενος..και βεβαια καποια στιγμη αυτο θα του γυρισει μπουμερανκ..

(*)δεν λεω "φιλοι" γιατι οπου υπαρχει συμφερον φιλια δεν υπαρχει..

Και βεβαια πελατες οι οποιοι "δωροδοκουνται" για να μην μιλησουν ειναι ..

Το αφηνω στην κριση του καθενος μας..
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:αλλόΧρηστε, ούτε κι εσύ διαβάζεις αυτά που γράφω κι αρχίζεις να με κουράζεις ((dull))

(για το θέμα δεν το συζητώ, το έχεις εξαντλήσει προ πολλού σε βαθμό εξαΰλωσης...)
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Κανενας δεν τραβαει ζορι.
Συζητηση κανουμε.
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
chris lc90 wrote:Τι απαντησε ο κ.Βρεττος?
Τιποτε..
Αντιθετα ρωταει απαθεστατα τι γυρευω μετα απο 4χρονια..(πλακα μου κανει?)
Μάλλον εσύ κάνεις πλάκα μετά από 4 χρόνια σιγής ...
chris lc90 wrote: Δεν ηξερε καν ποσες φορες μου αλλαξε κορωνοπηνιο..
ναι ...εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χτες .....

chris lc90 wrote: Δεν απαντησε καν γιατι κανανε λαθος τοποθετηση..στη μπαταρια
Σου απάντησε ξεκάθαρα , αλλάζοντας την μπαταρία εκτός εγγύησης και συνδέοντας την με τον σωστό τρόπο !
Τα λάθη είναι για να μαθαίνεις ! στου κασίδα το κεφάλι θα μου πεις !!! αν σου καιγόταν το αυτοκίνητο , η Πάρνηθα η Γκιόνα κτλ θα μου πεις τώρα ....
Το δικαστήριο θα έκρινε ένοχο το συνεργείο !!! τίποτα από αυτά δεν συνεβει όμως !!! απλά ο εργάτης σου σταμάτησε να δουλεύει ...
by the way ... η ζώνη που έχεις δεμένη την μπαταρία σου από παντελόνι είναι ? η xtreme σου πρώτηνε αυτό τον τρόπο στήριξης ??? :T
chris lc90 wrote: Δεν ζητησε συγνωμη αλλα αντιθετως λογω αγνοιας γυρεψανε μαρτυρες που να βεβαιωνουν οτι εχουν κανει λαθος την τοποθετηση..
Άτοπο ...νομίζω ότι η προηγούμενη απάντηση σε καλύπτει ...όταν έφυγες από το συνεργείο με την καινούργια μπαταρία ο ακροδέκτης του εργάτη ήταν συνδεμένος πλέον στον μεγάλο πόλο ! αυτό δηλώνει ότι η προηγούμενη σύνδεση ήταν σωστή ? ((headbang))
chris lc90 wrote: Δεν χρησιμοποιουνε τα απαραιτητα εργαλεια και μεσα για τη σωστη τοποθετηση του διαφορικου..οπως γραφουν τα εγχειριδια των κατασκευαστων..
Μάλιστα ...αυτό το ανακάλυψες μετά το master να υποθέσω ???
chris lc90 wrote: δεν απαντησε αν ο τοποθετητης ειναι πιστοποιημενος ηλεκτρολογος..για να χει το δικαιωμα να ακουμπησει μπαταρια..
Υποθέτω ότι θα πας από εκεί κάποια στιγμή και θα σου δείξουν όλα τα πτυχία των τεχνικών ... κι εγώ μπορώ να πω από εδώ ότι ξέρω να οδηγώ ελικόπτερο ! εσύ μπαίνεις συνοδηγός μου ???
chris lc90 wrote: Δεν απαντησε γιατι δεν με ενημερωσαν για ο,τι βρισκαν στο αυτοκινητο μου ..που ηθελε επιδιορθωση ή αλλαγη..
Αυτό είναι θέμα επικοινωνίας ...εγώ όταν πάω για λάδια θέλω να αλλάξω μόνο λάδια ! δεν απαιτώ να μου ελέγξουν και τα φώτα πορείας ...
chris lc90 wrote: Δεν απαντησε αν υπαρχει πιστοποιημενος ηλεκτροσυγκολητης για τις κατασκευες που κανουνε..
ισχύει ότι και με τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο που ζητάς !

chris lc90 wrote: Δεν απαντησε γιατι δεν βρηκε τη βλαβη (κακη προφορτιση) οταν ολοι οι υπολοιποι μηχανικοι την βρηκαν με την πρωτη..
Λες μισόλογα ... απόδειξε πρώτα ότι φταίει αυτό και μόνο ! σου υπενθυμίζω ...19 κωρονοπήνια !!!
chris lc90 wrote: Δεν απαντησε σε ποιο βιβλιο διαβασαν για κοπη ημιαξονιων με τροχο και μειωση του καρε..
αυτό το επεισόδιο το έχω χάσει ...αλλά θεωρώ ότι θα είναι σαν τα άλλα που αναφέρεις ...
chris lc90 wrote: Δεν απαντησε ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ..
Η απάντηση μπορεί να είναι μέσα σε κάνα φάκελο ...θυροκολλημένη στο σπίτι σου !
chris lc90 wrote: ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ εβγαλε παπαγαλακια απτο κλουβι..
θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοείς εμένα ... θα θυμώσω ... και δεν θέλεις να με δεις θυμωμένο !
Τα fora αυτό το κακό έχουν ...θα πρέπει να δέχεσαι και τον αντίλογο !!!

chris lc90 wrote: Δε ζητησα πουθενα να αποζημιωθω..
Αλλα αντιθετα ζητησα να μαθω ..και μοιραστηκα δημοσιως τις ζημιες μου

Και συ αρη αφου λες οτι εχω δικιο..πως θα ηθελες να το χειριζομουν?
Μπουκαρω στο μαγαζι και απαιτω αποζημιωση μη του το σπασω και αυτος ενδιδει με αποζημιωνει κσι γω κραταω το στομα μου κλειστο.? Για να μην καψω ανθρωπους οπως λες?

Ετερον εκατερον..
Θα εκανα αυτο που εκανε ο παναγιωτης απο πανω..
Και θα εγραφα δημοσια ..Ναι μεν μου το σπασε..αλλα αφετερου με αποζημιωσε..
Ζητάς να αποζημιωθείς άμεσα από την εταιρία ...υλικά και ηθικά ...αναφέρεις το πρόβλημα στους διαδικτυακούς σου φίλους θέλοντας να τους προστατέψεις ...
μέχρι εδώ καλά ... προς τι η σαπουνόπερα ???
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
chris lc90 wrote:
Ειδικοι Πελατες(*) ή παπαγαλακια ή κραχτες μπορουν να απολαμβανουν την ιδιαιτερη μεταχειριση του εκαστοτε επιχειρηματια /επαγγελματια αλλα ο επαγγελματιας ειναι υποχρεωμενος ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ να δινει το ιδιο επιπεδο αντιμετωπισης σε ολους..
Αν ομως πασχει απο ηθικη και ευσυνειδησια δεν ειναι υποχρεωμενος..και βεβαια καποια στιγμη αυτο θα του γυρισει μπουμερανκ..

(*)δεν λεω "φιλοι" γιατι οπου υπαρχει συμφερον φιλια δεν υπαρχει..

Και βεβαια πελατες οι οποιοι "δωροδοκουνται" για να μην μιλησουν ειναι ..

Το αφηνω στην κριση του καθενος μας..
για ποιον λέει μωρέ για ποιον λέει ???!!!!!???????!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ((rofl)) ((rofl)) ((rofl)) ((rofl))
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”