ZooL wrote:για πες λοιπόν, ποιος μπορεί να είναι ο απώτερος σκοπός;GENERAL-LEE wrote:(...) θεωρώ ότι απώτερος σκοπός της ενότητας είναι άλλος , το καταλαβαίνω από τον τρόπο που το χειρίζεται ο συγγραφέας ...
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Έχω αποτυπώσει την άποψη μου ξεκάθαρα νομίζω ...
Υπάρχει κάτι που θέλει διευκρίνιση ???
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
ZooL wrote:sorry αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα της συζήτησης - είπαμε, εγώ είμαι ακόμη σε διακοπές
αν δεν σε κουράζω, γράψε μας κι εσύ σε μια πρόταση 20 λέξεων ποιός θεωρείς πως είναι ο απώτερος σκοπός του αλλόΧρηστου
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν θα το κάνω ... με προσβάλει η πρόταση σου ...ZooL wrote:sorry αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα της συζήτησης - είπαμε, εγώ είμαι ακόμη σε διακοπές
αν δεν σε κουράζω, γράψε μας κι εσύ σε μια πρόταση 20 λέξεων ποιός θεωρείς πως είναι ο απώτερος σκοπός του αλλόΧρηστου
Όλα μου τα γραπτά στο θέμα είναι περιεκτικά και ουσιώδη !
Αν δεν σε κουράζω επίσης , διάβασε τα , μάλλον αξίζει τον κόπο ...
- chris lc90
ZooL wrote:αν και δεν βλέπω γιατί μπορεί να σε προσβάλει η πρότασή μου, παρόλα αυτά απολογούμαι όπως και να 'χειGENERAL-LEE wrote:Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν θα το κάνω ... με προσβάλει η πρόταση σου ...ZooL wrote:sorry αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα της συζήτησης - είπαμε, εγώ είμαι ακόμη σε διακοπές
Όλα μου τα γραπτά στο θέμα είναι περιεκτικά και ουσιώδη !
Αν δεν σε κουράζω επίσης , διάβασε τα , μάλλον αξίζει τον κόπο ...
θα διαβάσω λοιπόν τα γραπτά σου, όπως και όλα τ' άλλα
κι αν δεν βγάλω άκρη, να ξέρεις πως θα επανέλθω με -στοιχειοθετημένο πλέον- "αίτημα" σύνοψης
- chris lc90
ZooL wrote:GENERAL-LEE wrote:(...) Αν δεν σε κουράζω επίσης , διάβασε τα , μάλλον αξίζει τον κόπο ...ok, got it... ((nerd))GENERAL-LEE wrote:(...) Αυτή η στρατευμένη επίθεση , και λέω στρατευμένη γιατί έχει στρατιώτες ...
Λες λοιπόν πως ο αλλόΧρηστος ρίχνει λάσπη στην xtreme4x4 στο πλαίσιο κάποιας "διατεταγμένης αποστολής" - δεκτόν. Δεν συμμερίζομαι απαραιτήτως την άποψή σου, πλην όμως δέχομαι πως όντως θα μπορούσε να ισχύει και κάτι τέτοιο.
Ξέρεις κάτι όμως; Ποσώς με αφορά όλο αυτό.
Βλέπεις, σε όλη αυτή την ιστορία, εμένα με απασχολεί αποκλειστικά και μόνο η στάση της επιχείρησης.
Κυριολεκτικά, μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο πελάτης Ζάχαρης έχει 100% δίκιο σ' ότι ισχυρίζεται ή είναι 100% παρανοϊκός και γεννάει ιστορίες από το μυαλό του (ή τον βάζει ο υποβολέας του να απαγγέλει, όπως υπονόησες).
Ο πελάτης Ζάχαρης κι ο κάθε πελάτης Ζάχαρης, είναι περαστικός - σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.
Η επιχείρηση όμως, η xtreme4x4 και ο Βαγγέλης Τσούκας, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο, είναι ήταν και θα είναι (υποθέτω) και αύριο εδώ, διαμορφώνοντας σε ένα σημαντικό βαθμό το επίπεδο της συγκεκριμένης αγοράς.
Το σημείο αναφοράς λοιπόν σ' αυτή την υπόθεση δεν είναι ο αλλόΧρηστος, είναι η xtreme4x4.
Και γι' αυτό ακριβώς μίλησα λίγα posts πιο πάνω για επικοινωνιακό φιάσκο. Επειδή δεν διαχειρίζονται σωστά μια ιστορία που θα έπρεπε να αποτελεί υπόθεση ρουτίνας για ένα μεγάλο και σοβαρό μαγαζί.
Εκεί εστιάζω λοιπόν εγώ το ενδιαφέρον μου στην υπόθεση. Και σας παραπέμπω, τόσο εσένα Στρατηγέ μου όσο και όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται (#V.Tsoukas), εδώ: http://www.jpforum.gr/viewtopic.php?f=1 ... 20#p169197
Μήπως να το ξαναπιάναμε λοιπόν από εκεί το θέμα;
Μπορεί η συγκεκριμένη διάσταση να μην έχει τόσο ενδιαφέρον (εφόσον δεν προσφέρεται για καρεκλίδι - αν και μπορεί να κάνω και λάθος), είναι όμως αυτή που πιστεύω πως θα έπρεπε να μας απασχολεί πρωτίστως.
Διότι εκεί είναι το "δάσος" - το κ/π του αλλόΧρηστου δεν είναι παρά μόνο το δέντρο.
Χ.
- chris lc90
JPF wrote:Tο thread καθαρίστηκε από τα posts που δεν προσέθεταν κάτι επί της ουσίας του θέματος.
Ορισμένες αποσπασματικές συζητήσεις, αναλόγως του περιεχόμενου και της αξίας τους σε περιεχόμενο, μεταφέρθηκαν στις σχετικές ενότητες του forum.
Παρακαλώ να διατηρήσετε το ύφος και το λεξιλόγιο του διαλόγου σας στο επίπεδο που αρμόζει στον χώρο που σας φιλοξενεί.
Στο εξής, τυχόν δημοσιεύσεις που υποβαθμίζουν το επίπεδο και την ποιότητα του περιεχομένου του JPForum.gr θα διαγράφονται πάραυτα, ακόμη και αν κατ' αυτόν τον τρόπο διασπάται η ροή της συζήτησης.
JPF
- chris lc90
PANOS JK wrote:Πιστευω οτι το θεμα το κουρασατε αρκετα...... Αυγουστος, καντε κ λιγες διακοπες!!!!! κ επειδη δεν ειμαι τυπος που να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη θα σας πω κ εγω την γνωμη μου για το θεμα αυτο ξοδευωντας λιγο χρονο μιας κ εκατσα κ διαβασα ολα αυτα που γραφετε(μου φαγατε την μερα!!!!!!).... Ειμαι κατοχος ενος jk 2.8.... βελτιωμενο αρκετα θα ηθελα να πω, μη εχοντας αρκευες γνωσεις για το θεμα βελτιωσης του, το τονιζω! οταν το αγορασα πηγα στην extreme οπου κ σηνεχιζω να ειμαι πελατης κ ζητησα δυο πραγματα που πιστευα οτι ειναι εφικτα στο αμαξι μου. συμφωνησα ανεβασα το jk αθηνα εκατσα εκει την ωρα της ''μετατροπης'', ηπια ενα σωρο καφεδες, (δεν περνουσε η μερα με τιποτα!!)) κ ενω χαζευα τις εργασιες στο αμαξι μου χωρις να εχω ιδεα τι ειναι το καθετι καποια στιγμη βλεπω οτι στο μπροστινο γκρουπ το ημιαξονιο δεν χωρουσε κ αρχισαν να το κοβουν! δεν ειπα κατι λογω αγνοιας αλλα δεν μου αρεσε κ η εικονα...Τελειωνοντας αργα το απογευμα πληρωσα την extreme πηρα το αμαξι κ εφυγα 300 αθηνα-πυργος! ολες οι βαλβολινες στο δρομο(μικρη τσιμουχα στο ημιαξονιο δεξια). παλι την επομενη αθηνα με την ψυχη στο στομα.... Την αλλαζουν κ ολα οκ! την επομενη βολτα στο βουνο! διπλα μας ειναι!!χαχα!!
μπλοκε μπροστα (arb dana 44 μειωση στο βημα αυτα ειχα ζητησει για τον μπροστινο αξονα)...λοιπον μπλοκε μπροστα, τιποτα μια δουλευε μια οχι, κ οταν δουλευε δεν ξεμπλοκαρε... ξενερωρα εως εκει που δεν παιρνει. ξανα παιρνω τηλεφωνο. μου ειπαν να ερθουν οι ιδιοι να παρουν τ'αμαξι κ δεν δεχτηκα εγω. το εστειλα με εναν απο τους οδηγους της εταιρια μου. το βραδυ γυρισε την επομενη βουνο αλλα παλι τιποτα. Απο εκει κ περα αλλαξα συνεργειο αφου ξοδεψα ωρες για να βρω ακριβως πως θα ζητησω αυτο που θελω. Για να μην σας κουραζω αλλο θα ηθελα να σας πω οτι πριν το jk ειχα αλλαξει αρκετα ψαλιδατα κ ειχα κανει αγορες κ βελτιωσεις στην extreme χωρις να εχω κανενα προβλημα. Απλα θα ελεγα οτι οταν ενα μαγαζι δεν μας κανει καλο θα ηταν να μην ξανα πατησουμε εκει. η extreme μου αναγνωρισε το λαθος κ αποζημιωθηκα κατοπιν συμφωνιας. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Λοιπον φιλοι μου καλοι μην το τραβατε αλλο το θεμα!!! μια μερα θα βρεθουμε ολοι στο βουνο κ θα καταληξουμε να μην μιλαει κανενας μεταξυ μας.....
- chris lc90
...G.BOGRIS wrote:
Ο Βρεττος δεν βγήκε στο forum και απάντησε στον Χρήστο ? Ικανοποιώντας τον ή και όχι ?
Τι περιμένετε να δείτε παραπέρα ? τα επεισόδια του Φώσκολου στο jpforum ? [/quote]
Εδω συμφωνω και εγω!
Δε χρειαζεται να κανει κατι αλλο η xtreme!
Θεωρω πολυ σωστο το χειρισμο της!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια?.......[/quote]