ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

Iraklis wrote:
chris lc90 wrote:
Iraklis wrote:Υπάρχει κάποιος λόγος που μεταφέρθηκε όλη η συζήτηση στο to4x4;
Μεταφέρθηκε και σε άλλα forums;
Και δεν υπάρχει και καμία σημείωση ότι όλες αυτές οι παραθέσεις αφορούν συζήτηση που έγινε σε άλλο forum.
Φιλε μου καλε..
Δεν ειμαι jeepας αλλα ειμαι τζιπας..
Δεν γραφτηκα σε καποιο φορουμ πριν μια βδομαδα για να αρχισω να γραφω τα παραπονα μου εκεινη τη στιγμη και γιαυτο ακριβως το λογο..

Αυτο ομως δεν μου απαγορευει να γραφτω μονο και μονο για αυτο το λογο..

Σε ενημερωνω και ΔΕΝ σου απολογουμαι..
Και εσυ που δεν εχεις εκφερει αποψη μεχρι στιγμης και δεν ξερουμε ποιος εισαι ως τι ρωτας?.
Αν ειμαι γραμμενος σε 15 φορα θα ενημερωσω και τα 15..
Οι διαλογοι ειναι δημοσιοι..και τα λογια μεταφερονται αυτουσια..
Και στην περιπτωση που δεν το εχεις διαβασει ή δε το ξερεις..

Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
Στη συγκεκριμενη περιπτωση για δικα μου προβληματα απο εμενα τον ιδιο..
Αγαπητέ Χρήστο, πόσοι είστε που δεν με ξέρετε;
Δηλαδή όποιος είναι μέλος του forum πρέπει να γράψει υπερ σου ή να πάει για banιο;
Ευχαριστώ που με ενημερώνεις για τον λόγο ύπαρξης των forums καθώς έχεις συμπεράνει ήδη ότι είμαι βλάκας και δεν έπρεπε να σου υποδείξω ότι κακώς μετέφερες την συζήτηση με τον τρόπο που το έκανες. Ποιός είμαι εγώ που σου κάνω υποδείξεις άλλωστε; Δεν έχω καν πτυχίο δακτυλογράφου για να γράφω στο pc μου και δεν έχω καν συμμετάσχει σε σεμινάρια για να πάρω εξειδίκευση για να τροφοδοτώ το τζάκι στο σπίτι μου με ξύλα. Αν πω και για τον καυστήρα πετρελαίου, σίγουρα θα πάω για ποινικό αδίκημα!

Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις χοντρό θέμα με τον Τσούκα, από τον οποίο έχω αγοράσει ανταλλακτικά αλλά δεν έχω πάει ποτέ για τοποθέτηση ή επισκευή, όμως από την αρχή το χειρίστηκες λάθος. Όσο κι αν λες ότι δεν το έκανες, ξεκίνησες από τα παράπονα και συνέχισες με συκοφαντία και δυσφήμηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω, μηχανικός είσαι, πως επέμενες και πήγαινες στον Τσούκα αφού όλα τα έκανε λάθος;
Για να μην παρεξηγηθώ από τους υπόλοιπους που διαβάζουν, σε πιστεύω 100% ότι έπαθες όσα λες, αλλά συνέχισες να πηγαίνεις κάποια χρόνια εκεί και ξαφνικά μπούχτισες; Δεν στέκει.
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Φιλε ηρακλη..κατι δεν καταλαβαινεις..οποτε ας το κανω για αλλη μια φορα πιο λιανα..

Αν τιναξεις το σπιτι σου επειδη ΜΟΝΟΣ σου εβαλες τον καυστηρα να ξεκινησει λαθος..(παρολο που οι οδηγιες του κατασκευαστη ειναι τοσο απλες για χειρισμο απο τον απλο καταναλωτη)..ΔΕΝ δικαιουσαι να ζητας ρεστα απο κανενα εκτος και εισαι τρελος..(αν κ στην αμερικη θα επαιρνες αποζημιωση γιαυτο το θεμα απο την εταιρεια)

ΕΓΩ πηγα σε μαστορα να κανει αυτα που του δινει το δικαιωμα ο νομος..
Δεν εχει καμια απολυτως σημασια αν ημουν σχετικος με το αντικειμενο...ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ..

Και σαν ανθρωπος σαν χαρακτηρας μαρεσει να δινω ευκαιριες στον αλλον και δεν τον κατακρινω ποτε απο ενα λαθος αν επεσε σε κακη μερα..(προσωπικα μεχρι 3φορες)

το γεγονος οτι πηγα ή οπως λες συνεχισα να πηγαινω εξηγειται ως εξης:
Μου βαζει λαθος την μπαταρια και μου την αλλαζει κατοπιν πιεσεων και βασιμων ισχυρισμων..δεν τον ξαναεπελεξα για να μου ξαναβαλει μπαταρια..

Ξαναπηγα ομως αφου καλοπροαιρετα πιστευα οτι εφοσον εχει την αντιπροσωπεια θα χεις και τις γνωσεις εγκαταστασης ενος λοκερ..οτι εχει κανει εξειδικευση ή οτι τελοςπαντων το κατεχει καλα..

Εφοσον σπαει ..ξαναπαω αφου "εχει" το know how..
Και ξαναπαω..και ξαναπαω..καλοπροαιρετα του εμπιστευομουν το αμαξι και δεν καθομουν απο πανω..
Ομως καποια στιγμη λεω ας κατσω να δω τι γινεται..

Η τυφλη εμπιστοσυνη σε καποιον που σε διαβεβαιωνει για την εξειδικευση του (στα λογια τουλαχιστον)
Ειναι δειγμα τουλαχιστον ανθρωπιας και καλης πιστης και καλης θελησης ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ
ενω ταυτοχρονα του δινω ευκαιριες να μου αποδειξει οτι οντως ειχς μια κακη μερα την προηγουμενη φορα..που εκανε το λαθος..

Μην τα συγχεεις τα πραγματα..

Επειδη δεν ξερεις τι ειναι η συκοφαντια..και τι η δυσφημιση ..διαβασε λιγο καλυτερα για τους ορους..
Πουθενα δεν τον συκοφαντω και δεν τον δυσφημιζω..
ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..
Εγραψα στην αρχη οτι η δυσφημιση ειναι απορροια των πραξεων του ιδιου του επαγγελματια οταν δε φερεραι ως αυτο που δηλωνει..
Απο ποτε η ενημερωση γινεται δυσφημιση και απο ποτε η διαφημιση Λεγεται ενημερωση?

Φιλε μου οπως σου ειπα ειμαι ναυτικος..το αμαξι λοιπον παραπανω απο το μισο χρονο ειναι στους τακους..
Στα 4 χρονια λοιπον ουτε τα προβλεπομενα χλμ κανω που συνηθως γινονται..αλλα και οι επισκεψεις μου ηταν 5 φορες..
Μια για την μπαταρια και 4 για τα διαφορικα..
Τοσο απλα..για να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν μπαινοβγαινα καθε βδομαδα στο συνεργειο..

Αν εννοεις σαν λαθος χειρισμο το γεγονος οτι δεν πηγα μεσα στο μαγαζι να τα κανω πουτ@Ν@ οπως με παροτρυνε ο αρης(τι δηλαδη νατον πιασω απο το γιακα ή να του σπαω το μαγαζι ή να αρχιζω να φωναζω)? αφενος δε ειμαι χαρακτηρας τετοιος αφετερου αυτη θα ηταν πιο γρηγορη ΟΥΓΚ λυση..

Τελος..δε ζητησα απο κανεναν να γραψει υπερ μου...ουτε ψαχνω οπαδους...αλλα ολοι εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους..απο μια απλη ενημερωση κσι 2-3ερωτηματα..
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Και κατι ακομη..
Ενα συνεργειο δε το κρινεις απο μια τοποθετηση προφυλακτηρα,.2 πλαστικων φτερων ή αλλαγη υσλοκαθαριστηρων..
Εκει δε λες οτι:'ααα μου εκανε καλη δουλεια" αυτα στα βαζει και ενα μαγαζι με αξεσουαρ ή και μονος σου..
Το συνεργειο και ο μαστορας αλλου τις δινει τις εξετασεις..
Και ο μερακλης μαστορας στη λεπτομερεια φαινεται..
Οπως οταν αποφασισα να λυσω τα φτερα περυσι για να δω γιατι ειναι βουλωμενο το λουκι και γεμιζει νερα και θα σαπιζε..

Μα βρηκα μεσα το στρογγυλο κομματι μεταλλου που κοπηκε με την ποτηροκορωνα οταν μου βαλαν το σνορκελ..
Δε μπορουσαν να το δεσουν με ενα συρμα να μην πεσει μεσα και σφηνωσει και συγκρατει σκουπιδια και πευκοβελονες?

Ή θα επρεπε να ανοιξω θεμα:
" οταν βαζετε σνορκελ προσοχη στα υλικα που περισσευουν..οταν πατε στο συνεργειο και να μην αναφερω το συνεργειο δημοσια αλλα να το λεω σε 5-10 φιλους στο τηλεφωνο..

Αυτο λεγεται δυσφημιση και αν σου δειξω φωτογραφια του μεταλλου λεγεται ενημερωση?.ή παω σε αλλο συνεργειο και δε λεω σε κανεναν τιποτε?
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
admin wrote:Καλησπέρα σας

@ chris lc90
Είσαι σίγουρος ότι οι παραθέσεις είναι από το jpforum ???
στραβώθηκα για να τις βρω αλλά δεν ........
θα είναι που γέρασα .... :(

για την τρίχα και την τριχιά, συγνώμη δεν θα το είπα καλά έτσι ας προσπαθήσω πάλι,
ήθελα να πω ότι, για εμένα τουλάχιστον, αρκούσαν η αρχική δημοσίευση σου και η απάντηση του V.Tsoukas στις δυό πρώτες σελίδες αυτού του θέματος. Τα επόμενα ίσως να είναι σπατάλη χρόνου.

για τον επιθεωρητή τον ανακριτή και τα προβλεπόμενα από τον νόμο, χεχεχε μεγάλο θέμα, όλοι οι δημοσιοκάφροι στα θολά Κανάλια με τέτοια ασχολούνται...

Καλό σας βράδυ.
quote="kacos"]Χρήστο το να θες να μεταφέρεις το παράπονο σου αλλού, είναι δικαίωμα σου.

Κάποιοι όμως, γράφουμε ΜΟΝΟ σε αυτό το φόρουμ, και αν θέλει κάποιος να διαβάσει τι γράφουμε, ας μπει εδώ.

Αντί να κάνεις copy paste, βάλε ένα link, ώστε οποίος ενδιαφέρεται να μπεί να διαβάσει και να απαντήσει στην αρχική κουβέντα.
Αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε γκέλες από φόρουμ σε φόρουμ να δούμε μήπως απάντησε κάποιος σε κάτι που γράψαμε ... ((tmi))

Kace ανθρωπε 8-)
Οπως θα δεις στην παραθεση το λινκ σε αναγκαζει να κανεις register kai log in ..
Και θα γεμιζε το φορουμ απο ανθρωπους που θα μπαιναν για να διαβασουν μια μονο φορα ή και να γραψουν..μια φορα..
δεν ειναι ο σκοπος μου αυτη τη στιγμη η διαφημιση του jpf στην ελλαδα..αλλωστε ο χαρακτηρας του που τον απαρτιζουν οι χαρακτηρες ολων μας ειναι ο καθρεφτης προς τα εξω)
Απλα διευκολυνα τη μεταδοση της πληροφοριας..
Αλλα επι της ουσιας ..του προβληματος μου δεν αλλαζει τιποτε..

Το οποιο ειναι..2 γεγονοτα καταγεγραμενα και μερικες ερωτησεις που μας αφορουν ολους..
Προσωπικα δε το βλεπω ηθικα σωστο καποιοι να εχουμε κανει ενα λομπι μια καστα που να συζητα πραγματα μεταξυ μας και καποιοι αλλοι να μην εχουν προσβαση στην ενημερωση..

Ο GENERAL LEE μου λεει οτι μου τοιχοκολληθηκε εξωδικο σαν απαντηση στα ερωτηματα μου/σας και επειδη εγω "τοιχοκολλησα" το θεμα με τις παραθεσεις αλλου .(οταν καποιος ειπε οτι μιλαω μονος μου) ...αυτο πειραξε?[/quote]
chris lc90

Post by chris lc90 »

Iraklis wrote:Για να ξεκαθαρίζω κάτι, εγώ δεν πρότεινα τίποτα, ούτε την λύση του Άρη ούτε κάποιου άλλου.
Απλά δεν μου κολλουν κάποια πράγματα όπως το να πας 4 τουλάχιστον φορές στον ίδιο για το κορωνοπήνιο αφου από την πρώτη φορά είχες πρόβλημα. Τόσες ευκαιρίες ούτε ο Θεός δεν δίνει.
Δεν έχω λόγο να το συνεχίσω, προτιμώ να συνεχίσω τα μπάνια μου.
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
chris lc90 wrote:καλο μηνα Κ.Βρετε

για την μπαταρια δεν ζηταω τιποτε..απλα αναφερω το γεγονος που εγινε στο μαγαζι σας οτι εγινε κακη τοποθετηση στο μαγαζι σας και οχι συμφωνα με τις οδηγιες του κατασκευαστη..
αν η μπαταρια ελιωνε οχι μετα απο 18 μηνες αλλα μετα 48 μηνες παλι θα φταιγατε..αφου η εγκατασταση ηταν λαθος και θα επρεπε να την αλλαξετε..
η κακη τοποθετηση δεν παει με τους μηνες εγγυησης εκτος και ετσι το τοποθετειτε εσεις..

οσον αφορα το κορωνοπηνιο μου το εχετε τοποθετησει 3 φορες το πισω..
το πρωτο ηταν μεταχειρισμενο μεσα σε αξονα και βαλατε ολοκληρο τον αξονα..ομως για να μου βαλετε το arb locker επρεπε να το ξεμονταρετε..το δεσιμο ομως δεν ξερω αν εγινε στα στανταρτς που προετεινει η τογιοτα

το δευτερο κορωνοπηνιο ηταν ολοκαινουριο το οποιο σας το εφερα αθικτο ..παλι ομως επρεπε να ξεμονταρετε και να ξαναδεσετε..

το τριτο κορωνοπηνιο ηταν παλι ολοκαινουριο μεσα σε αξονα τοποθετημενο αλλα αδουλευτο ..δεν ειχε κανει ουτε ενα μετρο..απλα τοποθετηθηκε μεσα στον αξονα για μελλοντικη χρηση και οταν χρειαστηκε εβγαλε το 3rd member για να σας το φερω..

τα 2 τελευταια κορωνοπηνια ηταν αγορασμενα μεσα απο την τογιοτα ολοκαινουρια

κρινοντας απο την τοποθετηση που εκανε ο μαριος την τελευταια φορα και ζοριστηκε ωσπου τον βοηθησατε εσεις..και εγινε οτι εγινε..

μετα το κατεβασμα απο την ραμπα σας διαπιστωθηκε οτι και το μπροστινο ειναι σπασμενο..οποτε και αφαιρεθηκε ολοκληρο

εκ τοτε το αμαξι εκανε 12 χλμ και μπηκε στους τακους..το διαφορικο ξανακατεβηκε και πηγε σε αλλο μαστορα..εκει η γνωματευση ηταν..
"στο ρυθμισε αλλα θα ξανασπασει"
γιατι" ? τον ρωτησα

γιατι εχει κανει μονο μια απο τις 13 μετρησεις ρυθμισεις που χρειαζεται και που λεει η τογιοτα

και τα καβαλετα σου εχουν τοποθετηθει αναποδα..
Iraklis wrote:Για να ξεκαθαρίζω κάτι, εγώ δεν πρότεινα τίποτα, ούτε την λύση του Άρη ούτε κάποιου άλλου.
Απλά δεν μου κολλουν κάποια πράγματα όπως το να πας 4 τουλάχιστον φορές στον ίδιο για το κορωνοπήνιο αφου από την πρώτη φορά είχες πρόβλημα. Τόσες ευκαιρίες ούτε ο Θεός δεν δίνει.
Να στα κολλησω λοιπον ..ακομη πιο απλα αφου δεν το καταλαβαινεις..
Αν ξαναδιαβασεις τα γραφομενα μου απο την αρχη..τα γραφω ξεκαθαρα..
!!!

Μια επισκεψη τον χρονο γινοταν..και οπως ειπα δεν μπορω να τον κατηγορησω οτι δεν τα ρυθμισε σωστα γιατι δεν ημουν απο πανω..ουτε αυτος μπορει να μου πει οτι το ζορισα..πραγμα ομως που λεει παντα..
Εγω απλα βασει τεχνικων εγχειριδιων κατασκευαστων και email αντιπροσωπων του εξωτερικου απεδειξα οτι εκανε κακη τοποθετηση 2φορες..μια στη μπαταρια(στην οποια κ εγινε αποδοχη του λαθους του και παραδοχη αυτοματως)και μια στην τελευταια φορα του διαφορικου που ημουν μπροστα ..
ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..
ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΩ..(προσεχε τι λες)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
απλα ζηταω τα αυτονοητα απο το νομο..

Μαλλον διαβαζεις χωρις να κατανοεις..και με κανεις και επαναλαμβανομαι..

Καλες βουτιες ηρακλη..
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Και επειδη ερχεται μεγαλη μερα αυριο..σας ευχομαι αε ολους χρονια πολλα..

Και οπως ειπε και ο σοφοκλης..:"η σιωπη μας μονο με τον κατηγορο μας γινεται συμμαχος.."

Καλες βουτιες σε ολους..
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:
:T :T :T
Δεν πήρες παράδειγμα απο μένα;;;
chris lc90

Post by chris lc90 »

Iraklis wrote:
G.BOGRIS wrote:
:T :T :T
Δεν πήρες παράδειγμα απο μένα;;;
Τι να πω ρε φίλε! Πλέον το κατάλαβα για τα καλά.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Βλέπω στο τέλος να με κάνουν ban απ όλα τα forum της τετρακίνησης ! χαχαχαχχα
δε γαμείς ...
Πάμε δυνατά !!! 8-)
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”