ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

Iraklis wrote:Υπάρχει κάποιος λόγος που μεταφέρθηκε όλη η συζήτηση στο to4x4;
Μεταφέρθηκε και σε άλλα forums;
Και δεν υπάρχει και καμία σημείωση ότι όλες αυτές οι παραθέσεις αφορούν συζήτηση που έγινε σε άλλο forum.
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
Iraklis wrote:Υπάρχει κάποιος λόγος που μεταφέρθηκε όλη η συζήτηση στο to4x4;
Μεταφέρθηκε και σε άλλα forums;
Και δεν υπάρχει και καμία σημείωση ότι όλες αυτές οι παραθέσεις αφορούν συζήτηση που έγινε σε άλλο forum.
Φιλε μου καλε..
Δεν ειμαι jeepας αλλα ειμαι τζιπας..
Δεν γραφτηκα σε καποιο φορουμ πριν μια βδομαδα για να αρχισω να γραφω τα παραπονα μου εκεινη τη στιγμη και γιαυτο ακριβως το λογο..

Αυτο ομως δεν μου απαγορευει να γραφτω μονο και μονο για αυτο το λογο..

Σε ενημερωνω και ΔΕΝ σου απολογουμαι..
Και εσυ που δεν εχεις εκφερει αποψη μεχρι στιγμης και δεν ξερουμε ποιος εισαι ως τι ρωτας?.
Αν ειμαι γραμμενος σε 15 φορα θα ενημερωσω και τα 15..
Οι διαλογοι ειναι δημοσιοι..και τα λογια μεταφερονται αυτουσια..
Και στην περιπτωση που δεν το εχεις διαβασει ή δε το ξερεις..

Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
Στη συγκεκριμενη περιπτωση για δικα μου προβληματα απο εμενα τον ιδιο..
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Αντι να συμμετασχεις στη συζητηση για το αν θελεις και σε ενδιαφερει να μαθεις αν το συγκεκριμενο μαγαζι εχει χαρτια ..σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα..

Εκτος και ξερεις τις ανωθεν ερωτησεις οποτε εισαι καλυμμενος..
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Πρέπει να μεταφερεις και τη δημοσίευση του admin του to4x4 στο jpf!
Μην κανεις μισές δουλειές...
chris lc90

Post by chris lc90 »

Othonas wrote:Δε γνωρίζω ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, ούτε θα εκφέρω τη γνώμη μου.
Όσον αφορά τη μεταφορά των διαλόγων και σε άλλα φόρουμ τώρα..
Υποθέτω πως ο Χρήστος δεν το είχε σκοπό,
αλλά το έκανε αυτό επειδή του στάλθηκε εξώδικο.
Μιας και με το εξώδικο ο "αντίδικος" του Χρήστου θεώρησε σωστό να ξεπεράσει τα όρια του φόρουμ,
το ίδιο έπραξε και ο Χρήστος και το γνωστοποίησε για κάθε ενδιαφερόμενο και σε άλλα φόρουμ.
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
G.BOGRIS wrote:Πρέπει να μεταφερεις και τη δημοσίευση του admin του to4x4 στο jpf!
Μην κανεις μισές δουλειές...
Γιωργο οταν εχω σημα και χρονο ..το κανω :lol:

Αλλα οπως ειχες δει στο to4x4.. στην αρχη καποιος λεει οτι μονολογω ..σαν τρελος..

Τωρα θα ειδε οτι υπαρχουν κι αλλοι στη κουβεντα που εκφερουν αποψη..
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
Othonas wrote:Δε γνωρίζω ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, ούτε θα εκφέρω τη γνώμη μου.
Όσον αφορά τη μεταφορά των διαλόγων και σε άλλα φόρουμ τώρα..
Υποθέτω πως ο Χρήστος δεν το είχε σκοπό,
αλλά το έκανε αυτό επειδή του στάλθηκε εξώδικο.
Μιας και με το εξώδικο ο "αντίδικος" του Χρήστου θεώρησε σωστό να ξεπεράσει τα όρια του φόρουμ,
το ίδιο έπραξε και ο Χρήστος και το γνωστοποίησε για κάθε ενδιαφερόμενο και σε άλλα φόρουμ.
Οθωνα
Το τοπικ αυτο ανεβηκε ταυτοχρονα σε πολλα φορα την ιδια στιγμη..
Δε το ανεβασα πρωτα εδω και μετα αλλου λογω των εξωδικων..
Απο "εκδικηση"
Απλα καπου ειπωθηκε οτι γραφω μονο εγω ..χωρις να ακουγεται αλλη αποψη..
Δε θεωρω οτι εδω μεσα συζηταγαμε κατι κρυφο..
Αν το θελα κρυφο θα μιλαγα με μηνυματα κ τηλεφωνα..
Αν ειχα χρονο και σημα νωριτερα θα ανεβαζα καθε στιγμη την καθε σπαντηση σε καθε φορουμ.
chris lc90

Post by chris lc90 »

l:
xtreme wrote:
chris lc90 wrote:Αντι να συμμετασχεις στη συζητηση για το αν θελεις και σε ενδιαφερει να μαθεις αν το συγκεκριμενο μαγαζι εχει χαρτια ..σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα..

Εκτος και ξερεις τις ανωθεν ερωτησεις οποτε εισαι καλυμμενος..
Καλησπέρα και απο εμένα.

Καλό θα ήταν Χρήστο να ενημερώσεις πως θα μεταφερεις την συζήτηση που έγινε εδώ, όχι για εμένα αλλά για όλους όσους συμμετέχουν και θα δουν ξαφνικά τα post's τους στο 4χ4 κτλ.

Επίσης chill... Ο iraklis είχε μια απορία κ ρώτησε κάτι..δεν έχουν όλοι τους ίδιους καημούς, αυτό που είχε απορία ο iraklis περι link απο την αρχικη συζήτηση συνηθίζεται. :mrgreen:

Σας αφήνω...πάω να ρίξω καμία βουτιά! ((party))
chris lc90

Post by chris lc90 »

kacos wrote:Χρήστο το να θες να μεταφέρεις το παράπονο σου αλλού, είναι δικαίωμα σου.

Κάποιοι όμως, γράφουμε ΜΟΝΟ σε αυτό το φόρουμ, και αν θέλει κάποιος να διαβάσει τι γράφουμε, ας μπει εδώ.

Αντί να κάνεις copy paste, βάλε ένα link, ώστε οποίος ενδιαφέρεται να μπεί να διαβάσει και να απαντήσει στην αρχική κουβέντα.
Αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε γκέλες από φόρουμ σε φόρουμ να δούμε μήπως απάντησε κάποιος σε κάτι που γράψαμε ... ((tmi))
chris lc90

Post by chris lc90 »

m.miskis wrote:Χρήστο θα συμφωνήσω απόλυτα με τον kacos.
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”