Παραπληροφόρηση

Post Reply
pienaf

Re: Παραπληροφόρηση

Post by pienaf »

Nicolas wrote:Ρε pienaf είσαι αργός ρε παιδί μου...
Ήμουν απασχολημένος με κάτι νηστήσιμα...

Αλλά και τώρα που το είδα ΔΕΝ θα ασχοληθώ εκτός εάν φέρετε πίσω τον Διαγραμμένο...
Αλλιώς με ποιον να «τσακωθώ»;
Με τον «αντ' αυτού»;
friar

Post by friar »

fokion wrote:.......
ΜΗΝ ΟΡΚΊΖΕΣΑΙ και μας πάθεις τίποτα.
σιγά μην τα γράφεις εσύ αυτά.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
friar

Post by friar »

και μόλις βρεις τίποτα ζόρια στις συκοφαντίες σου ζητάς προστασία από admin
και όταν αυτό δεν παίζει στέλνεις απειλητικά γράμματα.
βρήκες πράο άνθρωπο και τον πατάς. Μπράβο σου.
να δούμε τι άλλο
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
friar

Post by friar »

και γύρνα στο βόθρο σου, δεν θα μας βρίζεις και εδώ μέσα,
διαγράφεται και αυτό σου το nick όπως τα υπόλοιπα σαν το κορωνοπήνιο και όποιο ακόμα σκάσει μύτη
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Αμάν ρε Στάθη πόσα post θα μου σβήσεις; Τόση υποστήριξη πια. Κρίμα. Να αλλάξουμε φόρουμ ή πρέπει να φτιάξω και εγώ δικό μου για να μην λογοκρίνομαι όπως κάποιοι άλλοι;
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
friar

Post by friar »

Οσα έχουν παραπομπές από το βόθρο.
Οποιος θέλει να γράψει για το βόθρο, να πάει βόθρο μεριά.
pienaf

Post by pienaf »

friar wrote:διαγράφεται και αυτό σου το nick όπως τα υπόλοιπα σαν το κορωνοπήνιο και όποιο ακόμα σκάσει μύτη
Δηλαδή, ούτε με τον αντ' αυτού μπορώ να τσακωθώ.
Πάω για ούζο!
friar

Post by friar »

Επιστρέφουμε στο κανονικό μας πρόγραμμα
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

pienaf wrote:
friar wrote:διαγράφεται και αυτό σου το nick όπως τα υπόλοιπα σαν το κορωνοπήνιο και όποιο ακόμα σκάσει μύτη
Δηλαδή, ούτε με τον αντ' αυτού μπορώ να τσακωθώ.
Πάω για ούζο!
Δεν φταίω εγώ, αλήθεια σου λέω.
Εγώ για την ενημέρωσή σου ενδιαφέρθηκα για να μην γκρινιάζεις :mrgreen:

Στάθη, άσε τον κόσμο να κάνει ό,τι παραπομπές θέλει...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Άντε να τα ξαναγράψω χωρίς παράθεση αυτή την φορά να δω κατά υπάρχει ή όχι λογοκρισία και με ποιόν μιλάω.

1.Το ότι είχες 5 χρόνια τετρακίνητο όπως εκατοντάδες κυρίες στο πάρκινκγ του Βασιλόπουλου δεν σε κάνει έμπειρο. Διακόσιες φορές να περάσεις από κάπου δεν αναιρεί το ότι δεν σε αφήσαν να κάνεις μόνο σου το θέμα άλλα σου επέβαλαν να έχεις μαζί σου τον Αλέκο. Ποια έξοδα πλήρωσες εσύ τα δικά σου ή του Αλέκου γιατί το ταξίδι έγινε με έξοδα των 4Τροχών. Ο Αλέκος δεν μιλούσε αγγλικά που πριν περπατήσεις ταξίδευε σε όλο τον κόσμο; Σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκα στην κυρία Κυριστιντζή, που ουδέποτε ανέφερα οτι δεν γνωρίζει άριστα την δουλειά της. Όσο για το θέμα του 24ώρου, αν θυμάστε καλά ο πρώτος διοργανώθηκε από τον Αλέκο στην Εκάλη, με εσάς να ωρύεστε ότι θα τον προωθούσατε για να φτάσετε σήμερα στο σημείο να επικαλείστε την πατρότητα του.

2.Για να σας κάνει πιο έμπειρο πρέπει να είστε και πιο έμπειρος. Όσο για την υπερηφάνεια σας και εγώ είμαι περήφανος που έχω το επώνυμο Αποστολίδης και φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι που ζηλεύουν και επιτίθενται στο άκουσμα του.

3.Εγώ σας ανέφερα ότι τόσο στο Γαλήνη όσο και στο Καρπενήσι έκανα το στήσιμο του γραφείου τύπου με υπολογιστές και δίκτυο μαζί με τον Γιώργο Καλακώνα. Οι υπολογιστές ήταν από το Πλαίσιο και πριν ακόμα έρθετε εσείς ως βεντέτα, τα πάντα λειτουργούσαν στην εντέλεια. Εσείς μόλις είδατε ότι ο μισητός σας αντίπαλος από τότε (ο υποφαινόμενος) κατάφερε με τόιση λίγη πείρα κατά τα λεγόμενά σας να κάνει μια τόσο άρτια δουλεία, Αρχίσατε να φωνάζετε ότι την οθόνη των 40κάτι ιντών την θέλατε εσείς ότι το δίκτυο δεν θα λειτουργούσε κτλ. Πείτε μου αντικειμενικά τον επόμενο χρόνο που έγινε το ίδιο στήσιμο στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου γιατί οι Σωκράτης και Κατερίνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα; Σε ποιόν άλλο αγώνα 4x4 ελληνικής λέσχης υπήρξε γραφείο τύπου με υπολογιστές και σύνδεση δικτύου παρεχόμενο από την οργάνωση και τέλος ζωντανά και άμεσα αποτελέσματα στο διαδίκτυο;

4. Φωτοτυπίες έβγαζα και σελιδοποιούσα Roadbook στην ηλικία των 10, κύριε Αθανασίου σε αγώνες της Α.Λ.Α. όπως το Μαύρο Ρόδο και βοηθούσα την κυρία Καίτη Κυρίτση. Τα αποτελέσματα που βγάζω είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις των αγωνοδικών και του αλυτάρχη, και όχι των γνωριμιών και του κεφιού μου όπως κάνετε εσείς.

5.Στο Ναύπλιο αν θυμάστε ήμουν βοηθός τεχνικού εφόρου και σας εξέφρασα την δυσπιστία μου στο ότι το Navarra έχει homolagation χωρίς προφυλακτήρα. Εσείς που είστε τόσο έμπειρος γιατί δεν βρήκατε τελικά την homologation και μετά από πιέσεις του κυρίου Μπασδέλη, τελικά αγωνιστήκατε με προφυλακτήρα; Όσο για την σειρά εκκίνησης εγώ σας την άλλαξα;

6. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι μεγάλο στέλεχος των αγώνων, ούτε οργανωτής ούτε κάτι άλλο. Τον τελευταίο χρόνο από που έλειπα; Στην Εύβοια δεν ήμουνα στην διάθεση της οργάνωσης εθελοντικά. Όταν έλειπα στο εξωτερικό θέλετε να πείτε ή σε αγώνες που ποτέ δεν βρισκόμουν από την πλευρά της οργάνωσης; Εσείς ως μεγαλοστέλεχος των αγώνων φτάσατε στο σημείο να έχετε ιδιόκτητη λέσχη (Ιχνηλάτης) για να οργανώνετε ιδιωτικό αγώνα (24ωρος) και ιδιόκτητο περιοδικό (τετρακίνηση mag)για να ευλογήτε τον αγώνα σας. Σε ποιον άλλο αγώνα σας ζητήσανε να προσφέρετε την μεγάλη σας εμπειρία; Μήπως αυτός δεν είναι ο λόγος που σας φαρμακώνει ο Αλέκος που είναι τόσο αγαπητός στον χώρο;

to be continued...

Υ.Γ.1 Έχετε καταλάβει ότι οι αναγνώστες σας διαβάζουν το περιοδικό από το τέλος προς την αρχή, για αυτό ο τίτλος της Θύρας 0 είναι στην τελευταία σελίδα έτσι;
Υ.Γ.2 Ααα και στις αγγελίες τα μισά αυτοκίνητα έχουν πουληθεί μην τα χρησιμοποιείτε για placeholder.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Post Reply

Return to “4ΚΙΝΗΣΗ ΜAG”