Παραπληροφόρηση
Re: Παραπληροφόρηση
Αποστολιδη jr
ελπιζω να εχεις συναισθηση τις κατα συρροη μαλακιες που εχεις κανει σημερα....
σεβομενος μια παλια παρακληση του πατερα σου, μπαινεις στην ignore list μου πλεον ( ο Αθανασιου τι θα κανει - ειναι δικο του θεμα) εχοντας το ακαταλογιστο.....
Πραγματικά
Δε θα ξανα σχολιασω-ασχοληθω καν ΟΤΙ και να γραψεις...
Σε αφηνω στον "παραλληλο κοσμο" που ζεις.....
Προτιμώ να τσακονομαι με τον YZ.....
αν μη τι αλλο υπαρχει μια καποια λογικη.....
ελπιζω να εχεις συναισθηση τις κατα συρροη μαλακιες που εχεις κανει σημερα....
σεβομενος μια παλια παρακληση του πατερα σου, μπαινεις στην ignore list μου πλεον ( ο Αθανασιου τι θα κανει - ειναι δικο του θεμα) εχοντας το ακαταλογιστο.....
Πραγματικά
Δε θα ξανα σχολιασω-ασχοληθω καν ΟΤΙ και να γραψεις...
Σε αφηνω στον "παραλληλο κοσμο" που ζεις.....
Προτιμώ να τσακονομαι με τον YZ.....
αν μη τι αλλο υπαρχει μια καποια λογικη.....
- superspiounos
Γνωρίζεις ότι είμαι πολύ εντός θέματος - Κάποια στιγμή θα γύρναγε αυτό - Δε μπορείς να κοροιδεύεις πολλούς για πολύ καιρό.admin wrote:Είσαι εκτός θέματος.
Είναι κρίμα που με την υποστήριξη κάποιων αλλά και με την ανοχή ή την αδιαφορία ακόμα περισσότερων, αυτός ο τύπος τόσα χρόνια πετάει λάσπη και ψέματα στον ανεμιστήρα.
Η κατάσταση του δε δικαιολογεί τις πράξεις του.
-
Αφού παραληρείτε και παραλογίζεστε οι δύο σας, γιατί δεν το κάνετε από το τηλέφωνο και μπαίνετε σε έξοδα να έχετε και φόρουμ για να λογοκρίνεται εσείς και να μην σας λογοκρίνουν;
Εσάς κύριε Πετρίτη ο μπαμπάς σας σας αφήνει να μιλάτε και αναφέρεστε στον δικό μου;
Κύριε Αθανασίου, εγώ σας ζήτησα ανακωχή; Εγώ που ήμουν πάντα ευγενής, όπως εξακολουθώ αυτήν την στιγμή. Κρατούσα τους τύπους και σας χαιρετούσα κανονικά, ή εσείς που έχετε σκοπό της ζωής σας να προσπαθείτε να διασύρεται την οικογένεια μου; Γιατί κύριε Αθανασίου βγάζετε σπυράκια στο άκουσμα του ονόματος μου. Αποκαλώντας με ΣΑ Jr ή κάτι άλλο σας κάνει να νιώθετε ανώτερος άνθρωπος. Τα χαπάκια της πίεσης να έχετε εύκαιρα.
Παραπληροφόρηση ακόμα και στον εαυτό σας κάνετε αν πιστεύετε αυτά που λέτε. Σιγά που θα ζητήσουμε και συγνώμη από έναν ψεύτη.
Εσάς κύριε Πετρίτη ο μπαμπάς σας σας αφήνει να μιλάτε και αναφέρεστε στον δικό μου;
Κύριε Αθανασίου, εγώ σας ζήτησα ανακωχή; Εγώ που ήμουν πάντα ευγενής, όπως εξακολουθώ αυτήν την στιγμή. Κρατούσα τους τύπους και σας χαιρετούσα κανονικά, ή εσείς που έχετε σκοπό της ζωής σας να προσπαθείτε να διασύρεται την οικογένεια μου; Γιατί κύριε Αθανασίου βγάζετε σπυράκια στο άκουσμα του ονόματος μου. Αποκαλώντας με ΣΑ Jr ή κάτι άλλο σας κάνει να νιώθετε ανώτερος άνθρωπος. Τα χαπάκια της πίεσης να έχετε εύκαιρα.
Παραπληροφόρηση ακόμα και στον εαυτό σας κάνετε αν πιστεύετε αυτά που λέτε. Σιγά που θα ζητήσουμε και συγνώμη από έναν ψεύτη.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Ααααααααααααα !!!!!Scaravaios wrote:Γιατί κύριε Αθανασίου βγάζετε σπυράκια στο άκουσμα του ονόματος μου. Αποκαλώντας με ΣΑ Jr ή κάτι άλλο σας κάνει να νιώθετε ανώτερος άνθρωπος.

JR !!!!!!!!!
Να τα λέμε σωστά όμως τα πράγματα ...Scaravaios wrote:Γιατί κύριε Αθανασίου βγάζετε σπυράκια στο άκουσμα του ονόματος μου. Αποκαλώντας με ΣΑ Jr ή κάτι άλλο σας κάνει να νιώθετε ανώτερος άνθρωπος.
Jr σε αποκάλεσε ο Fok και όχι ο GA !!!
Βρε χατζητσομπάνη fok ... junior= jnr !
Ο jr είναι ένας !!!

-
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ADMIN
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Άλμπερτ Αϊνστάιν
-
GENERAL LEE wrote:Να τα λέμε σωστά όμως τα πράγματα ...
Jr σε αποκάλεσε ο Fok και όχι ο GA !!!
Βρε χατζητσομπάνη fok ... junior= jnr !
Ο jr είναι ένας !!!
- Attachments
-
- lady-gaga1.jpg (112.55 KiB) Viewed 2915 times
Last edited by Scaravaios on Fri Mar 29, 2013 23:16, edited 1 time in total.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Λαθος 1οDr Caoutchouk wrote:Εσύ φερέφωνο Φωκίωνα πες τα στον κολλητό σου , μιας και δεν γράφω στο φόρουμ του και σταμάτα να ασχολείσαι πλεον μαζί μου αμεσα . ενταξει φωκιωνα???? .
δεν εχεις κοτσια να με φτασεις πουθενα. και θα συναντηθουμε καποτε!!!.
Επειδη πλεον μετα απο την ζημια που επαθα ,δεν εχω κατι άλλο να παθω περισσοτερο, σας το λεω ωμα......... ,,ότι εχω κρεμασμενη την καπα μου .Πραξε τα δεοντα για να ειμαστε ενταξει .
Δεν θα ασχοληθω άλλο με λογια !
Οποιος θελει διευκρινησεις 6977224797 Κοκολακης γιαννης
Εγω ασχολουμαι μαζι σου?????
Λαθος 2ο
δεν του λεω / δε μου λεει τι να κανω - αυτη ειναι η διαφορά μας....
Λαθος 3ο
δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩς καψα να σε "φτασω" ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... το αντικειμενο σου δεν ειναι στα ενδιαφεροντα μου...
Λαθος 4ο
Δεν εχω ΚΑΜΙΑ καψα να σε συναντησω - κι αν ατυχως τυχει, θα αδιαφωρήσω...
εγω εχω κρεμμασμενο μπουφαν..... πιανει????
να πραξω τα δεοντα.... ναι εχεις δικιο πρεπει να το στειλω καθαριστηριο.....
το τηλεφωνο μου το εχεις - δε χρειαζεται να το βαλω και φατσα φορα....
(ΥΓ... θα ηθελα να σου πω "κουραγιο" για οτι εγινε με το μαγαζι - αλλα μου εκοψες τη φορα......)